עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא אפול? 😛אתה נכנס פנימה לבור טוב אבל.
אתה מתיישב אחורה ואז מפחד מזה ועושה כיפוף מיותר בברך ויוצא שהברכיים גולשות קדימה.
ברכיים זזות בחצי התנועה הראשון ואז עוצרות ולא מתקדמות יותר ומתפקדות כציר בלבד.
בעליה אתה לא משתמש בhip drive תדמיין שמה שמרים את המשקל זה האגן שלך, לא החזה, אך עם התיקון אז אל תשכח שהחזה
עולה אבל יחד עם האגן כשהאגן הוא מקור הכוח העיקרי.
אתה יכול לתת לי יותר הסבר על זה? כלומר מה בדיוק אני עושה ומה לא לעשות בשביל לתקן, את ההיפ דרייב הבנתי, אבל את החלק הראשון לא כל כך ><אתה לא תיפול, אתה תשתמש יותר בהאמסטרינג אבל.
אני מאבד שיווי משקל /:הברכיים שלך מה קוראים אותן גולשות.
אתה יצר כפיפה בברך שלא תורמת לך בכלום ורק מזיקה, מזיקה לבריאות הברכיים, לכיווץ הכללי של הליבה בתחתית ולמתיחה בהאמסטרינג (כי הוא מתקצר בתנועת כיפוף).
אתה צריך למקום את הברכיים באמתע התנועה, ובכניסה לתחתית הן לא זזות הן רק ציר, וככה את באמת תצליח להתיישב אחורה.
תנסה עכשיו סתם בבית ותראה את ההבדל.
באמצע ולא בסוף,אני מאבד שיווי משקל /:
מה זאת אומרת למקם את הברכיים באמצע התנועה?
ועד שהם יתחזקו? להמשיך לנסות בלי משקל ואת התוכנית להמשיך כרגיל בסקוואט כמו שבסרטון או שלחכות עד שהם יתחזקו?באמצע ולא בסוף,
תנסה לחלק את התנועה לשני חלקים שונים.
אתה תמצא שיווי משקל כשההאמסטרינג שלך יתחזקו עם הזמן.
אבל אז יהיה לי באט ווינק /: (ניסיתי, הדרך היחידה שתיקנה את הבאט ווינק זה איך שאני עושה בסרטון)לפי מה שראיתי,אם אתה מוריד קו ישר לכיוון מטה מהמוט הוא לא נפגש עם אמצע כפות הרגליים,מה שיכול לגרום לזה שכמעט נפלת.
הישען עם הגב קצת יותר קדימה @NonCivilized
ראיתי שוב את הסרטון,טעיתי,עצרתי את זה הסרטון וסרטטתי וזה נראה די טוב(לא מגיב יותר איך שאני קם משינה)אבל אז יהיה לי באט ווינק /: (ניסיתי, הדרך היחידה שתיקנה את הבאט ווינק זה איך שאני עושה בסרטון)
XD בוקר טוב :3 תודה בכ"מ ^-^ראיתי שוב את הסרטון,טעיתי,עצרתי את זה הסרטון וסרטטתי וזה נראה די טוב(לא מגיב יותר איך שאני קם משינה)