כפייה דתית - בצבא.

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך
הכי מוסרי בעולם.אם לא היינו מוסריים כבר היינו משטחים את עזה יחד עם כל האזרחים,לא היינו עושים "הקש בדלת" לפני כל טיל,וממש לא היינו מבטלים מבצע שלם בגלל שיש "אזרחים בשטח".
זה שצה''ל לא שיטח את עזה הופך אותו להכי מוסרי בעולם? מעניין. ואם הוא היה משטח את עזה, מה היה השלב הבא בסולם המוסריות? 'אם לא היינו מוסריים כבר היינו מטרנספרים כל ערבי שחי כאן'?

זה שצה''ל לא שיטח את עזה הופך אותו להכי מוסרי בעולם? מעניין. ואם הוא היה משטח את עזה, מה היה השלב הבא בסולם המוסריות? 'אם לא היינו מוסריים כבר היינו מטרנספרים כל ערבי שחי כאן'?
תסלח לי, אבל להגיד את זה נובע מבורות.

כן,כי כל צבא אחר בעולם כבר היה נכנס והורג את כולם,וזה היה קורה אחרי הירי הראשוני ולא אחרי 15 שנה.

תשמעו המילטריסטים מצטטים מפקודות מטכ"ל כמו שדתיים מצטטים מהתנ"ך, למי אכפת מה כתוב שם?

תשמעו המילטריסטים מצטטים מפקודות מטכ"ל כמו שדתיים מצטטים מהתנ"ך, למי אכפת מה כתוב שם?
כשתשאר 28 כמו מניאק בבסיס על זה שפתחת קבוצה של הטייסת בפייסבוק,יהיה לך מאוד אכפת.

לא להכל. זה לא 100% ציות או 0% כמו חייל-אזרח
יש מסורתי, יש דתי, חרדי, מתגלח לא מתגלח
כל אחד עם מה שהוא יכול.
בצבא אין דבר כזה תעשה מה שאתה יכול

מה קןרה לחייל שלא עושה 100%? מקבל נזיפה? אתה יודע מה קורה כשאתה לא מקיים 100% מחוקי האל?

מה קןרה לחייל שלא עושה 100%? מקבל נזיפה? אתה יודע מה קורה כשאתה לא מקיים 100% מחוקי האל?
זה מותר לא לקיים 100%, אפילו יותר מזה דתיים מודעים לכך שזה בלתי אפשרי ולכן יש לך יום כיפור כדי לכפר על עוונות שעשית גם עם בטעות.
בצבא אין כזה, לא משנה למה הפרת פקודה - אתה תענש.

אתה מחפש פינה לא הגיונית

אני טבח שסגר כבר כיפור בבסיס.
פשוט מוציאים מעדנים,לחם,ממרחים,פירות ומי שרעב שיאכל...

אני טבח שסגר כבר כיפור בבסיס.
פשוט מוציאים מעדנים,לחם,ממרחים,פירות ומי שרעב שיאכל...
כי ככה זה אמור להיות.
ומקרה חריג כמו שדיברו עליו או שהוא מאוד מאוד חריג או שהחיילים מתלוננים על זה שהשקם לא פתוח והרי החד"א בבסיס מגעיל אז "אין מה לאכול בכיפור 😭"

שקם סגור כי זה יום מנוחה כמו שבת, בלי קשר לאוכל.
ברוב הבסיסים חיילים קונים לפני משו שיהיה להם אוכל או שההורים מביאים להם מהבית. פשוט כולם מפונקים

לי בבסיס היתה סוג של "פינת פריסה" עם מנות קרב וכל מי שרוצה לאכול יאכל שם..
לפי דעתי אין כפייה דתית בצבא.. וגם אם יש, זה צבא, כל הזין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית