סבבה, מי אמר שצריך לצום בכיפור?יום כיפור הוא לא יום כיף,ולכן מי שצם לא אמור לנסוע על האופניים(ככה אני חושב)
רציתי לאמר עוד משהו אבל שכחתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה, מי אמר שצריך לצום בכיפור?יום כיפור הוא לא יום כיף,ולכן מי שצם לא אמור לנסוע על האופניים(ככה אני חושב)
רציתי לאמר עוד משהו אבל שכחתי
עודד אמרסבבה, מי אמר שצריך לצום בכיפור?
מאיזו בחינה ניצח?לא עקבתי אחרי כל העמודים.. מישהו יכול לסכם מי ניצח, האתאיסטים או הדוסים?
אתאיסטים ישארו אתאיסטים, דוסים ישארו דוסים, אף פעם לא יהיה פה מנצח.לא עקבתי אחרי כל העמודים.. מישהו יכול לסכם מי ניצח, האתאיסטים או הדוסים?
אבל בזה יש מנצחים. 😁זה כמו ריבי ריפטואיזם.
אין לי מושגסבבה, מי אמר שצריך לצום בכיפור?
אה, עושים את זה?בדיוק כמו שאוכלים מצות בפסח ומנקים, או כמו שיושבים בסוכה בסוכות, וכמו שאוכלים חלב בשבועות
חחחחחאה, עושים את זה?
לצום ביום כיפור זו מסורת חבר'ה.
יש דברים שגם כיפות שקופות (חילונים) צריכים לשמור עליהם. בדיוק כמו שאוכלים מצות בפסח ומנקים, או כמו שיושבים בסוכה בסוכות, וכמו שאוכלים חלב בשבועות, עזבו את הדת, יש מסורת.
בכל אופן גמר חתימה טובה וצום קל לצמים.
חילונים לא צריכים לשמור על כלום.לצום ביום כיפור זו מסורת חבר'ה.
יש דברים שגם כיפות שקופות (חילונים) צריכים לשמור עליהם. בדיוק כמו שאוכלים מצות בפסח ומנקים, או כמו שיושבים בסוכה בסוכות, וכמו שאוכלים חלב בשבועות, עזבו את הדת, יש מסורת.
לצום בכיפור זו מסורת שלך ( וכן של הרבה אנשים אחרים).לצום ביום כיפור זו מסורת חבר'ה.
🤣איך אתם לא צמים מה אתם לא מתביישים ?
מי שרוצה יש אצלי טורניר ב-22:00 של פיפא 2016 ב-PS4 .
מקנא בך כל כך 😕איך אתם לא צמים מה אתם לא מתביישים ?
מי שרוצה יש אצלי טורניר ב-22:00 של פיפא 2016 ב-PS4 .
ואם חילוני לא עושה את כול אלה?לצום ביום כיפור זו מסורת חבר'ה.
ואם חילוני לא עושה את כול אלה?
מות יומתואם חילוני לא עושה את כול אלה?