נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
כבר עבר כיפור..איך לא נועלים את הפוסט הזה?
כי כנראה שלא כיפרת על חטאיך... 👹
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספר לי עוד..כי כנראה שלא כיפרת על חטאיך... 👹
מסכימה לחלוטין..מי דיבר על לצום כדי לכפר על החטאים? המסורת ביום כיפור היא לצום. המסורת ביום שבו נולדת היא לחגוג. אם אתה פוסל מנהג אחד בטענה שלקיים אותו מסיבת מסורת זה טיפשי, אז מה ההיגיון בלהמשיך לקיים את שאר המנהגים שמתקיימים מתוקף מסורת?
שלא תבין לא נכון, לגיטימי לחשוב שזו מסורת טיפשית ולא לקיים אותה, אבל זה לא מה שהוא אמר.
את מוזמנת להפסיק לחגוג.אני בכלל חושבת שלחגוג יום הולדת זה מיותר וטפשי.
זה הקטע.יום הולדת זה לא דפוק.. אני מקבל מתנות:)
איך לא נעלו אותו ברגע שהוא עבר את עמוד 2 ? למה לחכות לסיום כיפורכבר עבר כיפור..איך לא נועלים את הפוסט הזה?
🤦♂️
אני בעצמי באמת לא מעוניינת לחגוג. אבל אם אנשים מתעקשים זו בעיה שלהם..😆 וגם אם אני אשתתף בחגיגה כדי להראות קצת סממני נורמליזציה , אני עדיין אחשוב שזה טפשי שאנשים נותנים לזה משמעות כזו גדולה.את מוזמנת להפסיק לחגוג.
צריך לחגוג את מה שכיף.אני בעצמי באמת לא מעוניינת לחגוג. אבל אם אנשים מתעקשים זו בעיה שלהם..😆 וגם אם אני אשתתף בחגיגה כדי להראות קצת סממני נורמליזציה , אני עדיין אחשוב שזה טפשי שאנשים נותנים לזה משמעות כזו גדולה.
לא צריך לחכות ליום הולדת וחגים בשביל זה.. 😋🍴צריך לחגוג את מה שכיף.
איפה שיש הרבה אוכל וכמה שפחות עבודה פיזית. 😛
לא צריך לחכות ליום הולדת וחגים בשביל זה.. 😋🍴
רוכב לכייף. לא ברמה של תחרות (לא אוהב להפסיד). 🤭איך לא נעלו אותו ברגע שהוא עבר את עמוד 2 ? למה לחכות לסיום כיפור
מתחרה ? או סתם אוהב אופנועים ..?
צמתי, ואני לא מאמין גדול. אבל לפי דעתי אם אלוהים קיים (ואני עוד לא סגור על עצמי) אני חושב שאלוהים יעדיף שלא נצום בכיפור, לא נכפר על החטאים פשוט לא נחטא כזה הרבה. אני מצטער אבל לדעתי, עדיף להיות בן אדם טוב כל השנה מאשר לירוק, לנדור, לקלל, להיות douche bag ולדקור ואז לצום יום אחד והכל בסדר.
😘@Titan
חבל שמחקת.. יכל להיות מעניין 😆
ידידי, אתה כנראה לא מכיר את יצחק @nlr666אין קוסם גדול שנותן מוניטין ולייקים ליהודים!!
רוכב לכייף. לא ברמה של תחרות (לא אוהב להפסיד). 🤭
אגב יש לי קסדה ברמת הטופ במצב 99% חדשה למכירה אם מעניין אותך (יש לי גם כמה פילטר שמן).
![]()
![]()
זה חלק קטן מזה.
את ההסבר המדעי אי אפשר להסביר לבנאדם שלא יודע מדע ברמה של בית ספר יסודי.
חוץ מזה שאמונה בבסיסה מונעת ממך לחשוב, כך שהויכוח הזה שווה לערך ללדבר לקיר.
אמונה מונעת ממך לחשוב?למה אתה אומר את זה?לפי מה?יש לי מורה למחשבים שהוא גם לפיזיקה והוא דתי.זה חלק קטן מזה.
את ההסבר המדעי אי אפשר להסביר לבנאדם שלא יודע מדע ברמה של בית ספר יסודי.
חוץ מזה שאמונה בבסיסה מונעת ממך לחשוב, כך שהויכוח הזה שווה לערך ללדבר לקיר.