אולי אתה תעשה מה שהוא אומר. אף אחד לא יכפה עליי את הדת שלו.אתה במדינה יהודית, בצבא שכפוף למדינה וקיבלת פקודה ממפקד. אתה תעשה מה זהוא אומר בלי קשר לנושא
אני לא במדינה יהודית - אני במדינה ליהודים.
צריך להפריד דת ממדינה. נקודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי אתה תעשה מה שהוא אומר. אף אחד לא יכפה עליי את הדת שלו.אתה במדינה יהודית, בצבא שכפוף למדינה וקיבלת פקודה ממפקד. אתה תעשה מה זהוא אומר בלי קשר לנושא
גישה מעולה לילד בן 6, בצבא זה לא עובדאולי אתה תעשה מה שהוא אומר. אף אחד לא יכפה עליי את הדת שלו
אתה טועה, אתה במדינה יהודית (מוזמן לקרוא את הצהרת העצמאות)אני לא במדינה יהודית - אני במדינה ליהודים
מוזמן להגיש מועמדות למפלגה שמתאימה לך ולהתמודד לראשות המששלה / להפגין / להציע הצעות חוק לח"כ המתאים לךצריך להפריד דת ממדינה. נקודה.
איפה ששירתתי אין מפקדים ברמה כזאת נחותה שיכפו עליי את דתם\אמונתם.גישה מעולה לילד בן 6, בצבא זה לא עובד
מסכים זה חריג, אבל אם היית מקבל פקודה כזאת היית צריך לבצע.איפה ששירתתי אין מפקדים ברמה כזאת נחותה שיכפו עליי את דתם\אמונתם.
מעניין אם אתה יוגב שהכרתי פעם בפורום שרירים הישן.מסכים זה חריג, אבל אם היית מקבל פקודה כזאת היית צריך לבצע.
תתלונן אח"כ
לאמעניין אם אתה יוגב שהכרתי פעם בפורום שרירים הישן.
היה לך פלאטופ עם ווסאח מוגזם? חחח (לא מצליח להזכר איפה שירת)
משום מה אני לא מקבל התראות על תיוגים@yogevnn סתם שאלה.
לאיזו דרגה הגעת בצבא?
צפוי.ואני אשמור על זכות השתיקה בנושא הזה
עוד יותר צפוי.בצבא יש פקודות, כשמקבלים פקודה מבצעים אותה אלא אם היא לא חוקית בעליל. זה ממש פשוט
דרגה מסווגת 😄צפוי.
עוד יותר צפוי.
זאת לא הייתה הכוונה. פשוט זה היה כולכך שקוף לפי התגובות שהוא היה בתפקיד קצת יותר גבוה מחייל רגיל.דרגה מסווגת 😄
הם גם זוהרים בחושך אז קל לזהות.זאת לא הייתה הכוונה. פשוט זה היה כולכך שקוף לפי התגובות שהוא היה בתפקיד קצת יותר גבוה מחייל רגיל.
חפ"ש יצעיר ....מחייל רגיל.
העיקר הכוונה. 😡😡חפ"ש יצעיר ....
קיבלת הרבה מדליות על השתתפות?העיקר הכוונה. 😡😡
😭 יש לי PR במדליות השתתפות.קיבלת הרבה מדליות על השתתפות?
זה היה בצחוק פשוט ה"עיקר הכוונה" דרש את זה😭 יש לי PR במדליות השתתפות.
טוב שאמרת, לא הייתי מנחש.זה היה בצחוק פשוט ה"עיקר הכוונה" דרש את זה
לפעמים אני רציני !טוב שאמרת, לא הייתי מנחש.