הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי מחשב

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
המשחק איטי יותר
מז"א? שאין אקשן 24/7?
אין סקיל שוטס
מה זה אומר?
והוא SNOWBALLY
נכון,כי ככה משחק הגיוני צריך להיות. שבכל מצב אתה יכול לעשות comeback.ניקח לדוגמא שיש גיבורים שמאוד חזקים בearly game אבל מזעזעים בlate game. זאת בדיוק כל הפואנטה,אתה או צריך לשמור על הניצחון של ולגמור את המשחק מהר כי אם לא גיבורים שהם יותר late ינצחו אותך אף על פי שהם הפסידו את הearly.

במידה והוא לא היה snowbally אנשים היו לוקחים גיבורים של early ומנצחים בלי שום בעיה.

זאת 100% הסיבה.
כמו שיש הרבה שחקנים בCOD כי לא צריך שכל בישביל לשחק בזה.
צודק ..
מז"א? שאין אקשן 24/7?

מה זה אומר?
נכון,כי ככה משחק הגיוני צריך להיות. שבכל מצב אתה יכול לעשות comeback.ניקח לדוגמא שיש גיבורים שמאוד חזקים בearly game אבל מזעזעים בlate game. זאת בדיוק כל הפואנטה,אתה או צריך לשמור על הניצחון של ולגמור את המשחק מהר כי אם לא גיבורים שהם יותר late ינצחו אותך אף על פי שהם הפסידו את הearly.
זה ממש לא נכון, בדיוק בגלל זה לכל שחקן יש יתרון וחסרון וצריך לדעת לשלב, ולהתאמץ להשיג early טוב כדאי שיהיה יותר סיכוי לנצח, "משחק הגיוני" לא צריך להיות ככה לדעתי
ו skill shot זה מתקפה או ability תקרא לזה איך שאתה רוצה שאתה צריך לכוון על מי שנגדך ולא בטוח שתפגע אתה צריך בשביל זה skills ומפה המילה skill shot

מה הכוונה מלא סקילים כאלו? skill shot זה לא חלק מהמשחק זה פשוט מושג, יש מתקפות שאתה פשוט לוחץ q על היריב וכל עוד אתה ב range המתאים זה פוגע,לא משנה מה ויש מתקפות שזה skill shot שאני לדוגמא זורק חנית על היריב והוא יכול להתחמק עם flash או מתקפה מיוחדת אחרת שהורסת לו את המתקפה ועושה counter או פשוט לזוז ולהיות ערני וחכם מספיק לדעת מתי הוא ישתמש בזה נשמע דיי חנוני כל ההסבר אבל זה הדרך הכי קלה להסביר

מה הכוונה מלא סקילים כאלו? skill shot זה לא חלק מהמשחק זה פשוט מושג, יש מתקפות שאתה פשוט לוחץ q על היריב וכל עוד אתה ב range המתאים זה פוגע,לא משנה מה ויש מתקפות שזה skill shot שאני לדוגמא זורק חנית על היריב והוא יכול להתחמק עם flash או מתקפה מיוחדת אחרת שהורסת לו את המתקפה ועושה counter או פשוט לזוז ולהיות ערני וחכם מספיק לדעת מתי הוא ישתמש בזה נשמע דיי חנוני כל ההסבר אבל זה הדרך הכי קלה להסביר
ברור,וזה קיים בדוטא.
לכן אין לי מושג מאיפה הטיעון הזה בא.

בקיצור עדיין לא הביאו טיעונים טובים למה לא לשחק בדוטא חוץ מהטיעון הנפוץ שזה משחק קשה להבנה ובליג כל אדיוט שני יכול לשחק. 🙄

מז"א? שאין אקשן 24/7?

מה זה אומר?

א' כן, אני רוצה אקשן 24.7 גם בליין אבל אני מדבר על המהירות של המשחק והמכניקה שבו, כמה מהר נגמר 1 על 1, TEAM FIGHT וכו'.
ב' כמות הסקיל שוטס בדוטא 2 נמוכה בהרבה עד כדי לא קיימת לעומת לול.
ג' לא, אני רוצה להיות מסוגל לחזור למשחק כשאוטיסט בליין רחוק ממני מאכיל, ואני לא רוצה שאחד השחקנים סגר 15 דקות ב5-0 והלך המשחק.

אם אתה חושב שלול כל כך קל, אני מוכן להתערב איתך על 100 שקל מכספי היקר שלא תנצח אותי גם אם אני משחק עם יד אחת רק עם העכבר 🤣

א' כן, אני רוצה אקשן 24.7 גם בליין אבל אני מדבר על המהירות של המשחק והמכניקה שבו, כמה מהר נגמר 1 על 1, TEAM FIGHT וכו'.
קשה לי להשוות קצת.
ב' כמות הסקיל שוטס בדוטא 2 נמוכה בהרבה עד כדי לא קיימת לעומת לול.
אתה טועה. תנסה להשתמש בחלק מהסקייל שוטס בדוטא,20% אתה מצליח לפגוע.
אם אתה חושב שלול כל כך קל
אני יודע שהמכניזם שם הרבה יותר פשוט.

מה שאתה אומר מראה על זה שאין מספיק שקיל שוטס בדוטא.
כמה תפגע תלוי בשחקן שמולך בערך כמו שזה תלוי בך ככה שלהגיד שאני אפגע 20% זה קצת מצחיק כי זה תלוי על מי.

תלוי למה אתה קורה מכניקה במשחק - אני לא אומר שאין דברים שיותר מסובכים בדוטא, אני אומר שזה לא הופך את המשחק ליותר כיף וזה ממש לא אומר שאתה יכול לקרוא למשחק שתהיה גרוע בו קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית