הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמות של עמותות? מישהו?

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
אני תורמת הרבה משחקי מחשב חינוכיים.
ובכלל הרבה צעצועים לילדים.
כל כמה זמן אני מצליחה להשיג כמות ואני מחפשת להעביר אותה הלאה.
אבל לכל בתי החולים כבר נמאס ממני, והמון אנשים תורמים להם אז אני מחפשת איזו עמותה לא מוכרת שכן תוכל להנות מהדברים האלה.

רעיונות?

כל הכבוד 😃 לאו דווקא עמותות, יש גם לא מעט פנימיות לילדים שישמחו מאוד לקבל תרומה...מכירה אחת והיא באיזור הצפון, אם יש לך דרך להעביר אליה, אתן לך את שמה

הפנימייה היא לנוער ממשפחות קשות -יום, אבל מגיל חטיבת הביניים ומעלה, כך שאם יש לך צעצועים ומשחקי מחשב הייתי מחפשת פנימייה לילדים צעירים יותר. בכל מקרה אני תרמתי לפנימייה הזאת ה מ ו ן בגדים שלי -
כפר הנוער רמת הדסה סאלד קרית טבעון - דף הבית

• פותח/ת השרשור
הפנימייה היא לנוער ממשפחות קשות -יום, אבל מגיל חטיבת הביניים ומעלה, כך שאם יש לך צעצועים ומשחקי מחשב הייתי מחפשת פנימייה לילדים צעירים יותר. בכל מקרה אני תרמתי לפנימייה הזאת ה מ ו ן בגדים שלי -
כפר הנוער רמת הדסה סאלד קרית טבעון - דף הבית
תודה רבה.
אני שמחה להכיר.

ויש פרוייקט ממש מגניב, שקוראים לו סיפור חוזר.
ספרים יד שנייה בעשרים שקלים.
וניתן למסור להם ספרים ולקבל הנחה של 15 שקלים.

צק איט אאוט:

נקודות מסירה | סיפור חוזר

מעון לנשים מוכות בעיר שלך,לחלק גדול מהן יש ילדים שישמחו לקבל צעצועים.

אני והמשפחה שלי אישית לא תורמים לבתי חולים אלא לאנשים שלצערנו לא יכולים להרשות לעצמם לקנות לילדים או לעצמם בגדים ( לא יודע איך אמא שלי מוצאת את זה אבל אני יכול לברר אם תרצי ) וגם להרבה פנימיות מ של ילדים בסיכון ועד יתומים , כול מי שצריך ויכבד את זה בעיקרון ,כול הכבוד לך 😃

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שבתי חולים ובכלל מוסדות מוכרים, פשוט מסרבים לקבל כי יש להם כבר עודף.
אתמול המשכתי לחפש ומצאתי פנימייה אבל מישהי מהעבודה אמרה לי שהשומר שלה הזהיר אותה שהם זורקים את הדברים האלה.
אפילו מצאתי עמותה של בעלי חיים שמסננים אותי כל השבוע.
מצד אחד אני אומרת פאק איט, אני בן אדם טוב אבל לא משועמם בשביל לרדוף אחרי אנשים לקבל את כל הדברים האלה.
אבל מצד שני אני מקווה למצוא באמת מישהו שהוא לא מוכר וכן צריך.

#פורקתתסכולעלאנשיםאקראיים

הקטע הוא שבתי חולים ובכלל מוסדות מוכרים, פשוט מסרבים לקבל כי יש להם כבר עודף.
אתמול המשכתי לחפש ומצאתי פנימייה אבל מישהי מהעבודה אמרה לי שהשומר שלה הזהיר אותה שהם זורקים את הדברים האלה.
אפילו מצאתי עמותה של בעלי חיים שמסננים אותי כל השבוע.
מצד אחד אני אומרת פאק איט, אני בן אדם טוב אבל לא משועמם בשביל לרדוף אחרי אנשים לקבל את כל הדברים האלה.
אבל מצד שני אני מקווה למצוא באמת מישהו שהוא לא מוכר וכן צריך.

#פורקתתסכולעלאנשיםאקראיים
אחלה תמונה 😆

• פותח/ת השרשור
שוב שלום וסליחה על ההקפצה.
מישהו יכול לתת לי שם של מקום שיוכל לרצות את כל הטוב הזה?
יש פה כל מיני ציוד לבית ספר.. הרבה בלוקים לציור.. טושים..etc
ומגנטים של דורה שעד היום לא ידעתי שיש לה קטע עם דיאגו.
עדיף שתתנו לי עוד היום שם של איזו פנימיה או גן או וואטאבר.. כדי שאוכל לשלוח אליהם בלדר כבר מחר.

תודה לכם Brothers.

קבצים מצורפים

• 20151021_202053.jpg
    20151021_202053.jpg
    KB 115.8 · צפיות: 99
  • 20151021_202106.jpg
    20151021_202106.jpg
    KB 80.8 · צפיות: 110
סחטיין עליך. ואח"כ, בהנחה שהציוד הזה במצב טוב/שלם/כותב אני משוכנע שכל גננת תשמח לקבל את זה אליה
לגן. בלוקים לציור תמיד צריכים שם.

<אחד שיודע>

• פותח/ת השרשור
מקפיצה בפעם המאה..
אני צריכה שמות של מכלאות בבקשה. אבל אם יש מישהו שמכיר כאלה שבמצב ממש על הפנים שיגיד לי בבקשה.
אפשר יותר מאחת... אני רוצה לשלוח להם שמיכות 😃
תודה

קבצים מצורפים

• 20151104_201228.jpg
    20151104_201228.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 96
מקפיצה בפעם המאה..
אני צריכה שמות של מכלאות בבקשה. אבל אם יש מישהו שמכיר כאלה שבמצב ממש על הפנים שיגיד לי בבקשה.
אפשר יותר מאחת... אני רוצה לשלוח להם שמיכות 😃
תודה

רחובות אוהבת חיות

"לקראת החורף זקוקים לבדים, שמיכות,מגבות ובגדים ישנים כדי לחמם קצת את הכלובים הקרים"

• פותח/ת השרשור
רחובות אוהבת חיות

"לקראת החורף זקוקים לבדים, שמיכות,מגבות ובגדים ישנים כדי לחמם קצת את הכלובים הקרים"
וואלה? את מכירה שם?
לפניי כמה שבועות העברתי להם מלא צעצועים לבזאר מכירה וגם שמיכות.
אז אני מעדיפה למצוא מקום אחר

וואלה? את מכירה שם?
לפניי כמה שבועות העברתי להם מלא צעצועים לבזאר מכירה וגם שמיכות.
אז אני מעדיפה למצוא מקום אחר
אני הבנתי שהם עושים עבודה איכותית.. ולי אישית זה חשוב נורא.
נגיד עמותת חבר על ארבע- התנדבתי שם בצעירותי. עם כמה שהם באמת צריכים תרומות, הניהול כושל. וזה מבאס כי התרומות לא מנוצלות בצורה טובה ובעלי החיים סובלים מהזנחה.. זה די מזעזע.
כלבים מתו שם ממחלות... פעם הייתי צריכה לנקות כלוב של כלבה עם גורים והיה שם פשוט הר של קקי. מילאתי 2 שקיות אשפה גדולות בקקי. מכלוב אחד. לא ברור איך הגיעו למצב הזה...
עשרות כלבים הוחרמו מעמותת חבר על ארבע

אז אם בא לך לתרום למקום כזה- לשיקולך האישי.
בכל מקרה, אני לא בקיאה ממש בעמותות נוספות בסביבה אבל אני יכולה לברר אם את רוצה לדעת על עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית