הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פילה עוף מול חזה עוף

מצב
השרשור נעול

Livpain

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי לכולם ,
תגידו לחזה עוף ולפילה עוף יש את אותם ערכיים? במה הם שונים?

אם אני לא טועה זה אותו דבר או שהפילה עוף נגזר מתוך החזה.

פילה=חזה בלי עצמות.

יש חלק בעוף שנקרא פילה עוף, לא יודע אם הוא פשוט חתיכה קטנה מהחזה, אבל בסופר אתה יכול לקנות פילה עוף ואתה יכול לקנות חזה עוף ללא עצמות (שניצל). זה לא אותו דבר, הפילה הרבה יותר טעים.

יש חלק בעוף שנקרא פילה עוף, לא יודע אם הוא פשוט חתיכה קטנה מהחזה, אבל בסופר אתה יכול לקנות פילה עוף ואתה יכול לקנות חזה עוף ללא עצמות (שניצל). זה לא אותו דבר, הפילה הרבה יותר טעים.
לחלוטין מסכים

עכשיו שאני חושב על זה נראה לי אתה צודק. אבל בכל מקרה הפילה זה חלק מהחזה עד כמה שאני יודע.
אני מתקן את מה שכתבתי ל: חזה
5ea66cddc62fb419b1541768a37373c3.png
פילה

פילה זה שם יפה לחלקים ש"תלויים" מהחלק האחיד יותר בחזה העוף.
מה שמאפיין אותם בעיקר זה שהם מכילים גידים וככה מכל חתיכה קטנה אתה מוציא שרוך בעת האכילה.
זה טוב בעיקר אם אתה רוצה נעל עם שרוכים אורגניים. טפי

למה שקוראים "פילה עוף" אין שום קשר לפילה במובן שאתה מכיר מבשר בקר.
מעבר לכך, למען האמת, חזה עוף שפורסים אותו דק בשביל שניצל נניח זה מה שבעצם אמור להיות "פילה" לפי ההגדרה.

(אבל מסתבר שמצליח להם הקטע השיווקי המטופש הזה)

פילה זה שם יפה לחלקים ש"תלויים" מהחלק האחיד יותר בחזה העוף.
מה שמאפיין אותם בעיקר זה שהם מכילים גידים וככה מכל חתיכה קטנה אתה מוציא שרוך בעת האכילה.
זה טוב בעיקר אם אתה רוצה נעל עם שרוכים אורגניים. טפי

תשקיע בערך 5 דקות לקילו ותחתוך את הגידים, שווה את זה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית