הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיטות משלוח בתוך ארה"ב ב BB.com

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אני רוצה להזמין מBB ולעשות משלוח למלון של חבר שלי שנמצא בארהב כדי שיביא לי את זה לארץ כשהוא חוזר.
הטיסה שלו בשבת.
ראיתי שיש שתי אפשרויות משלוח:
usps ו fedex
האם אחת מהן מגיעה ישירות ליעד בתוך שלושה ימים?
הUSPS מגיע באמצעות שליח? אם אין לי תיבת דואר איך הם שולחים?
אפשרי לארגן הזמנה ביומיים?

FEDEX מגיע ישירות לבית, זה משלוח פרטי כמו חברת שילחויות.
USPS זה דואר רגיל, מקבלים זימון לקחת מבית הדואר הקרוב כמו בארץ.

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות לעשות FEDEX תוך יומיים? כי בBB לא ראיתי אופציה שכזאת. אני יודע שיש דבר כזה שנקרא פדאקס אקספרס

• פותח/ת השרשור
אבל למה אין את זה בשיטת בחירה באתר? יש את זה רק לקנדה...

כנראה שהם לא עובדים עם השיטה הזו, בכל מקרה לי זה הגיע תוך יומיים אין סיבה שגם לך זה לא יגיע. המשלוחים של FEDEX מהירים והמשלוח שלי היה יחסית כבד באזור ה 10KG.
זה נקרא ככה:
FedEx Ground 2-5 Business Days (USA 48 States Only!)

זה לא נכון...

USPS עושים משלוחים בדיוק כמו פדאקס וגם הם מגיעים עד הבית.
אמורה להיות לך אופציה של משלוח בין לילה OVERNIGHT או ONE DAY
ואם אתה מזמין למלון שלו זה מגיע לקבלה במלון, רק תציין באדרס 2 שזה בית מלון ואיך קוראים לו

• פותח/ת השרשור
זה לא נכון...

ואם אתה מזמין למלון שלו זה מגיע לקבלה במלון, רק תציין באדרס 2 שזה בית מלון ואיך קוראים לו
אבל אין את זה באפשרויות משלוח.
איפה אתה רואה את זה? אני חייב את זה

זה לא נכון...

לפי מה שאני יודע אם הבן אדם אינו זמין משאירים לך פתק לקחת את זה מבית הדואר.
במקרה של FEDEX משאירים את זה מחוץ לדלת (אם זה בית פרטי עם גדר) או שמשאירים לשכן/קרוב משפחה.

לא, ככה זה עובד עם UPS, נדפקתי בקטע הזה םעם אחת.
USPS זה כמו פדקס בקטע של הדברים מחוץ לדלת, אא אם כן אתה מבקש אחרת וחוץ מזה ליתר ביטחון הוא יכול לציין את זה בהזמנה שהוא רוצה שהחבילה תושר בכל מקרה, אבל נראה לי שהוא רוצה לשלוח לבית מלון אז זה בכלל לא משנה הם מים את זה בקבלה בכל מקרה.

אני לא יודע מה זה חשבון מארה"ב, אבל תנסה להכני הזמנה כאילו אתה לא בשום חשבון וברגע שאתה משנה את זה להזמנה בתוך ארה"ב זה נותן לך את כל האופציות של המשלוח האלו.
אם לא נותן לך, אין לי מושג מה הבעיה אולי תנסה להתקשר אליהם ולעשות תמשלוח דרכם בעקרון בוודאות אפשר לשות דבר כזה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה זה חשבון מארה"ב, אבל תנסה להכני הזמנה כאילו אתה לא בשום חשבון וברגע שאתה משנה את זה להזמנה בתוך ארה"ב זה נותן לך את כל האופציות של המשלוח האלו.
אם לא נותן לך, אין לי מושג מה הבעיה אולי תנסה להתקשר אליהם ולעשות תמשלוח דרכם בעקרון בוודאות אפשר לשות דבר כזה.

עשיתי את זה והדבר היחיד שמופיע זה :
USPS priority mail 2-3 days

זה לא מה שאתה מתכוון, נכון?
כי זה לדעתי דואר רשום רגיל וגם הוא מגיע תוך שלושה ימים.

זה לא דואר רשום זה דואר שליחים רגיל, במיוחד אם אתה שולח את זה למלון הם שמים את זה בקבלה וחבר שלך לוקח את זה משם.
זה יגיע לך תוך יומיים, אבל אני עשיתי לפני איזה כמה חודישם משלוח של יום אחד אני לא יודע איך אתה לא מוצא את זה אולי הורידו תאופציה הזו בדרך כלל הייתי עושה משלוח לש פדקס של יום אחד אבל המשלוח של USPS יגיע אליו תוך יומיים כמעט בוודאות.
מקסימום דבר איתם בטלפון או תשלח להם מייל למרות שבמייל הם די מטומטמים זה נראה לי רובוט עונה.

usps זה שרות הדואר האמריקאי זו הדרך הכי זולה לשלוח בארהב השרות איטי
בכל מקרה אתה צריך את הכתובת של החבר שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית