ייעוץ תזונה בסייקל מסה ראשון

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום תזונה או לפורום סטרואידים ותרופות.
מקסימום אני אעביר לשם.

יש איזה תפריט שעלה לי בראש (בעצם לא, זה מה שאני אוכל עכשיו פשוט בכמויות יותר גדולות)

340 גרם חלבון
400 גרם פחמימה
90 גרם שומן

סה"כ 3,770 קלוריות.

מחולק ל-8 (כל שעתיים) ארוחות של:
42.5 גרם חלבון
50 גרם פחמימה
11.25 גרם שומן

עכשיו מגיע החלק המצחיק...🙄
כל ארוחה היא פיתה סטנדרטית עם 125 גרם גבינת גאודה 9 אחוז בתוכה.

אני יכול לאכול את זה שנים ולא יימאס לי 😛

סביר?
כנראה יגידו להוריד חלבון ולהעלות פחמימה, אבל בשבילי זה יהפוך את כל העסק ליותר מסורבל.

בסייקל, כמעט על אותו משקל, האופטימום הוא לנסות ולצמצם ככל שניתן את הנזקים הרב מערכתיים שמתלווים לשימוש. פיתות ימקמו את התפריט במיקום עדיף פחות על אותה הסקאלה... 😃
זה מעניין אותי לשמוע למה, נטו מעניין אישי אם זה מפריע לפוסט אני אפתח חדש.

השאלה היותר ממוקדת היא האם יש הבדל בין מתאמן טבעי (ששם אני לא מכיר שום בעיה לאכול פיתות\חלה\ וכו' בתנאי כמובן שנשארים במסגרת הקלוריות\פחמימות ליום) לעומת מתאמן מוזרק. האם יש קשר בין השניים?
(אני לא מחפש מחקרים כרגע תשובה תספיק לי 😃 )

תודה

זה מעניין אותי לשמוע למה, נטו מעניין אישי אם זה מפריע לפוסט אני אפתח חדש.

השאלה היותר ממוקדת היא האם יש הבדל בין מתאמן טבעי (ששם אני לא מכיר שום בעיה לאכול פיתות\חלה\ וכו' בתנאי כמובן שנשארים במסגרת הקלוריות\פחמימות ליום) לעומת מתאמן מוזרק. האם יש קשר בין השניים?
(אני לא מחפש מחקרים כרגע תשובה תספיק לי 😃 )

תודה
כל אחד מחליט עבור עצמו עד כמה הוא מקפיד על אכילה בריאה. קמח לבן הוא מזון מעובד ונחות.
יתכן שמבחינת החיטוב כאמצעי לירידה במשקל מקור הקלוריה הוא בעל חשיבות מסדר נמוך. ברור למדי שבהיבטים אחרים זה לא כך.
לאדם מוזרק באופן טבעי תופעות לוואי רב מערכתיות יומלץ להקפיד מעט יותר בעניין התזונה.

יש אנשים בפורום שממליצים בסייקל 6 גרם פחמימה על כל קילו משקל גוף.
אני שוקל 93, אז 400 גרם לא מתקרב לזה.

בנוגע לפיתה עם גבינה, נכון.
אבל זה דרך מאוד זולה ומאוד קלה בשבילי לעמוד במאקרוס שאני קובע לעצמי.

מן הסתם אני אוכל גם חזה עוף וביצים. אבל זה פחות או יותר הבסיס.
וגם אלה ארוחות שמאוד קל לאכול אותן, ככה שאני לא אתקע במצבים שאני בקושי מצליח לבלוע משהו ובא לי להקיא.
6 גרם לקילו זה כמות מטורפת ומתכון להשמנה לא לבניית מאסה. על תשכח שמחשבים לפי מאסה רזה, אחרי חיטוב רציני אתה יורד ל 80 קילו בערך, תכפיל את זה ב 4 וזה כמות הפחמימה שאתה צריך במקסימום. ולרכז אותה סביב האימון.
תעשה מה שאתה רוצה, בסופו של דבר תאכל מה שרשמת בסייקל תהפוך לבלון נוזלי.
מפתחי גוף אוכלים 500-600 גרם פחמימה ומזריקים המוןאינסולין על תיקח מהם דוגמא.

• פותח/ת השרשור
כל אחד מחליט עבור עצמו עד כמה הוא מקפיד על אכילה בריאה. קמח לבן הוא מזון מעובד ונחות.
יתכן שמבחינת החיטוב כאמצעי לירידה במשקל מקור הקלוריה הוא בעל חשיבות מסדר נמוך. ברור למדי שבהיבטים אחרים זה לא כך.
לאדם מוזרק באופן טבעי תופעות לוואי רב מערכתיות יומלץ להקפיד מעט יותר בעניין התזונה.
פסטה אורז שיבולת שועל? 🫤
חזה עוף ואולי כמה ביצים.
ושש קילו חלבון איסולט בלי טעם שקניתי.

יאמי יאמי.

קשה לי להסכים עם זה, זה סדר אחרון עד כדי אין חשיבות. בעיקר בחיטוב, במסה אני אבין קצת יותר (אולי עם סטרואידים אף יותר) אבל בחיטוב רגיל..
מאיזה הבטים זה רע?

תתבסס על אורז, תפוחי אדמה, בטטה, גזר - אלו מקורות הפחמימה שאתה רוצה להכניס
את זה אני מכיר שאומרים, אני שואל למה. למתאמן טבעי זה לא משנה, השאלה האם סטרואידים מגבירים משהו בגוף שגורם לזה להיות כן משנה

את זה אני מכיר שאומרים, אני שואל למה. למתאמן טבעי זה לא משנה, השאלה האם סטרואידים מגבירים משהו בגוף שגורם לזה להיות כן משנה
בטח שזה משנה . אם אתה תטחן פיתה אם חומוס כל היום אתה לא תשאר חטוב ותעלה נקי .

בטח שזה משנה . אם אתה תטחן פיתה אם חומוס כל היום אתה לא תשאר חטוב ותעלה נקי .
אני לא מדבר על לאכול מה שבא לי.
אני מדבר על תפריט עם ערכים ידועים וקבועים.
ונניח שיש לי שם 200 גרם פחמימה. שמתוכן 50 גרם מפיתה.. (זרקתי מספרים)
לטבעי אין בעיה, השאלה אם יש בעיה למוזרק ואם כן למה, מעניין אותי לדעת איזה תהליך משתנה

אני לא מדבר על לאכול מה שבא לי.
אני מדבר על תפריט עם ערכים ידועים וקבועים.
ונניח שיש לי שם 200 גרם פחמימה. שמתוכן 50 גרם מפיתה.. (זרקתי מספרים)
לטבעי אין בעיה, השאלה אם יש בעיה למוזרק ואם כן למה, מעניין אותי לדעת איזה תהליך משתנה
לא משתנה אף תהליך.
בכלל יש העדפה, בין אם טבעי או לא, לבסס את התפריט על מרכיבים איכותיים יותר.
הרבה אנשים שעושים שימוש ב-ASS נצמדים לתפריט די קבוע מבחינת מזונות.
בין אן יש בזה ערך מוסף כזה או אחר, הדבר ראוי לאימוץ על מנת למקסם תוצאות (עלייה גבוהה במאסת שריר, לצד עליה מינימלית בשומן).
נכון שהכל מסתכם לערכים סופיים (מאקרו), אך ברמת המיקרו יש דגש לשמירה על רמות אינסולין יחסית שוות ונמוכות במהלך היום, מספיק סיבים, ויטמינים ומינרלים (מה שאין הרבה, למשל, בפיתה או כל מזון מעובד אחר), אכילה מרובה של חלבון וחלוקתו על גבי כללה ארוחות ביום (סינתזת חלבון עדיפה) ושובע.

מיקרו יש דגש לשמירה על רמות אינסולין יחסית שוות ונמוכות במהלך היום
ואם יהיה קצת גבוהה אז? כל עוד אותו אדם לא חולה סכרת קשה לי לראות מה הבעיה.

מספיק סיבים, ויטמינים ומינרלים (מה שאין הרבה, למשל, בפיתה או כל מזון מעובד אחר
אני לא אוכל רק פיתה, את הויטמינים מינרלים וסיבים אקבל ממקורות אחרים.

יש איזה שהיא תחושה שבכל אזור הסטרואידים כל עניין הפחמימות הוא מוקפד יתר על המידה וקשה לי להבין למה

ואם יהיה קצת גבוהה אז? כל עוד אותו אדם לא חולה סכרת קשה לי לראות מה הבעיה.

אני לא אוכל רק פיתה, את הויטמינים מינרלים וסיבים אקבל ממקורות אחרים.

יש איזה שהיא תחושה שבכל אזור הסטרואידים כל עניין הפחמימות הוא מוקפד יתר על המידה וקשה לי להבין למה
שנינו מסכימים אתה מתפרץ לדלת פתוחה
העיקר הוא לא להפוך את התפריט לאחד כזה שמתבסס על פיתות ודומיהם
רשמתי מהר הכוונה לAAS
סטרואידים אנבוליים

שנינו מסכימים אתה מתפרץ לדלת פתוחה
העיקר הוא לא להפוך את התפריט לאחד כזה שמתבסס על פיתות ודומיהם
אני בכלל לא מתפרץ, בפורום הזה אני משתדל לא להגיב כי אין לי שום ידע בנושא, פשוט זה משהו שהפריע לי שראיתי ולא הבנתי.
אם ככה אס מצויין. אז אין שום הבדל ואפשר לאכןל פיתה גם בסייקל, פשוט לא להתבסס (כרגיל)
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תתבסס על אורז, תפוחי אדמה, בטטה, גזר - אלו מקורות הפחמימה שאתה רוצה להכניס
נשמע טוב, תודה.
בדיוק עכשיו קראתי קצת על עמילופקטין, שבחיטה יש עמילופקטין A, בתפוחי אדמה עמילומפקטין B, ובקטניות למיניהן עמילופקטין C.
והשוני במהירות העיכול שלהם.

ודרך אגב, מאיפה להביא שומן? בוטנים ואגוזים למיניהם?

נשמע טוב, תודה.
בדיוק עכשיו קראתי קצת על עמילופקטין, שבחיטה יש עמילופקטין A, בתפוחי אדמה עמילומפקטין B, ובקטניות למיניהן עמילופקטין C.
והשוני במהירות העיכול שלהם.

ודרך אגב, מאיפה להביא שומן? בוטנים ואגוזים למיניהם?

אבוקדו, שקדים, טחינת גולמית, חמאת בוטנים טבעית.

העמילובולשיט הזה משווק כמו זהב למתאמנים מאז שסטס הביא את זה.
על תיפלו לחרא הזה ותקנו .זה שמפתחי גוף בארץ מדברים על זה כרגע זה פשוט אינטרס כספי להרוויח ממכם

• פותח/ת השרשור
העמילובולשיט הזה משווק כמו זהב למתאמנים מאז שסטס הביא את זה.
על תיפלו לחרא הזה ותקנו .זה שמפתחי גוף בארץ מדברים על זה כרגע זה פשוט אינטרס כספי להרוויח ממכם
לא דיברתי על העמילוטרופין הזה שהוא משווק עכשיו.

דיברתי על עמילופקטין בתור מולקולת רב סוכרים.
הייתה פשוט כתבה שהזהירה מקמח מלא, ובין היתר דיברו שם על סוגי העמילופקטין (A,B,C)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית