הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גם אני בתול ובאתי ליייעוץ 😃

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
הייתי חייב שם מקורי מלבד "סייקל ראשון" חח .
אהלן , אני רוצה להתחיל סייקל למטרת שימור מסת שריר וכוח , שזה זו המטרה העיקרית שלי.

אני כנראה מתחיל טסט קצר ווינסטרול , השאלות שלי כרגע פחות על כמויות אלה :
החומרים שאני אשתמש בהם מגיעים מחול והם הכי טובים שניתן למצוא , משך זמן הסייקל הוא חודש וחצי לכל היותר (6 שבועות)
בעקבות זה קיבלתי המלצות שונות ממה שרשום כאן 1. בגלל שהחומרים טובים מאוד ומשך הסייקל הוא קצר יחסית המליצו לי לא לעשות PCT , זה יהיה לא חכם לא לעשות ? 2. ראיתי שמשך הסייקל המומלץ הוא לפחות 8-10 שבועות אבל כיוון שזה טסט קצר ורואים השפעה מהירה יותר וגם זה סייקל חיטוב זה בסדר לעשות 6 שבועות?
3. דבר אחרון , ממה שקראתי החומרים הללו פחות מעודדים עלייה של אסטרוגן וג'ינו , אז יש טעם לקחת דברים מדכאי אסטרוגן ודברים נוספים שיש לקחת בזמן סייקל ?

תודה רבה מראש.

החומרים טובים מאוד
אין חומרים פחות טובים או יותר טובים, יש חומר שעובד ויש חומר שמדולל / לא עובד.

המליצו לי לא לעשות PCT
ממליץ לך להתרחק מהממליצים הנ"ל, אלא אם אתה מעוניין להפסיד את רוב מה שהרווחת בסייקל.

3. דבר אחרון , ממה שקראתי החומרים הללו פחות מעודדים עלייה של אסטרוגן וג'ינו , אז יש טעם לקחת דברים מדכאי אסטרוגן ודברים נוספים שיש לקחת בזמן סייקל ?
לפי השאלות שלך כדאי שתחזור לשלב א' שהוא לעבור על המדריך למתחילים.

אל תבזבז סייקל ראשון על חיטוב ואל תתחכם עם חומרים קצרים - הזריקות הראשונות כואבות ולא כדאי לך להזריק יום כן יום לא כשאתה רק מתחיל.

כמובן שאל תהיה בטוח שהחומרים שהזמנת הם הכי טובים כי יש סיכוי שתתאכזב - גם בחו"ל יש זיופים וחומרים מדוללים.

דבר אחרון,
אני רוצה להתחיל סייקל למטרת שימור מסת שריר וכוח
ציינת שהמטרה שלך היא חיטוב, אך פה אתה כותב שימור - אם הגעת למצב נתון באופן טבעי אני לא חושב שאתה צריך סייקל כדי לשמר אותו.

• פותח/ת השרשור
1.הבנתי שיש רמות שונות של איכות החומר לא מדבר איתך כרגע על מדולל או לא , אני טועה ?
2. לגבי הניקוי קלטתי אותך .
3. אני לא מזמין מביאים לי את זה , ואני בטוח שזה מצויין .
אני מודע לזה טוב , זמן מחיצת החיים , להזריק יום כן , יום לא , כואב וכו' וכו' ... אין לי מה "לבזבז" כי כמו שרשמתי המטרה היא חיטוב וכמו שקראתי טסט קצר ווינסטרול הכי מומלצים לעניין הזה .
4. אני כבר חטוב יחסית שימור בקטע של לא לפרק מסת שריר כי תרצה או לא בחיטוב ממושך ואחוזי שומן נמוכים זה קורה אבל זה כבר נושא אחר ...
כמו רשמתי למעלה אני בתול אז כן טבעי...

1.הבנתי שיש רמות שונות של איכות החומר לא מדבר איתך כרגע על מדולל או לא , אני טועה ?
כן, בתוך החומר יש לך כמה דברים שמשתנים כמו סוג שמן, ממסים וכו' - מה שלא קשור לפעילות של החומר.
250 מג טסט אננטט מבית מרקחת יהיה אותו 250 מג טסט אננטט שאיזה בודי בילדר ייצר במטבח שלו - ההבדל הוא שבבית מרקחת אין סיכוי לקבל חומר מדולל וגם אין סיכוי שהחומר לא יהיה סטרילי.

אין לי מה "לבזבז" כי כמו שרשמתי המטרה היא חיטוב וכמו שקראתי טסט קצר ווינסטרול הכי מומלצים לעניין הזה
טסט הוא טסט, כמו שאמרתי.
אם אין לך בעיה להזריק יום כן יום לא אז לך על זה, הסייקל נראה בסדר חוץ מזה שלא רשמת מינונים.

לגבי הניקוי קלטתי אותך
מקווה שקלטת את הצורך בלקרוא את הנעוצים לגבי pct לעומק, לדאוג לכל החומרים לפני שאתה נכנס לסייקל וכמובן להצטייד בhcg ומים בקט' לשימוש במשך כל הסייקל ולא בזמן הpct או לפניו.

• פותח/ת השרשור
1. ז"א כל הקטע של חומר רפואי הכי איכותי וכו' זה חרטא? מלבד הסטריליות שזה הגיוני.
2. ממה שהבנתי בנעוץ שהפרופ' הכי עדיף לחיטוב גם מבחינה שהוא לא מעלה בנוזלים בגלל זה אני גם הולך עליו .
אני אעבור לעומק על כל הנעוצים כמובן , ואני אפרסם מינונים ברגע שאהיה סגור על הסייקל .
תודה גבר

2. ממה שהבנתי בנעוץ שהפרופ' הכי עדיף לחיטוב גם מבחינה שהוא לא מעלה בנוזלים בגלל זה אני גם הולך עליו .
לא, תחפש טוב יותר, לאסטר אין קשר לנוזלים.

1. ז"א כל הקטע של חומר רפואי הכי איכותי וכו' זה חרטא? מלבד הסטריליות שזה הגיוני.
ומלבד העניין שאין סיכוי שתקבל חומר מדולל (זו הבעיה העיקרית בug).

• פותח/ת השרשור
אני רק מצטט מהנעוץ :

"מדוע משתמשים מעדיפים לקחת את הפרופיאונט בזמן סייקל חיטוב?, מהסיבה שטסטוסטרון עם אסטר קצר סופח פחות נוזלים, וגם שום שומן לא מופיע, תוצאות אלו מסייעות למשתמש להישאר "רזה". אז שימוש בסוג זה של טסטוסטרון בשביל לשמור על העלייה במשקל או לשמור על המסה עד 2-3 שבועות שלפני תחרויות"

יש משהו עדכני יותר ?

אני רק מצטט מהנעוץ :

"מדוע משתמשים מעדיפים לקחת את הפרופיאונט בזמן סייקל חיטוב?, מהסיבה שטסטוסטרון עם אסטר קצר סופח פחות נוזלים, וגם שום שומן לא מופיע, תוצאות אלו מסייעות למשתמש להישאר "רזה". אז שימוש בסוג זה של טסטוסטרון בשביל לשמור על העלייה במשקל או לשמור על המסה עד 2-3 שבועות שלפני תחרויות"

יש משהו עדכני יותר ?
כן, תעבור על הנעוצים של תום.

1. בגלל שהחומרים טובים מאוד ומשך הסייקל הוא קצר יחסית המליצו לי לא לעשות PCT , זה יהיה לא חכם לא לעשות ?
לא יכולת לנסח את זה חכם יותר!! בהחלט ! כשהחומרים טובים לא צריך פיסיטי גם לא אחרי שישה שבועות
2. ראיתי שמשך הסייקל המומלץ הוא לפחות 8-10 שבועות אבל כיוון שזה טסט קצר ורואים השפעה מהירה יותר וגם זה סייקל חיטוב זה בסדר לעשות 6 שבועות?
אתה נשמע כמו אחד שנכנס לסייקל ראשון...אם יש לך כל כך הרבה כוח ומסה שמה שאתה מצפה מסייקל ראשון זה חיטוב אז אולי אפשר בלי סטרואידים
יש גם חומרים אחרים..שורפי שומן וכו'

טסט פרופ ווינסטרול זה סייקל חיטוב ולא מה שאתה קורא לו
לא נראה לי שאתה מבין מה מי ולמה
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
של איזו חברה החומרים הטובים האלה מחו"ל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית