הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 35 לקחתי כמה פעמים חומרים הבעיה שלי שאני שרירי אבל עם אחוזי שומן גבוהיים אותי

sharon esh

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
-11
3
0
אנינשוקל 105 על 174 ולא ניראה בכלל אני רוצה להתכווץ לרדת איזהנ15 20 קילו להיותמקטן יותר ועדיין להשאר שרירי...איזה סייקל מתאים לי הציעו לי טרן קצר טסט קצר קלן ולקראת הסוף פרימיבולן ומסטרון של חברת roid+.האם החסרה הטובה האם סיקל נכון להתכווץ ולהורייד במשקל..? הטם ככדאי במקביל לקחת חלבון לעולם לא לקחתי..רו האם כדי להרזות ואז לקחת סייקל??? או סיקלל בכלל?? אשמח לעצות ותשובות

אתה לא צריך סייקל. אתה צריך לעשות חיטוב ולעבוד בתוכנית כוח שתשמר ככל האפשר את מסת השריר.
ולמה אתה חושב על סייקל בכלל? אתה נמצא ב LEVEL הזה?

בטח אחי.... אבל למה לך מכון וכל הזדערס הזה.

תן קצת סינטול בכל מיני אזורים בגוף ואתה מסודר

כדאי שתשקול חברה נוספת...
ממה שראיתי בשטח...החברה הזו לא מספקת את הסחורה
אתה מכיר מישהו מרוצה על החומרים האלה??? (לא מדבר על הדילר שמוכר לך...אני בטוח שהוא "בדיוק על סייקל שלהם" ומרוצה מאוד)

נשמע שאתה סתם לקחת חומרים והתאמנת ושאין לך שמץ של מושג בתזונה וכו'.. אני צודק?
אני חושב שאין לך למה להתחיל עוד סייקל, ולעשות חיטוב רגיל.
אח"כ תחליט מה לעשות.

אנינשוקל 105 על 174 ולא ניראה בכלל אני רוצה להתכווץ לרדת איזהנ15 20 קילו להיותמקטן יותר ועדיין להשאר שרירי...איזה סייקל מתאים לי הציעו לי טרן קצר טסט קצר קלן ולקראת הסוף פרימיבולן ומסטרון של חברת roid+.האם החסרה הטובה האם סיקל נכון להתכווץ ולהורייד במשקל..? הטם ככדאי במקביל לקחת חלבון לעולם לא לקחתי..רו האם כדי להרזות ואז לקחת סייקל??? או סיקלל בכלל?? אשמח לעצות ותשובות

105 ק"ג על 1.74 מ' ? מכובד מאוד .
אם תוכל לעלות תמונה לפה - אפילו בלי הפנים כדי שנוכל לתת לך חוות דעת קצת יותר "מקצועית"
לא תמיד הכל מסתכם בחומרים , יש גם צורך לשלב אירובי ותזונה נכונה במידה ואתה רוצה להתחטב .

כי בסופו של דבר שאני לוקח הבטן ניכנסת ואני ניראה טוב יותר מחוטב יותר ומוחמא יותר
מה..?
לוקח מה? את הבטן או את החומרים?😆

וברצינות, עשית סייקל בעבר?
ולא של קריאטין 😃

• פותח/ת השרשור
אתם תיסליחו חבורת מטומטמים...שפשוט לא מבינים מהחיים שלהם שאלתי שאלה בוגרת עשי תי מלא סיקלים וסהכ התיעצתי התיעצתיעל החברה ועל התירכובת אבל כנראה הרוע גדול מהצורך לעזור ולענות בצורה בוגרת...אני אמצה כבר את האנשים לדבר איתם..ואם לא חבורת אגו שלא מבינה בסיקלים בחומרים או בחצי מזה....
אה ולמי ששאל איך אני ניראה אז בבקשה הבעיה זה הבטן כי ההיתי בעבר שמן יש לי רק בעיית מיצוק ואחוזי שומן
Screenshot_2015-10-02-16-22-19.png

אתם תיסליחו חבורת מטומטמים...שפשוט לא מבינים מהחיים שלהם שאלתי שאלה בוגרת עשי תי מלא סיקלים וסהכ התיעצתי התיעצתיעל החברה ועל התירכובת אבל כנראה הרוע גדול מהצורך לעזור ולענות בצורה בוגרת...אני אמצה כבר את האנשים לדבר איתם..ואם לא חבורת אגו שלא מבינה בסיקלים בחומרים או בחצי מזה....
אה ולמי ששאל איך אני ניראה אז בבקשה הבעיה זה הבטן כי ההיתי בעבר שמן יש לי רק בעיית מיצוק ואחוזי שומןצפה בקובץ המצורף 30175
עכשיו הורדת את החשק לאנשים לעזור לך.
לחפש תחפש מי יעזור לך עכשיו

אה ולמי ששאל איך אני ניראה אז בבקשה הבעיה זה הבטן כי ההיתי בעבר שמן יש לי רק בעיית מיצוק ואחוזי שומןצפה בקובץ המצורף 30175
אתה אומר שעשית הרבה סייקלים ... אבל דופק משפט כמו "האם כדי במקביל לקחת חלבון ..." מה הקטע אחי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית