הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לצום?

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
מי דיבר על לצום כדי לכפר על החטאים? המסורת ביום כיפור היא לצום. המסורת ביום שבו נולדת היא לחגוג. אם אתה פוסל מנהג אחד בטענה שלקיים אותו מסיבת מסורת זה טיפשי, אז מה ההיגיון בלהמשיך לקיים את שאר המנהגים שמתקיימים מתוקף מסורת?
שלא תבין לא נכון, לגיטימי לחשוב שזו מסורת טיפשית ולא לקיים אותה, אבל זה לא מה שהוא אמר.
מסכימה לחלוטין..
אני בכלל חושבת שלחגוג יום הולדת זה מיותר וטפשי.
אבל אלו השוללים מנהג רק בגלל שזה "מסורת פרמיטיבית" צריכים לשלול גם עוד הרבה מנהגים נוספים (כמו שרשמת).
אנשים פה לא מבינים כי הם חסרי מודעות למעשים שלהם.. 😃

יום הולדת זה לא דפוק.. אני מקבל מתנות:)
זה הקטע.
שהבעיה ביום כיפור זה לא עצם המסורת הפרימיטיבית. אלא מתי אותה מסורת מסתדרת עם הרצונות שלכם ומתי לא.
לכן זה לא היה טיעון מוצלח במיוחד..

נערך לאחרונה:
את מוזמנת להפסיק לחגוג.
אני בעצמי באמת לא מעוניינת לחגוג. אבל אם אנשים מתעקשים זו בעיה שלהם..😆 וגם אם אני אשתתף בחגיגה כדי להראות קצת סממני נורמליזציה , אני עדיין אחשוב שזה טפשי שאנשים נותנים לזה משמעות כזו גדולה.

אני בעצמי באמת לא מעוניינת לחגוג. אבל אם אנשים מתעקשים זו בעיה שלהם..😆 וגם אם אני אשתתף בחגיגה כדי להראות קצת סממני נורמליזציה , אני עדיין אחשוב שזה טפשי שאנשים נותנים לזה משמעות כזו גדולה.
צריך לחגוג את מה שכיף.
איפה שיש הרבה אוכל וכמה שפחות עבודה פיזית. 😛

איך לא נעלו אותו ברגע שהוא עבר את עמוד 2 ? למה לחכות לסיום כיפור

מתחרה ? או סתם אוהב אופנועים ..?
רוכב לכייף. לא ברמה של תחרות (לא אוהב להפסיד). 🤭
אגב יש לי קסדה ברמת הטופ במצב 99% חדשה למכירה אם מעניין אותך (יש לי גם כמה פילטר שמן).
צמתי, ואני לא מאמין גדול. אבל לפי דעתי אם אלוהים קיים (ואני עוד לא סגור על עצמי) אני חושב שאלוהים יעדיף שלא נצום בכיפור, לא נכפר על החטאים פשוט לא נחטא כזה הרבה. אני מצטער אבל לדעתי, עדיף להיות בן אדם טוב כל השנה מאשר לירוק, לנדור, לקלל, להיות douche bag ולדקור ואז לצום יום אחד והכל בסדר.
IMuJL8D.jpg

Forgiveness.jpg

נערך לאחרונה:
רוכב לכייף. לא ברמה של תחרות (לא אוהב להפסיד). 🤭
אגב יש לי קסדה ברמת הטופ במצב 99% חדשה למכירה אם מעניין אותך (יש לי גם כמה פילטר שמן).

IMuJL8D.jpg

Forgiveness.jpg

כי זה בול ההסבר למדוע אין אלוהים.

זה חלק קטן מזה.
את ההסבר המדעי אי אפשר להסביר לבנאדם שלא יודע מדע ברמה של בית ספר יסודי.
חוץ מזה שאמונה בבסיסה מונעת ממך לחשוב, כך שהויכוח הזה שווה לערך ללדבר לקיר.

זה חלק קטן מזה.

אני לא איש דת, ההפך.
אבל להשתמש באושוויץ כ"הוכחה"/ "טיעון" ללמה אין אלוהים זה פשוט טיפשי.

זה חלק קטן מזה.
אמונה מונעת ממך לחשוב?למה אתה אומר את זה?לפי מה?יש לי מורה למחשבים שהוא גם לפיזיקה והוא דתי.
כל אחד יעשה מה שהוא רוצה וזה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית