הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ראש חזקים

פיטר פן

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
לפני הכל יש לי איש מקצוע צמוד אלי שמנחה אותי כל הזמן מה לעשות
זה סייקל שני שלי
טסט 500
טרן ארוך 600
דקה 600
דיבול 50 מ"ג

אני בשבוע הראשון שלי ויש לי כאבי ראש מטורפים זה יותר גרוע ממיגרנה. ניסיתי לישון לנוח וזה פשוט לא עובר לקחתי קצת חופש ולא התאמנתי.
כמו שכתבתי מקודם אני ביעוץ אצל גיל התותח שאמר לי שעם הזמן זה יורד ואפשר לקחת משתנים כדי להוריד נפח דם או משהו כזה עד שהגוף מתרגל.
יש לכם עוד טיפים לתת ? מה עם אדקס נורופן כמה ומה המינון ? איך אתם מתמודדים עם הכאבי ראש האלו ?

כבר בשבוע הראשון ?
נשמע קצת מוקדם מדי,
מה שגם מוזר לי איך הטסט כזה נמוך
ושאר הירקות במינון כה גבוה .

איש מקצוע אצה קורא לו, עם להעמיס חומרים זה מקצוע אז אנחנו בבעיה.
תרד מהסייקל הזה רק רע יעשה לך, הגוף לא ייגדל מכמויות כאלה גבוהות יותר ממה שיגדל על מינון נמוך

לפני הכל יש לי איש מקצוע צמוד אלי שמנחה אותי כל הזמן מה לעשות
זה סייקל שני שלי
טסט 500
טרן ארוך 600
דקה 600
דיבול 50 מ"ג
האיש מקצוע שלך (אין מקצוע כזה אבל שיהיה נו) לא מבין שום דבר בבניית סייקלים של סטרואידים.
*לא מומלץ בכלל לשלב טרן הרוך ודקה הרוך באותו סייקל!
*מתי שלוקחים חומר כמו דקה או טרן המינון של הטסט בסייקל צריך להיות גבוה יותר בפרופורציה לדוגמה 400-500 טרן וטסט צריך להיות 750 מלגרם.
*טרן זה חומר חזק מידי לסייקל שני במיוחד במינון של 600 מלגרם. (אני ממליץ לך לאוריד אותו)
*אין טעם לקחת 50 מלגרם דיבול אם אתה לא מעל 100 קילו ואתה כבר מתאמן רציני שעבר מספר סייקלים בשנה האחרונה.
* אין לך פה שום תרופה שיכולה למנוע גינו/ או ארומטיזציה ואם תמשיך תסייקל זה יקרה לך בגלל השילוב של דקה הרוך טרן ודיבול ביחד אם טסט. - הכאבי ראש זה מלחץ דם פנימי בראש שהסייקל עושה לך.
*אתה עלול לסבול מעוד הרבה תופעות לוואי אם לא תוריד את הטרן בסייקל. תשאיר דקה 400-500 מלגרם. טסט תעלה ל-750 דיבול 30-40 מלגרם עובד מצוין.

• פותח/ת השרשור
האיש מקצוע שלך (אין מקצוע כזה אבל שיהיה נו) לא מבין שום דבר בבניית סייקלים של סטרואידים.
*לא מומלץ בכלל לשלב טרן הרוך ודקה הרוך באותו סייקל!
*מתי שלוקחים חומר כמו דקה או טרן המינון של הטסט בסייקל צריך להיות גבוה יותר בפרופורציה לדוגמה 400-500 טרן וטסט צריך להיות 750 מלגרם.
*טרן זה חומר חזק מידי לסייקל שני במיוחד במינון של 600 מלגרם. (אני ממליץ לך לאוריד אותו)
*אין טעם לקחת 50 מלגרם דיבול אם אתה לא מעל 100 קילו ואתה כבר מתאמן רציני שעבר מספר סייקלים בשנה האחרונה.
* אין לך פה שום תרופה שיכולה למנוע גינו/ או ארומטיזציה ואם תמשיך תסייקל זה יקרה לך בגלל השילוב של דקה הרוך טרן ודיבול ביחד אם טסט. - הכאבי ראש זה מלחץ דם פנימי בראש שהסייקל עושה לך.
*אתה עלול לסבול מעוד הרבה תופעות לוואי אם לא תוריד את הטרן בסייקל. תשאיר דקה 400-500 מלגרם. טסט תעלה ל-750 דיבול 30-40 מלגרם עובד מצוין.

קודם כל תודה על התשובה.. יש איש מקצוע כזה והוא אפילו מוכר מאוד השנה הוא העלה הרבה מתחרים לבמה ואני סומך עליו בעיניים עצומות. בכל אופן תודה לכל העוזרים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית