נכון. עכשיו אני רואה שזאת הסיבה שעלו המחירים בעצם. (הוא היה תחת פיקוח עד 2006)הקוטג׳ הוא לא אחד מהם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון. עכשיו אני רואה שזאת הסיבה שעלו המחירים בעצם. (הוא היה תחת פיקוח עד 2006)הקוטג׳ הוא לא אחד מהם.
הסיבה שעלו המחירים זה כי אין תחרות,והצרכן הישראלי יעדיף לקנות מותג מאשר בזול.נכון. עכשיו אני רואה שזאת הסיבה שעלו המחירים בעצם. (הוא היה תחת פיקוח עד 2006)
זה שצה''ל לא שיטח את עזה הופך אותו להכי מוסרי בעולם? מעניין. ואם הוא היה משטח את עזה, מה היה השלב הבא בסולם המוסריות? 'אם לא היינו מוסריים כבר היינו מטרנספרים כל ערבי שחי כאן'?הכי מוסרי בעולם.אם לא היינו מוסריים כבר היינו משטחים את עזה יחד עם כל האזרחים,לא היינו עושים "הקש בדלת" לפני כל טיל,וממש לא היינו מבטלים מבצע שלם בגלל שיש "אזרחים בשטח".
תסלח לי, אבל להגיד את זה נובע מבורות.זה שצה''ל לא שיטח את עזה הופך אותו להכי מוסרי בעולם? מעניין. ואם הוא היה משטח את עזה, מה היה השלב הבא בסולם המוסריות? 'אם לא היינו מוסריים כבר היינו מטרנספרים כל ערבי שחי כאן'?
כן,כי כל צבא אחר בעולם כבר היה נכנס והורג את כולם,וזה היה קורה אחרי הירי הראשוני ולא אחרי 15 שנה.זה שצה''ל לא שיטח את עזה הופך אותו להכי מוסרי בעולם? מעניין. ואם הוא היה משטח את עזה, מה היה השלב הבא בסולם המוסריות? 'אם לא היינו מוסריים כבר היינו מטרנספרים כל ערבי שחי כאן'?
כשתשאר 28 כמו מניאק בבסיס על זה שפתחת קבוצה של הטייסת בפייסבוק,יהיה לך מאוד אכפת.תשמעו המילטריסטים מצטטים מפקודות מטכ"ל כמו שדתיים מצטטים מהתנ"ך, למי אכפת מה כתוב שם?
אממ.. לחיילים? ש... חייבים לציית לזה?תשמעו המילטריסטים מצטטים מפקודות מטכ"ל כמו שדתיים מצטטים מהתנ"ך, למי אכפת מה כתוב שם?
זה לא אותו הדבר..תשמעו המילטריסטים מצטטים מפקודות מטכ"ל כמו שדתיים מצטטים מהתנ"ך, למי אכפת מה כתוב שם?
אממ.. לחיילים? ש... חייבים לציית לזה?
זה השוואה לא נכונה
לא להכל. זה לא 100% ציות או 0% כמו חייל-אזרחגם דתיים חייבים לציית.
לא להכל. זה לא 100% ציות או 0% כמו חייל-אזרח
יש מסורתי, יש דתי, חרדי, מתגלח לא מתגלח
כל אחד עם מה שהוא יכול.
בצבא אין דבר כזה תעשה מה שאתה יכול
זה מותר לא לקיים 100%, אפילו יותר מזה דתיים מודעים לכך שזה בלתי אפשרי ולכן יש לך יום כיפור כדי לכפר על עוונות שעשית גם עם בטעות.מה קןרה לחייל שלא עושה 100%? מקבל נזיפה? אתה יודע מה קורה כשאתה לא מקיים 100% מחוקי האל?
כי ככה זה אמור להיות.אני טבח שסגר כבר כיפור בבסיס.
פשוט מוציאים מעדנים,לחם,ממרחים,פירות ומי שרעב שיאכל...