עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחזרה הראשונה אני כמעט בטוח שהוא מעל מרכז הרגל, אבל בשאר החזרות אני פשוט מצמיד את המוט לרגל ויכול להיות שזה קורה בגלל זה, אבל יש עוד הערות?דיי בטוח שהמוט לא מעל מרכז כף הרגל.
אתה חושב שהטכניקה מספיק טובה בשביל להתקדם עם המשקל?מרכז כף הרגל זה בערך מעל הלשונית של הנעל. אתה צריך להוציא עוד את החזה בסטאפ.
חוץ מיזה, הכל בסדר לדעתי.
כמה זמן כבר לא עלית במשקל?כי עד עכשיו לא העלתי משקל בגלל שרציתי להתרכז בטכניקה...
אני חושב אימון הבא תעלה 5 קילו ותעשה את מה שאמרתי. זה כבר קל מידי המשקל.אתה חושב שהטכניקה מספיק טובה בשביל להתקדם עם המשקל?
שבועיים בערךכמה זמן כבר לא עלית במשקל?
שבועיים בערך
ותעלה סרטון.אני חושב אימון הבא תעלה 5 קילו ותעשה את מה שאמרתי. זה כבר קל מידי המשקל.
בסדר, תודה על העזרה!ותעלה סרטון.
אבל זה קשור להוצאת חזה לא?אגן, כרגיל...
לא תמיד להוציא חזה עוזר, אם אני מתרכז אני יכול להוציא חזה ולהשאר עם אגן מסובב לאחור.אבל זה קשור להוצאת חזה לא?
@Tank יטען אחרת,או שאני לא הבנתי אותו נכון.לא תמיד להוציא חזה עוזר, אם אני מתרכז אני יכול להוציא חזה ולהשאר עם אגן מסובב לאחור.
זה כבר בנוהל.היו לבחור איזה 8 אשכולות והוא לא מיישם.
להוציא חזה זה הCUE שאמור למנוע ממך להרים את המשקל בקיפוזיס. אם אתה מסוגל להיות גם אגן מסובב ללא קיפוזיס ולהרים בצורה טובה גם בלי להוציא חזה אז כל הכבוד לך, אבל אני לא מכיר אנשים כאלה. זה למה הCUE הזה הוא CUE חובה לפי הספר SS.@Tank יטען אחרת,או שאני לא הבנתי אותו נכון.