הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תשלום חוב לראק , Bench Press

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים ,
אני בדר"כ לא מצלם את עצמי לסירטונים וכו' אך הפעם חרגתי מהסטנדרטים עקב : "חוב לראק"
התחלתי עם חימום של :
70 ק"ג ל-10 חזרות , 80 ק"ג ל-8 חזרות , 90 ק"ג ל-5 חזרות , 100 ק"ג ל-3 חזרות .

מקרא של הפלטות :
אדום - 25 ק"ג
כחול - 20 ק"ג
שחור - 5 ק"ג
המוט עצמו 20 ק"ג ( מן הסתם , מוט אולימפי )

זה התחיל בסט של 8 חזרות , שאחי הקטן שמר עליי ( בכל זאת אם יהיה לי אפצ'י ויברח לי המוט ? צריך מישהו ) :

ואז פתאום כשאני מגיע לסט ה-3 אני מסתכל בסרטון , ואומר לעצמי : "בונ'ה לא רואים ת'פלטה השחורה בטח יגידו בפורום שאני מחרטט"
אז אמרתי לאחי הנחמד שהפעם הוא יצלם מהצד כדי שבאמת יראו את המשקלים , למרות שאין לי מה לשקר גם בראשון אתם מוזמנים לבוא לאימון .
אז קבלו ת'סרטון השני הפעם של 6 חזרות כי כבר הייתי עייף מ-2 סטים של 8 חזרות , וגם יום ראשון עשיתי בנץ' :

כמובן - שאני לא הייתי מצליח להתקדם במשקלים כי תמיד הייתי תקוע במחשבה של : נפח , נפח , נפח , נפח
עד שהתחלתי ייעוץ אישי עם @Moshe התותח, שהכניס לי קצת שכל לראש - ובנה לי תוכנית אימונים מגוונת וטובה שכל פעם משתנה לפי הצורך ,
כמו כן גם בתזונה שאני הרבה יותר "עקשן" ומשתדל לאכול כמה שיותר נקי ויום יום ללא פזילות .
אז תודה משה , וכן ...
החוב לראק שולם אני מאמין ...
@incin

• פותח/ת השרשור
@Matty - תודה חבר
@יהב @yotams4 - אני כל שבוע מעלה 2.5 בטוטאל לפי התוכנית של משה ,
זה למה אני גם לא ״קופץ מעל הפופיק״ לאט לאט
קשה מבחינת שכלית כי אתה מת לעלות, אבל יש סדר לאט לאט משה יהרוג אותי ..

אהלן חברים ,
אני בדר"כ לא מצלם את עצמי לסירטונים וכו' אך הפעם חרגתי מהסטנדרטים עקב : "חוב לראק"
התחלתי עם חימום של :
70 ק"ג ל-10 חזרות , 80 ק"ג ל-8 חזרות , 90 ק"ג ל-5 חזרות , 100 ק"ג ל-3 חזרות .

מקרא של הפלטות :
אדום - 25 ק"ג
כחול - 20 ק"ג
שחור - 5 ק"ג
המוט עצמו 20 ק"ג ( מן הסתם , מוט אולימפי )

זה התחיל בסט של 8 חזרות , שאחי הקטן שמר עליי ( בכל זאת אם יהיה לי אפצ'י ויברח לי המוט ? צריך מישהו ) :

ואז פתאום כשאני מגיע לסט ה-3 אני מסתכל בסרטון , ואומר לעצמי : "בונ'ה לא רואים ת'פלטה השחורה בטח יגידו בפורום שאני מחרטט"
אז אמרתי לאחי הנחמד שהפעם הוא יצלם מהצד כדי שבאמת יראו את המשקלים , למרות שאין לי מה לשקר גם בראשון אתם מוזמנים לבוא לאימון .
אז קבלו ת'סרטון השני הפעם של 6 חזרות כי כבר הייתי עייף מ-2 סטים של 8 חזרות , וגם יום ראשון עשיתי בנץ' :

כמובן - שאני לא הייתי מצליח להתקדם במשקלים כי תמיד הייתי תקוע במחשבה של : נפח , נפח , נפח , נפח
עד שהתחלתי ייעוץ אישי עם @Moshe התותח, שהכניס לי קצת שכל לראש - ובנה לי תוכנית אימונים מגוונת וטובה שכל פעם משתנה לפי הצורך ,
כמו כן גם בתזונה שאני הרבה יותר "עקשן" ומשתדל לאכול כמה שיותר נקי ויום יום ללא פזילות .
אז תודה משה , וכן ...
החוב לראק שולם אני מאמין ...
@incin

הייתי יכול לאשר טרם ה"חוב" המיותר. נראה שפשוט היה בא לך להעלות סירטון... אשרייך אח 👑
ריספקט 🕴

אסי תגלה לי איך ניצלת מתגובות בסגנון "תוריד תפדים יא נקבה שים 4 קילו מגנזיום בכל יד וגם על החולצה מאחורה שידעו שאתה HARDCORE"

• פותח/ת השרשור
אסי תגלה לי איך ניצלת מתגובות בסגנון "תוריד תפדים יא נקבה שים 4 קילו מגנזיום בכל יד וגם על החולצה מאחורה שידעו שאתה HARDCORE"

לא ניפרד מהפדים האלה לעולם, נוח לי רצח!
כל 3-4 חודשים קונה חדשים, כי הם נשחקים.
ואני לא מהאלה של המגנזיום וכאלה ,
אולי כשאהיה מקצוען - כרגע אני Noob 👶

• פותח/ת השרשור
כזה משקל בטכניקה של בילדרים?
אני מרחם על הכתפיים שלך

לא אתווכח,
אני עושה מה שמרגיש לי נכון , ועובד .
זה לא שאני עושה את זה יומיים, כבר שנתיים-שלוש
בנץ׳ בטכניקה הזאת - טפו טפו .

• פותח/ת השרשור
אני לא באמת מבין,אבל נשמע הגיוני שיש קשר בין כתפיים חזקות לבין זה שהן לא נפצעות.
כמו שהפווארליטרים מקצועים יכולים למשוך עם גב עגול בגלל שהוא מאוד חזק.

אולי עלית פה על משהו

לא אוהב את התרגיל הזה,
לא יודע למה - מאז ומתמיד זה התרגיל היחיד שאני ממש לא מוצא בו עניין, הכתף שלי אחלה כתף בקר
אני מבסוט עלייה ..

לא אוהב את התרגיל הזה,
לא יודע למה - מאז ומתמיד זה התרגיל היחיד שאני ממש לא מוצא בו עניין, הכתף שלי אחלה כתף בקר
אני מבסוט עלייה ..
זה פשוט מוזר,ראיתי בהרבה מקומות שכדאי לעשות פרס כדי לשמור על הכתפיים גם בבנץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית