הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
סוף סוף הצלחתי להיפטר מהבאט ווינק, השיווי משקל באמצע בטעות זזתי כזה והצעקה בהתחלה זה לא אני :saliva:🙁

אתה נכנס פנימה לבור טוב אבל.
אתה מתיישב אחורה ואז מפחד מזה ועושה כיפוף מיותר בברך ויוצא שהברכיים גולשות קדימה.
ברכיים זזות בחצי התנועה הראשון ואז עוצרות ולא מתקדמות יותר ומתפקדות כציר בלבד.

בעליה אתה לא משתמש בhip drive תדמיין שמה שמרים את המשקל זה האגן שלך, לא החזה, אך עם התיקון אז אל תשכח שהחזה
עולה אבל יחד עם האגן כשהאגן הוא מקור הכוח העיקרי.

• פותח/ת השרשור
אתה נכנס פנימה לבור טוב אבל.
אתה מתיישב אחורה ואז מפחד מזה ועושה כיפוף מיותר בברך ויוצא שהברכיים גולשות קדימה.
ברכיים זזות בחצי התנועה הראשון ואז עוצרות ולא מתקדמות יותר ומתפקדות כציר בלבד.

בעליה אתה לא משתמש בhip drive תדמיין שמה שמרים את המשקל זה האגן שלך, לא החזה, אך עם התיקון אז אל תשכח שהחזה
עולה אבל יחד עם האגן כשהאגן הוא מקור הכוח העיקרי.
אני לא אפול? 😛
ואת ה HIP DRIVE אני אעשה, ראיתי בסרטוני תדרוך והבנתי, פשוט לא ידעתי שאני לא עושה את זה, תודה ^-^
אני מקווה שאני לא אפול ><

• פותח/ת השרשור
אתה לא תיפול, אתה תשתמש יותר בהאמסטרינג אבל.
אתה יכול לתת לי יותר הסבר על זה? כלומר מה בדיוק אני עושה ומה לא לעשות בשביל לתקן, את ההיפ דרייב הבנתי, אבל את החלק הראשון לא כל כך ><

הברכיים שלך מה קוראים אותן גולשות.
אתה יצר כפיפה בברך שלא תורמת לך בכלום ורק מזיקה, מזיקה לבריאות הברכיים, לכיווץ הכללי של הליבה בתחתית ולמתיחה בהאמסטרינג (כי הוא מתקצר בתנועת כיפוף).

אתה צריך למקום את הברכיים באמתע התנועה, ובכניסה לתחתית הן לא זזות הן רק ציר, וככה את באמת תצליח להתיישב אחורה.

תנסה עכשיו סתם בבית ותראה את ההבדל.

• פותח/ת השרשור
הברכיים שלך מה קוראים אותן גולשות.
אתה יצר כפיפה בברך שלא תורמת לך בכלום ורק מזיקה, מזיקה לבריאות הברכיים, לכיווץ הכללי של הליבה בתחתית ולמתיחה בהאמסטרינג (כי הוא מתקצר בתנועת כיפוף).

אתה צריך למקום את הברכיים באמתע התנועה, ובכניסה לתחתית הן לא זזות הן רק ציר, וככה את באמת תצליח להתיישב אחורה.

תנסה עכשיו סתם בבית ותראה את ההבדל.
אני מאבד שיווי משקל /:
מה זאת אומרת למקם את הברכיים באמצע התנועה?

אני מאבד שיווי משקל /:
מה זאת אומרת למקם את הברכיים באמצע התנועה?
באמצע ולא בסוף,
תנסה לחלק את התנועה לשני חלקים שונים.
אתה תמצא שיווי משקל כשההאמסטרינג שלך יתחזקו עם הזמן.

• פותח/ת השרשור
באמצע ולא בסוף,
תנסה לחלק את התנועה לשני חלקים שונים.
אתה תמצא שיווי משקל כשההאמסטרינג שלך יתחזקו עם הזמן.
ועד שהם יתחזקו? להמשיך לנסות בלי משקל ואת התוכנית להמשיך כרגיל בסקוואט כמו שבסרטון או שלחכות עד שהם יתחזקו?
יש תהליך שצריך לחזק אותם או שזה בעזרת הסקוואט?

לפי מה שראיתי,אם אתה מוריד קו ישר לכיוון מטה מהמוט הוא לא נפגש עם אמצע כפות הרגליים,מה שיכול לגרום לזה שכמעט נפלת.
הישען עם הגב קצת יותר קדימה @NonCivilized

• פותח/ת השרשור
לפי מה שראיתי,אם אתה מוריד קו ישר לכיוון מטה מהמוט הוא לא נפגש עם אמצע כפות הרגליים,מה שיכול לגרום לזה שכמעט נפלת.
הישען עם הגב קצת יותר קדימה @NonCivilized
אבל אז יהיה לי באט ווינק /: (ניסיתי, הדרך היחידה שתיקנה את הבאט ווינק זה איך שאני עושה בסרטון)

אבל אז יהיה לי באט ווינק /: (ניסיתי, הדרך היחידה שתיקנה את הבאט ווינק זה איך שאני עושה בסרטון)
ראיתי שוב את הסרטון,טעיתי,עצרתי את זה הסרטון וסרטטתי וזה נראה די טוב(לא מגיב יותר איך שאני קם משינה)

• פותח/ת השרשור
ראיתי שוב את הסרטון,טעיתי,עצרתי את זה הסרטון וסרטטתי וזה נראה די טוב(לא מגיב יותר איך שאני קם משינה)
XD בוקר טוב :3 תודה בכ"מ ^-^
חחחחחחח איזה חיוך דפקתי עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית