הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאנבול ואלכוהול

אנאבר

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,

אני כבר שבועיים בסיעקל של אננטט 625 מ״ג בשבוע ודיבול 40 מ״ג ביום.
רציתי לדעת אם ניתן ככה מידיי פעם לשתות אלכוהול, למשל כוס או שתיים של יין, פעם בשבוע/שבועיים...
בנוסף אם החלטתי לדלג על כדור אחד במהלך יום מסויים עמ להוריד את רמת התרופה בדם וכך לשתות את האלכוהול, זה פוגע בסייקל? כמובן לעשות זאת פעם מקסימום פעמיים במהלך הסייקל.

תודה

• פותח/ת השרשור
זה מן קטע כזה לענות על הטפל?

אני לא רוצה להגיע ישר ל 750 מג אז אני מושך 1.25 מ״ל של טסט בכל פעם מה הבעיה בזה?!

זה מן קטע כזה לענות על הטפל?

אני לא רוצה להגיע ישר ל 750 מג אז אני מושך 1.25 מ״ל של טסט בכל פעם מה הבעיה בזה?!

אני חושב שאם כבר החלטת להיכנס לסייקל עם אוראלי - עדיף כמה שפחות לשלב דברים הקשורים לאלכוהול במהלך הסייקל,
מן הסתם שכוס יין פעם בשבוע-בשבועיים לא תיפגע בך , אבל לשיקולך כמה זה ״דחוף״ לך .
כולה חודשיים-שלושה ללא אלכוהול לא יקרה לך כלום .

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון מעוד 0.25? כי אם אני גדל במינון מסויים למה להעלות? זה סתם מגביר את תופעות הלוואי...
למרות שכנראה כן אעלה ל 750 מג...

דיאנבול ואלכוהול
סחטיין על האומץ...
עדיף לך כבר לוותר על הסייקל עם אתה לא מסוגל לוותר על שתייה
(מדבר אחד שבסייקל בקרוב חצי שנה ולא הכניס מיליגרם אלכוהול לגופו אחרי שכמאט כל יום דפק מינימום צייסר)

דיאנבול ואלכוהול
סחטיין על האומץ...
עדיף לך כבר לוותר על הסייקל עם אתה לא מסוגל לוותר על שתייה
(מדבר אחד שבסייקל בקרוב חצי שנה ולא הכניס מיליגרם אלכוהול לגופו אחרי שכמאט כל יום דפק מינימום צייסר)

סלח לי על הבורות,
אבל מה האפקט של סייקל כל כך ארוך ?

השילוב של מסה וחיטוב ירד, במקום לעלות 2 קילו בשבוע אני עולה חצי בשבוע ה-16 למשל
במקום לעשות PCT כל כמה זמן, עושה PCT אחד לאחר חיטוב ונגמר הסיפור.
כן קצת כואב/כתף כל יום ובקיבה לאכול כ''כ הרבה והכי הרבה בכיס
אבל משתלם לאומת סייקלים קצריים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית