הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכנן לקנות רכב, צריך המלצות.

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
חסכתי סכום כסף נכבד והגיע הזמן לקנות אוטו 🤯 הבעיה היא שאני לא מבין הרבה במכוניות,
כנ"ל לגבי החברים שלי :120ag: אז קיוויתי שיש כאן חבר'ה שמבינים שיוכלו לייעץ לי.

אני מחפש בעיקרון משהו עד 15 אלף, אבל אם יש משהו ממש שווה אני גם יכול להשקיע עד 30,
חשוב שהוא לא ישרוף הרבה דלק אבל עדיין יסחב טוב בעליות, שחלקי החילוף לא יהיו מאוד יקרים,
עדיפות לגיר ידני (גם שורף פחות דלק) ושהתחת יהיה עגול ככה שמתי שאני אפתח את תא המטען הרמקולים יהיו חשופים, כדי שאני אוכל לשמוע מוזיקה מחוץ לאוטו, תודה רבה לכל מי שעוזר.

היתי ממליץ לך להשקיע 30, כי לרב רכב ב15 תקשיע את ה15 הנותרים בתיקונים.

לגבי לאיזה רכב
לך על ניסאן אלמרה אני מניח שתוכל למצוא של שנת 2000\2001
או על פיאט פונטו 2002\2003

• פותח/ת השרשור
חשבתי על פיאט באמת, איך היא בעליות? סוחבת כמו שצריך?

פורד פיאסטה ידנית. שים לב שישנם 3 דגמים:
1. מנוע 1.25 16v
2. מנוע 1.30 8v
3. מנוע 1.4 (לא רלוונטי אלייך מדובר בדגמים יקרים יותר)

בתקציב שלך אתה יכול למצוא אפילו דור רביעי. אני אסביר על הבדלים:

1. דור שלישי יוצר לראשונה בשנת 89 עד 97 והמכונה נכון להיום YOUTH. אחת היתרונות הגדולים בפיאסטה הזאת שאין רצועת טימינג. ישנה שרשרת בדיוק כמו באלמרה ועוד כמה רכבים. בדגם YOUTH יש רמת אבזור נמוכה (אין הגה כוח, אין חלונות חשמל, אין כריות אוויר ועוד כל מני דברים) אבל ישאר לך עודף לישור קו, תיקונים, ביטוחים. דגמי YOUTH באים רק עם מנוע 60 כ"ס.

2. דו רביעי המכונה DYNAMIC, רמת האבזור גבוהה יותר, מתיחת פנים ולדעתי עושה את הרכב צעיר יותר.
הדגם DYNAMIC, מגיע עם שני סוגי מנועים. המנוע הישן והאמין עם 60 כ"ס 8 V שגם כאן יש שרשרת.

3. בשנת 2000 2002 יש רק דגמים עם 60 כ"ס עם שרשרת.

תחפש לך את עם המנוע של 1.30 נחשבים לאימינים יוותר. ה 1.25 בא עם 16 שסתומים לאומת המנוע 1.3. אם יותר חשוב לך הזריזות אז חפש לך אקזמפלר שמור של 1.25 16V. אם תחפש את הדגם של ה 1.3, שים לב שרובם שירתו חברות ליסינג והשכרה. ברר בעלות קודמת.
*היתיחסות לאמינות היא אך ורק בדגמים הידניים ! הגיר האוט' בפיאסטות נחשב כלא אמין גם לאחר שיפוצים והרכבות מפירוק עדיין יש בעיות. אפשר לראות שאת הדגמים הידנים אפשר למצוא עם ק"מ נמוך והרבה פחות מהמחירון.

האופציה השניה תהיה דיהטסו שרייד. שהיא כבר תהיה אתגר רציני מאוד. למצוא אחת שמורה כזאת (מדובר אך ורק על דגם הידני) זו משימה תהיה מאוד קשה ובטח שלא תמצא כזאת ביד 2.

• פותח/ת השרשור
פורד פיאסטה ידנית. שים לב שישנם 3 דגמים:
1. מנוע 1.25 16v
2. מנוע 1.30 8v
3. מנוע 1.4 (לא רלוונטי אלייך מדובר בדגמים יקרים יותר)

בתקציב שלך אתה יכול למצוא אפילו דור רביעי. אני אסביר על הבדלים:

1. דור שלישי יוצר לראשונה בשנת 89 עד 97 והמכונה נכון להיום YOUTH. אחת היתרונות הגדולים בפיאסטה הזאת שאין רצועת טימינג. ישנה שרשרת בדיוק כמו באלמרה ועוד כמה רכבים. בדגם YOUTH יש רמת אבזור נמוכה (אין הגה כוח, אין חלונות חשמל, אין כריות אוויר ועוד כל מני דברים) אבל ישאר לך עודף לישור קו, תיקונים, ביטוחים. דגמי YOUTH באים רק עם מנוע 60 כ"ס.

2. דו רביעי המכונה DYNAMIC, רמת האבזור גבוהה יותר, מתיחת פנים ולדעתי עושה את הרכב צעיר יותר.
הדגם DYNAMIC, מגיע עם שני סוגי מנועים. המנוע הישן והאמין עם 60 כ"ס 8 V שגם כאן יש שרשרת.

3. בשנת 2000 2002 יש רק דגמים עם 60 כ"ס עם שרשרת.

תחפש לך את עם המנוע של 1.30 נחשבים לאימינים יוותר. ה 1.25 בא עם 16 שסתומים לאומת המנוע 1.3. אם יותר חשוב לך הזריזות אז חפש לך אקזמפלר שמור של 1.25 16V. אם תחפש את הדגם של ה 1.3, שים לב שרובם שירתו חברות ליסינג והשכרה. ברר בעלות קודמת.
*היתיחסות לאמינות היא אך ורק בדגמים הידניים ! הגיר האוט' בפיאסטות נחשב כלא אמין גם לאחר שיפוצים והרכבות מפירוק עדיין יש בעיות. אפשר לראות שאת הדגמים הידנים אפשר למצוא עם ק"מ נמוך והרבה פחות מהמחירון.

האופציה השניה תהיה דיהטסו שרייד. שהיא כבר תהיה אתגר רציני מאוד. למצוא אחת שמורה כזאת (מדובר אך ורק על דגם הידני) זו משימה תהיה מאוד קשה ובטח שלא תמצא כזאת ביד 2.
תודה רבה על ההסבר המפורט, אז אם אני מבין נכון ה 1.25 עם ה16 יותר זריז, זה כולל כוח בעליות וכל זה? כי אני ממש שונא כשהאוטו לא סוחב, מזכיר לי את האבירים הישנים בצבא 😛
אם שני הדגמים די מהירים אז אני אלך על זה שיותר אמין.

• פותח/ת השרשור
אח שלי קנה פיאט פונטו hgt מנוע 1800.
אוטו מצויין מכל הבחינות, וגם לא עולה יותר מ30 אלף.
אתה יודע איזה שנה וכמה קילומטרז'?

למה אתה מקפיץ אשכולות כדי לקדם את השטויות שלך?

מאזדה לאנטיס/323
או יונדאי אקסנט

עדיף שנתון גבוה ככה שעדיף יונדאי חדשה יותר 2001 מאשר מאזדה שנת 1997 נגיד

רן, ראית ממתי האשכול? נראה לי שהוא כבר קנה 😛

רן, ראית ממתי האשכול? נראה לי שהוא כבר קנה 😛

מישהו הקפיץ ולא שמתי לב
באמת היה לי דזה וו
היה נראה לי שראיתי את זה פעם
😣

נ.ב איך בארומה ? יש צ1צ*1ת על הבוקר ?

מישהו הקפיץ ולא שמתי לב
באמת היה לי דזה וו
היה נראה לי שראיתי את זה פעם
😣

נ.ב איך בארומה ? יש צ1צ*1ת על הבוקר ?

דווקא הייתי בתל אביב ורציתי לבקר אותך בעבודה, אבל לא היית שם :(

טויוטה סטארלט (אם תמצא)

נו, אם ממילא האשכול הוקפץ כבר לפחות תשתף במה קנית ואם אתה מרוצה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית