הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי מחשב

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
יש לי לפטופ די מזדקן ולאחרונה מאוד משעמם לי. מחפש המלצה למשחק טוב (לא first person shooting) ולא משהו שדורש עכבר (שוב, לפטופ)
שלא יהיה לו דרישות מטורפות מדי מבחינת חומרה.
@Matty

אין משהו כזה.
תשיג עכבר,
ותשחק בליג/דוטא/סיאס גו,
והינה, חלפו לך שעות רבות מהחיים.
(מניסיון של בזבוז של מעל 1000 שעות על ליג וסיאסגו וגם כשהייתי קטן יותר ב1.6 מעל 3K שעות)

עכבר זה תמיד חובה, ואיזה סוגי משחקים אתה רוצה?Single story mode?
Moba? FPS? Horror? רק תגיד.

מה זה לפי דעתך? אי קבעת את זה? אולי הוא בכלל בקטע של MMORPG?
בספק..
פשוט רוב האנשים שאני מכיר, אם לא כולם, שהתחילו לשחק במשחקים העדיפו פי כמה וכמה משחקי מובא על משחקי MMORPG

בספק..
פשוט רוב האנשים שאני מכיר, אם לא כולם, שהתחילו לשחק במשחקים העדיפו פי כמה וכמה משחקי מובא על משחקי MMORPG
אני שיחקתי רוב חיי ב MMORPG ורק לפני שנתיים בערך התחלתי בMOBA.
ועברתי מהסיבה הפשוטה שזה נמאס אחריי איזה 6 שנים. 🤣

• פותח/ת השרשור
עכבר זה תמיד חובה, ואיזה סוגי משחקים אתה רוצה?Single story mode?
Moba? FPS? Horror? רק תגיד.
נגיד שאני יודע מה זה moba.. לא first person shooting, ממש לא. ואני לא אומר שאין לי עכבר בכלל יש את של הלפטופ ואין לי אפשרות כרגע להשיג חיצוני. סינגל סטורי מוד אני די אוהב האמת

וחייב לציין שבתחילת דרכי בMOBA זה היה משעמם מוות, עד שאתה לא מבין לפחות 50% מהמכניקה וההגיון זה משעמם רצח. אבל אחריי שאתה מבין מה הולך זה ממכר ברמות.

נגיד שאני יודע מה זה moba.. לא first person shooting, ממש לא. ואני לא אומר שאין לי עכבר בכלל יש את של הלפטופ ואין לי אפשרות כרגע להשיג חיצוני. סינגל סטורי מוד אני די אוהב האמת
MOBA=DOTA2, LOL, HEROES OF THE STORM.
אתה מבין שגם בסינגל סטורי נורמליים אתה צריך עכבר?

• פותח/ת השרשור
MOBA=DOTA2, LOL, HEROES OF THE STORM.
אתה מבין שגם בסינגל סטורי נורמליים אתה צריך עכבר?
לא בהכל, תלוי באיזה. נגיד משחקים כמו דיאבלו לא צריך עכבר.
מעולם לא שיחקתי dota2 או lol. בעברי (וגם היום כמובן) אהבתי Heroes of might and magic וזה לדוגמא לא מצריך עכבר, זה נראה לי המשחק האהוב עליי בכל הזמנים.
יש לך הצעות למשחקים כלשהם ?

XCom אולי?
הכי פשוט שחשוב איזו קטגוריית משחקים אתה אוהב ואז לך לסטים ולך לפי tags.
היה לך רשימה מכובדת של כל המשחקים, תסתכל על הביקורות של האנשים למטה+ביקורות באינטרנט. ולך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית