ייעוץ מתח פרפר בנץ בשיפוע

gegegefef

משתמש מתחיל
144
3
נק' מוניטין:
3
144
3
נגיד רשום מתח 8×3
אני אמור לשים משקל שבסט הראשון אני יכול לעשות עוד 2 חזרות או שאני לא יכול אפילו עוד חזרה אחת ולנוח יותר בין הסטים משהו כמו 3 דקות 4 גג
וכנל בתרגילים המבודדים שאמורים לעשות בהם בין 8 ל 12
White walker@ tank @stitch

בתרגילי העזר שבהם עושים 8-12 חזרות עדיף לא למרוח את הזמן, 3-4 דקות זה מספיק.
אם אתה עובד אקרוס, עם אותו משקל, לא הגיוני שבסט הראשון תגמור את עצמך.

• פותח/ת השרשור
אז בסט הראשון של תרגיל מבודד כמו פרפר
לעשות 8 חזרות עם משקל שאני יכול לעשות בו 10 חזרות
אבל מה עם המתח זה לא בדיוק תרגיל עזר

אבל מה עם המתח זה לא בדיוק תרגיל עזר
מה זה אומר המתח זה לא תרגיל עזר? בתוכנית שלך הוא תרגיל ראשי או עזר? תתייחס אליו בהתאם למקום שלו בתוכנית שלך.

בקיצור, רוצה לעשות אקרוס? אל תגמור את עצמך בסט הראשון. רוצה למצות את הסט הראשון מבחינת משקל? תוריד משקל בסטים הבאים.

נגיד רשום מתח 8×3
אני אמור לשים משקל שבסט הראשון אני יכול לעשות עוד 2 חזרות או שאני לא יכול אפילו עוד חזרה אחת ולנוח יותר בין הסטים משהו כמו 3 דקות 4 גג
וכנל בתרגילים המבודדים שאמורים לעשות בהם בין 8 ל 12
White walker@ tank @stitch
בתרגילים מבודדים אתה גם ככה לא תגמור את עצמך.. לא הייתי עושה RM8 בכפיפות או פשיטות מרפקים.
אם היית מדבר על תרגיל עזר כמו מקבילים ושמיניות אז הייתי אומר שלהתאמץ קצת יותר וכן להגיע לשישיות או שמיניות כבדות זה עדיף וכדאי.

• פותח/ת השרשור
אה עכשיו הבנתי אותך אתה מתכוון שמתחילים 12 חזרות וסט הבא 10 ואז 8
מה זה אומר המתח זה לא תרגיל עזר? בתוכנית שלך הוא תרגיל ראשי או עזר? תתייחס אליו בהתאם למקום שלו בתוכנית שלך.

בקיצור, רוצה לעשות אקרוס? אל תגמור את עצמך בסט הראשון. רוצה למצות את הסט הראשון מבחינת משקל? תוריד משקל בסטים הבאים.
זאת התכנית שלי אני יודע שאין פה סקוואט דדליפט זה מסיבה רפואית

בנץ פרס 5×3
19.15 כל צד
בנץ חיובי 8×3
פרפר 10 ×2
לחיצת כתפיים בישיבה 8×3
הרחקות לצדדים 8×3
הרחקה לאחור 10×2
לחיצה צרפתית 10×4
7.5 קילו כל צד

לג פרס 8×3
פשיטת ברכיים 8×2 כפיפת ברכיים 10×2
מתח 8×3
7.5 משקל עליי
חתירה 8×3
פול אובר 10×2

יד קדמית 10 ×4

אז איך הכי יעיל לבצע את המתח
סט ראשון 8 חזרות עם משקל שאני יכול לעשות בו 8חזרות וסט שני ושלישי לעשות כמה חזרות שאני יכול עם אותו משקל
חשוב לאמר שזה תרגיל ראשי אצלי המתח

קדמית 10×4

נערך לאחרונה:
הכי יעיל לשנות תוכנית למשהו הרבה יותר פשוט.
השני הכי יעיל - להוריד את המתח ל-3x5 אקרוס, ולהשתדל לעלות במשקל מדי אימון (2.5 או אפילו 1.25 קילו).

• פותח/ת השרשור
השני הכי יעיל - להוריד את המתח ל-3x5 אקרוס, ולהשתדל לעלות במשקל מדי אימון (2.5 או אפילו 1.25 קילו).
מה זאת אומרת לשנות תכנית למשו הרבה יותר פשוט? Fbw לא יעיל לי לעשות כי אני כמעט ולא יתאמן למה אני לא עושה סקוואט ודדליפט אתה יכול לכוון אותי או לעזור לי עם הבנייה
אקרוס זה אומר לעשות סט ראשון 5 חזרות עם משקל שאני יכול לעשות בו 5 חזרות טובות
ולנוח מספיק זמן כדי שאני יצליח גם בסטים הבאים 5 חזרות?

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי מה זאת או מרת תכנית פשוטה יותר? מה לא טוב פה?

מה זאת אומרת לשנות תכנית למשו הרבה יותר פשוט? Fbw לא יעיל לי לעשות כי אני כמעט ולא יתאמן למה אני לא עושה סקוואט ודדליפט אתה יכול לכוון אותי או לעזור לי עם הבנייה
ועוד איך FBW. לא יודע למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט, אבל אין מניעה לעשות משהו כזה, עם לג פרס במקום סקוואט (או פשיטה וכפיפה של הברכיים, או כלום אם בכלל יש בעיה ברגליים): תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים
אקרוס זה אומר לעשות סט ראשון 5 חזרות עם משקל שאני יכול לעשות בו 5 חזרות טובות
ולנוח מספיק זמן כדי שאני יצליח גם בסטים הבאים 5 חזרות?
אקרוס זה אומר אותו משקל בכל הסטים. אם המשקל מאתגר זה אומר מנוחה ארוכה מן הסתם.
אז לא הבנתי מה זאת או מרת תכנית פשוטה יותר? מה לא טוב פה?
אותו דבר שגרוע בכל התוכניות האלה: תרגילים שחוזרים על עצמם בלי סיבה ובלי תועלת. אל תבקש ממני לפרט, כמעט כל תרגיל שלך הוא כזה.

• פותח/ת השרשור
ועוד איך FBW. לא יודע למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט, אבל אין מניעה לעשות משהו כזה, עם לג פרס במקום סקוואט (או פשיטה וכפיפה של הברכיים, או כלום אם בכלל יש בעיה ברגליים): תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים

אותו דבר שגרוע בכל התוכניות האלה: תרגילים שחוזרים על עצמם בלי סיבה ובלי תועלת. אל תבקש ממני לפרט, כמעט כל תרגיל שלך הוא כזה.
כן אבל בסקוואט כל הגוף עובד ואם אני לא עושה אותו אז אני צריך להוסיף סטים למתח ולכתפיים ולחזה כי ככה אני לא מתאמן מספיק אתה מבין למה אני מתכוון ויש לי שאלה מה חוזר על עצמו בתכנית ab זהעלתי חוץ מהבנץ ואז בשיפוע

ככה זה תכניות ab זה כל הקטע בתכניות האלה כי זה סוג של תכנית בילדינג
מה הבעיה בחתירה אחרי מתח ובבנץ בשיפוע עליון ופרפר אחרי בנץ על ספסל ישר
בטח שמעניין אותי הכוח שלי
אבל המטרה שלי בתכנית היא בילדינג

למה שלחת לי את הקישור הזה יש לי הרבה ידע בתחום ברור שחסר אבל יש
קראתי את רב המאמרים פה ובפורטל
פשוט הבעיה שלי שאני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט אז לקחתי תכנית ab שתתאים לי וגם אני מכוון לבילדינג
מה התכנית עד כדי כך גרועה מה שהעליתי לא מבין מה הבעיה איתה חוץ מזה שאין סקוואט ודדליפט

אחלה תוכנית הייתי מציע רק לשים ליד אחורית מקבילים -3 סטים ואז לבצע לחיצה צרפתית ל2-3 סטים ולקדמית 3 סטים עם מוט w ו2 סטים לאמות יספיק חוץ מזה התוכנית טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית