הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאימון לאימון ss הטכניקה של בסקוואט מתחרבשת

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
טוב אז התחלתי ss לפני חודש. סיימתי את הדילואד לפני שבוע.
עכשיו אני ישן בערך 8-7 שעות ואוכל 3100 קלוריות (700 מעל הנטרלי) ואני כן מצליח לעלות משקלים כל אימון בסוואט.
הבעיה היא שמאימון לאימון שאני מעלה משקל בסקוואט הטכניקה שלו מתחילה להדפק ואני לא מצליח לשפר אותה במשקל עבודה.
היום לדוגמא ( אני עושה סקוואט LB) כבר לא הצלחתי להוציא ישבן במשקל הרמתי, ושהצלחתי ,הגעתי לשבירת מקביל התחת לא היה בחוץ והגב היה קצת עגול.
הברכיים גם מתחילות להיכנס ולקרוא פנימה (נכנסות קצת אבל עדיין) ואני כבר לא מצליח לשלוח אותם לצדדים.
מה לעשות אז? הפאקים האלה בטכניקה הם ממש גרועים או שזה דברים שהם בקטנה?
ואני עוד צריך אימון הבא להעלות משקל והטכניקה כבר לא מזמן לא הכי טובה

טכניקה היא לפני הכל,

כל חזרה אמורה להתבצע בטכניקה מושלמת, אם היא לא הייתה כזו, אתה לא מעלה משקל עד שלא הצלחת לסיים 15 חזרות עם אותו משקל בטכניקה ראויה.

• פותח/ת השרשור
טכניקה היא לפני הכל,

כל חזרה אמורה להתבצע בטכניקה מושלמת, אם היא לא הייתה כזו, אתה לא מעלה משקל עד שלא הצלחת לסיים 15 חזרות עם אותו משקל בטכניקה ראויה.
ובמידה והטכניקה של המשקל הזה הייתי לא טובה לחזור אימון הבא על אותו משקל או להוריד? כי אני לא יודע כמה אני יצליח לשפר אותה עם זה יהיה אותו משקל

ובמידה והטכניקה של המשקל הזה הייתי לא טובה לחזור אימון הבא על אותו משקל או להוריד? כי אני לא יודע כמה אני יצליח לשפר אותה עם זה יהיה אותו משקל
אם אתה כבר עובד עם טכניקה לקויה כמה אימונים, תעשה ריסט קטן למשקל שאתה וודאי תשלוט בו כראוי ותמשיך להעלות משקלים כרגיל בטכניקה טובה

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר עובד עם טכניקה לקויה כמה אימונים, תעשה ריסט קטן למשקל שאתה וודאי תשלוט בו כראוי ותמשיך להעלות משקלים כרגיל בטכניקה טובה
הקטע שעכשיו רק סיימתי דילואד אז עשיתי ריסט די גדול ורק 5 קילו מעל הדילואד הטכניקה שוב נדפקה מה אני שוב יוריד משקל ?

הקטע שעכשיו רק סיימתי דילואד אז עשיתי ריסט די גדול ורק 5 קילו מעל הדילואד הטכניקה שוב נדפקה מה אני שוב יוריד משקל ?
אם ככה אז אין צורך להוריד משקל, תחזור פשוט על אותו אימון - הפעם כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
טכניקה היא לפני הכל,

ויהיה טוב אם תעלה סרטון כדי שנוכל לתקן במידה ואכן יש מה לתקן

טוב אז נשארתי באותו משקל כדי לשפר טכניקה, ווואלה המשקל הרגיש הרבה יותר קל והיה נוח לשפר טכניקה.
הישבן לא התעגל הגב נשאר ישר והרגליים הרבה פחות קרסו. ביקשתי ממשהו שיסכל עליי והבנתי שאני יורד יותר מדי ממש כמו deep squat ואין צורך לעשות את זה בss ובטח לא בLB הוא גם אמר שאני צריך לשבת יותר אחורה סך הכל דברים שקל לתקן,
אבל משהו שדי מדאיג אותי בטכניקה זה שהגב לא זקוף, הבנתי שבHB הוא צריך להיות יותר זקוף מLB אבל עדיין זה נראה מוזר, הוא אומר שאני עולה הרבה עם בגב תחתון בגלל ושהפלג גוף עליון יותר מדי קדימה וזה יוצר סוג של גוד מורנינג בקטנה
כמו בתמונה הגב שלי זה כמו הקו השחור שציירתי בLB זה נורא או שזה בסדר? ואיך לתקן את זה?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 45.9 · צפיות: 111
גבר צלם סרטון כמו שאמרו לך באמת שאין לך מה להתבייש..
תאמין לי שאתה תתבייש יותר עם ברך פצועה שלא תוכל לבצע סקוואט כמה חודשים טובים
בסופו של דבר אף אחד לא נולד מר עולם ומשקלים זה לא משהו שצריך להתבייש בו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית