עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה אומר המתח זה לא תרגיל עזר? בתוכנית שלך הוא תרגיל ראשי או עזר? תתייחס אליו בהתאם למקום שלו בתוכנית שלך.אבל מה עם המתח זה לא בדיוק תרגיל עזר
בתרגילים מבודדים אתה גם ככה לא תגמור את עצמך.. לא הייתי עושה RM8 בכפיפות או פשיטות מרפקים.נגיד רשום מתח 8×3
אני אמור לשים משקל שבסט הראשון אני יכול לעשות עוד 2 חזרות או שאני לא יכול אפילו עוד חזרה אחת ולנוח יותר בין הסטים משהו כמו 3 דקות 4 גג
וכנל בתרגילים המבודדים שאמורים לעשות בהם בין 8 ל 12
White walker@ tank @stitch
או, לפי שיטת יהושע, תוריד מס' חזרות מסט לסט כך שבסוף כל סט אתה מרגיש סחוט בערך באותה מידה. לדוגמא, במקום 3X5 עשה 6,5,4 (לקרוא משמאל לימין).תוריד משקל בסטים הבאים
זאת התכנית שלי אני יודע שאין פה סקוואט דדליפט זה מסיבה רפואיתמה זה אומר המתח זה לא תרגיל עזר? בתוכנית שלך הוא תרגיל ראשי או עזר? תתייחס אליו בהתאם למקום שלו בתוכנית שלך.
בקיצור, רוצה לעשות אקרוס? אל תגמור את עצמך בסט הראשון. רוצה למצות את הסט הראשון מבחינת משקל? תוריד משקל בסטים הבאים.
מה זאת אומרת לשנות תכנית למשו הרבה יותר פשוט? Fbw לא יעיל לי לעשות כי אני כמעט ולא יתאמן למה אני לא עושה סקוואט ודדליפט אתה יכול לכוון אותי או לעזור לי עם הבנייההכי יעיל לשנות תוכנית למשהו הרבה יותר פשוט.
השני הכי יעיל - להוריד את המתח ל-3x5 אקרוס, ולהשתדל לעלות במשקל מדי אימון (2.5 או אפילו 1.25 קילו).
כן, אבל אני מדגיש שהרעיון לא מבוסס כל שום דבר.עכשיו הבנתי אותך
אז לא הבנתי מה זאת או מרת תכנית פשוטה יותר? מה לא טוב פה?הכי יעיל לשנות תוכנית למשהו הרבה יותר פשוט.
השני הכי יעיל - להוריד את המתח ל-3x5 אקרוס, ולהשתדל לעלות במשקל מדי אימון (2.5 או אפילו 1.25 קילו).
ועוד איך FBW. לא יודע למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט, אבל אין מניעה לעשות משהו כזה, עם לג פרס במקום סקוואט (או פשיטה וכפיפה של הברכיים, או כלום אם בכלל יש בעיה ברגליים): תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפייםמה זאת אומרת לשנות תכנית למשו הרבה יותר פשוט? Fbw לא יעיל לי לעשות כי אני כמעט ולא יתאמן למה אני לא עושה סקוואט ודדליפט אתה יכול לכוון אותי או לעזור לי עם הבנייה
אקרוס זה אומר אותו משקל בכל הסטים. אם המשקל מאתגר זה אומר מנוחה ארוכה מן הסתם.אקרוס זה אומר לעשות סט ראשון 5 חזרות עם משקל שאני יכול לעשות בו 5 חזרות טובות
ולנוח מספיק זמן כדי שאני יצליח גם בסטים הבאים 5 חזרות?
אותו דבר שגרוע בכל התוכניות האלה: תרגילים שחוזרים על עצמם בלי סיבה ובלי תועלת. אל תבקש ממני לפרט, כמעט כל תרגיל שלך הוא כזה.אז לא הבנתי מה זאת או מרת תכנית פשוטה יותר? מה לא טוב פה?
כן אבל בסקוואט כל הגוף עובד ואם אני לא עושה אותו אז אני צריך להוסיף סטים למתח ולכתפיים ולחזה כי ככה אני לא מתאמן מספיק אתה מבין למה אני מתכוון ויש לי שאלה מה חוזר על עצמו בתכנית ab זהעלתי חוץ מהבנץ ואז בשיפועועוד איך FBW. לא יודע למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט, אבל אין מניעה לעשות משהו כזה, עם לג פרס במקום סקוואט (או פשיטה וכפיפה של הברכיים, או כלום אם בכלל יש בעיה ברגליים): תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים
אקרוס זה אומר אותו משקל בכל הסטים. אם המשקל מאתגר זה אומר מנוחה ארוכה מן הסתם.
אותו דבר שגרוע בכל התוכניות האלה: תרגילים שחוזרים על עצמם בלי סיבה ובלי תועלת. אל תבקש ממני לפרט, כמעט כל תרגיל שלך הוא כזה.
ככה זה תכניות ab זה כל הקטע בתכניות האלה כי זה סוג של תכנית בילדינגועוד איך FBW. לא יודע למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט, אבל אין מניעה לעשות משהו כזה, עם לג פרס במקום סקוואט (או פשיטה וכפיפה של הברכיים, או כלום אם בכלל יש בעיה ברגליים): תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים
אותו דבר שגרוע בכל התוכניות האלה: תרגילים שחוזרים על עצמם בלי סיבה ובלי תועלת. אל תבקש ממני לפרט, כמעט כל תרגיל שלך הוא כזה.
למה שלחת לי את הקישור הזה יש לי הרבה ידע בתחום ברור שחסר אבל ישועוד איך FBW. לא יודע למה אתה לא עושה סקוואט ודדליפט, אבל אין מניעה לעשות משהו כזה, עם לג פרס במקום סקוואט (או פשיטה וכפיפה של הברכיים, או כלום אם בכלל יש בעיה ברגליים): תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים