הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבון ללא ממתיקים

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
1. קורא יותר ויותר על ה"סגולות" של כל הממתיקים המלאכותיים למינהם, ותרומתן לשלל מחלות נחמדות החל מסרטן וכלה בעבודה לא תקינה של הלבלב. האם מישהו מכיר מידע אחר בנושא?
2. בכל אבקות החלבון שראיתי יש ממתיקים כאלו. האם מישהו מכיר כאלו ללא?
3. במידה ואין, האם מישהו הייתם קונים כזו, בהנחה שמחירה היה זהה לאבקה עם ממתיק מלאכותי?

אני שואל, כי במידה ואין, הייתי רוצה לייצר בעצמי, עבורי, וייצור של יותר יוזיל משמעותית את התהליך

אם הממתיקים האלו סכנה של ממש למה יותר אנשים לא מתחילים לעזוב את האבקות עם הממתיקים המלאכותיים...?
כי אנשים לא מודעים או אדישים.
יותר מזה, אם כבר ידוע שסוכר זה זבל וסתם מוסיף קלוריות למוצרים, במקומות שניתן להחליפו בסטיביה למשל, למה לא מפסיקים לקנות 'חטיפי אנרגיה', משקאות מתוקים וכו וכו?

כח ההרגל. דוגמא יותר קיצונית- סיגריות.
סוכר מסוכן.
ממה שאני קורא, תחליפיו השונים, הרבה יותר מסוכנים ממנו
תשמע מביקורות שקראתי באינטרנט אומרים שהעלית נטורל לא טעימה בכלל,והMYPROTEIN ללא טעם גם ללא טעם
אז עכשיו אני במסה אפשר להוסיף דברים בשביל הטעם אבל מה יהיה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
אני לא שומר רפרנסים, לצערי.
זוכר שקראתי את זה, יותר מפעם אחת.

אני גם מניח שיש מחקרים שמוכיחים את ההפך, אבל מצד שני, גם רופאים המליצו לחולי אסטמה לעשן בשנות החמישים, על בסיס מחקרים.

כלל האצבע שלי אומר, מה שפחות כימיקלים באוכל שלי

כלל האצבע שלי אומר, מה שפחות כימיקלים באוכל שלי
גם אני מעדיפה.
אבל קביעה מסוג:
גם את הסרטן. נמצא קשר ישיר
היא נורא בעייתית.
בעבר היה מחקר שבו נתנו לעכברים כמויות גדולות של ממתיק מלאכותי מסויים ובאמת העכברים חלו בסרטן.
אבל מאז הפריכו את את הטענה שממתיקים עלולים לגרום לסרטן בבני אדם ע"י מחקרים שונים..
כלומר שהקשר לא הוכח בקרב בני אדם.

אגב ,לפני עשור אני זוכר שקראתי מחקר שהראה שכשמלעיטים עכברים בסטיביה הוא גורם להם לעקרות.

בקיצור ,אין על הסוכר הישן והטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית