הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבון ללא ממתיקים

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
1. קורא יותר ויותר על ה"סגולות" של כל הממתיקים המלאכותיים למינהם, ותרומתן לשלל מחלות נחמדות החל מסרטן וכלה בעבודה לא תקינה של הלבלב. האם מישהו מכיר מידע אחר בנושא?
2. בכל אבקות החלבון שראיתי יש ממתיקים כאלו. האם מישהו מכיר כאלו ללא?
3. במידה ואין, האם מישהו הייתם קונים כזו, בהנחה שמחירה היה זהה לאבקה עם ממתיק מלאכותי?

אני שואל, כי במידה ואין, הייתי רוצה לייצר בעצמי, עבורי, וייצור של יותר יוזיל משמעותית את התהליך

אגב ,לפני עשור אני זוכר שקראתי מחקר שהראה שכשמלעיטים עכברים בסטיביה הוא גורם להם לעקרות.

בקיצור ,אין על הסוכר הישן והטוב.
העכברים הם בסה"כ מודל. הם לא תחליף לבירור מעמיק יותר של ההשפעות על בני-אדם.

ובנוסף, זה גם תלוי בכמויות.. הרי גם לגבי סוכר ופרוקטוז יש מחלוקת.

Artificial Sweeteners - Debunking The Myths!

הוא מדבר פה הרבה על אספרטיים והנה תקציר:

Basically, an editorial written by Ross stated (please allow me to paraphrase) that the argument was completely asinine due to the tremendous amount of other common things that were introduced in and around 1981 that could also be said to contribute to brain tumors using the same logic

If editorial beat downs weren't sufficient, the completion of a controlled study evaluating the potential link between brain tumors and aspartame in children pretty much put this one to bed10. They found no link to brain tumors secondary to aspartame consumption by children or by their mothers during gestation or breast feeding.

מאמר שמאוד נחמד לקרוא ומעניין ובעל קישורים למחקרים.

אישית, מעדיפה להמנע אבל במקרים מסוימים מעדיפה להשתמש בממתיקים טבעיים סטיביה / סוכרלוז.

Artificial Sweeteners - Debunking The Myths!

אישית, מעדיפה להמנע אבל במקרים מסוימים מעדיפה להשתמש בממתיקים טבעיים סטיביה / סוכרלוז.

סוכרלוז הוא ממתיק מלאכותי ובמחקר שנערך במכון ויצמן גילו שהוא משפיע לרעה על ממשק הגלוקוז בגוף.. כך שאולי גם עליו עדיף לך לוותר..

אולי אוסיף קינמון לאיזון ;)
זה קצת יותר מורכב.. הממתיק סוכרלוז עצמו משפיע על הרכב חיידקי המעיים שלך וזה המנגנון שנבדק במחקר. אם את מתעניינת בנושא- הנה הסבר קליל:
ממתיקים מלאכותיים עשויים להגביר את הנטייה לסוכרת

המחקר המלא:
http://genie.weizmann.ac.il/pubs/2014_nature.pdf

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@הקרנף הלבן
מה בדיוק הבעיה שלך עם סוכר - טבעי?

תראה, לי אין שום בעיה איתו, אלא בחיטוב.
הבעיה היא, שאין למיטב ידיעתי בעת פתילת השרשור אבקות חלבון ללא סוכר וללא תחליפים.

אם אני במסה, מעדיף סןכר על תחליף.
אם אני בחיטוב, מעדיף ללא בכלל

תראה, לי אין שום בעיה איתו, אלא בחיטוב.
הבעיה היא, שאין למיטב ידיעתי בעת פתילת השרשור אבקות חלבון ללא סוכר וללא תחליפים.

אם אני במסה, מעדיף סןכר על תחליף.
אם אני בחיטוב, מעדיף ללא בכלל

אני חושב שאתה מגזים.
אסביר:

ראשית, בכל מקרה, עדיף לא לגעת בסוכר ואתה כבר יודע את זה.

אבל, עם כל הכבוד, במשקל גוף שלך, להשתמש בסוכר כממתיק (אם אתה חייב), זה ממש זניח. כפית פה, כפית שם... זה כלום מבחינה קלורית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית