הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצום?

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
חחחחח באמת שזה עוזר היום שחזרתי מהים על האופניים אמרתי לעצמי אני נוסע לבית כנסת וזה נתן לי כוח!הגענו יותר מהר מההלוך
גם באיש ששר בבית כנסת שכחתי איך קוראים לו אז הוא הכניס לי דברים לראש
אתה עוד צעיר, בן 14, חטיבת ביניים.
זה עוד לפני הגיל שבו מתחילים לפתח אישיות משלך.
יש לחצים חברתיים וכולם נגררים אחרי כולם.

אני בגיל 14 שמעתי רק מזרחית (שאלוהים יסלח לי), והייתי עבריין צעצוע.
הייתי שם תפילין בבוקר (שאלוהים יסלח לי 😛)
רק בתיכון התחלתי לפתח אישיות ועמוד שדרה משל עצמי.

היום אני שומע שירים שאני באמת אוהב, ולא משנה מאיזה ג'אנר הם, לא שומע בגלל שכולם שומעים, ולא משנה לי אם הם פופולריים או לא.
סיימתי תיכון בהצטיינות,
אהבתי מתמטיקה (כן חחח).
ואני לא מאמין בדתות (אני אפילו נגד), שזה אולי הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי.

בקיצור תגדל קצת, תמצא את עצמך.

מה?הייתי צם עד גיל 14 בגלל "מסורת",ואז הבנתי שזה טיפשי והפסקתי.

אז אני מבין שאתה גם לא חוגג ימי הולדת ומתנגד לכל שאר המנהגים כמו סופגניות בחנוכה, על האש ביום העצמאות ובלג בעומר וכו' וכו'
או שאיתם אתה דווקא סבבה כי אתה נהנה מהם?

אני מקווה שהחזרת גם את השי לחג שקיבלת מהעבודה, המסורת הזו לתת "מתנה" היא כל כך מטומטמת ופרימיטיבית...

אז אני מבין שאתה גם לא חוגג ימי הולדת ומתנגד לכל שאר המנהגים כמו סופגניות בחנוכה, על האש ביום העצמאות ובלג בעומר וכו' וכו'

אני מקווה שהחזרת גם את השי לחג שקיבלת מהעבודה, המסורת הזו לתת "מתנה" היא כל כך מטומטמת ופרימיטיבית...
אתה עושה השוואה לא נכונה.
יש הבדל בין לחגוג חגים ולשמוח, ולתת מתנות בשביל לשמח אנשים, לבין לצום בשביל לכפר על חטאים.
צום לא מכפר על חטאים, אז כן, זו מסורת פרמיטיבית ומטופשת.

images

מה הקשר..🤦‍♂️

אתה עושה השוואה לא נכונה.
יש הבדל בין לחגוג חגים ולשמוח, ולתת מתנות בשביל לשמח אנשים, לבין לצום בשביל לכפר על חטאים.
צום לא מכפר על חטאים, אז כן, זו מסורת פרמיטיבית ומטופשת.

מי דיבר על לצום כדי לכפר על החטאים? המסורת ביום כיפור היא לצום. המסורת ביום שבו נולדת היא לחגוג. אם אתה פוסל מנהג אחד בטענה שלקיים אותו מסיבת מסורת זה טיפשי, אז מה ההיגיון בלהמשיך לקיים את שאר המנהגים שמתקיימים מתוקף מסורת?
שלא תבין לא נכון, לגיטימי לחשוב שזו מסורת טיפשית ולא לקיים אותה, אבל זה לא מה שהוא אמר.

מי דיבר על לצום כדי לכפר על החטאים? המסורת ביום כיפור היא לצום. המסורת ביום שבו נולדת היא לחגוג. אם אתה פוסל מנהג אחד בטענה שלקיים אותו מסיבת מסורת זה טיפשי, אז מה ההיגיון בלהמשיך לקיים את שאר המנהגים שמתקיימים מתוקף מסורת?
שלא תבין לא נכון, לגיטימי לחשוב שזו מסורת טיפשית ולא לקיים אותה, אבל זה לא מה שהוא אמר.
באתי לרשום לך "כי בא לי" ואז נפל לי האסימון,
צודק, שכל אחד יעשה מה שבא לו.

היום אני שומע שירים שאני באמת אוהב, ולא משנה מאיזה ג'אנר הם, לא שומע בגלל שכולם שומעים, ולא משנה לי אם הם פופולריים או לא.
סיימתי תיכון בהצטיינות,
אהבתי מתמטיקה (כן חחח).

בדיוק אני ... חבל שאי אפשר לתת מוניטין

שמע....אתה יותר לא קשור מכפתור SHARE באתר פורנו

אז עשית נסיעה באופניים לים , ותכננת לצום ? אני באמת מתחיל לחשוד שזה אשכול טרול
התחלתי בצום,בבוקר הרגשתי שאני חייב מים לפני שהראש מתפוצץ אז שתיתי
ואז בצהריים נסעתי אבל לא אכלתי כלום

סיימתי תיכון בהצטיינות,
אהבתי מתמטיקה (כן חחח).

אני כבר 15:P:אם הייתי נגרר הייתי מתדרדר מחברים מסויימים.שירים אני גם שומע מה שבא לי בטוב לאוזן.גם אני אוהב מתמטיקה:s29:לגבי הדת אני דווקא למרות שאני חילוני אני מתחבר וכן אני יודע שאני צעיר:s85:
תגובה יפה כתבת

צמתי, ואני לא מאמין גדול. אבל לפי דעתי אם אלוהים קיים (ואני עוד לא סגור על עצמי) אני חושב שאלוהים יעדיף שלא נצום בכיפור, לא נכפר על החטאים פשוט לא נחטא כזה הרבה. אני מצטער אבל לדעתי, עדיף להיות בן אדם טוב כל השנה מאשר לירוק, לנדור, לקלל, להיות douche bag ולדקור ואז לצום יום אחד והכל בסדר.

לאף אחד לא אכפת מה אתם אוכלים... מתי אתם אוכלים... וכמה זרע שפכתם!!
תצאו מהסרט הזה!! אין קוסם גדול בשמים שנותן מוניטין ולייקים ליהודים!!
בחייאת זה מביך שעוד אנשים מאמינים בזה... 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית