הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ביד האחורית

• פותח/ת השרשור shroom
  • פורסם בתאריך

shroom

משתמש מתחיל
298
5
נק' מוניטין:
5
298
5
כבר יחסית הרבה זמן (כחודשיים שלושה) שיש לי כאבים ביד האחורית בזמן ביצוע תרגילים מסוימים
האזור הוא די קרוב למרפק ביד האחורית , ודווקא בתרגילי היד האחורית הכאב לא מופיע אלא בתרגילים כמו לחיצת חזה .
בשכיבות סמיכה למשל ממש מתחיל לכאוב לי אחרי כמה חזרות .

ניסיתי לעשות הפסקה של כשבועיים מאימונים , כעת חזרתי וזה לא עבר.
אני מנסה לשים וולטרן אבל בינתיים לא עוזר.
אני מניח שיש איזה דלקת או לא יודע מה .
אני יכול ללכת לאורטופד אבל בתכלס לא יודע מה כבר הוא יגיד לי חוץ ממנוחה ולשים וולטרן . מה עוד אפשר לעשות ?

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
arm_banner.jpg

תמונה להמחשה

• פותח/ת השרשור
לי עזרו תרגילים אקסצנטרים (כלומר השריר מתאמץ תוך כדי התארכותו כנגד ההתנגדות) לכאבים בצד השני של המרפק - ליד ה medial epicondyle

צפה בקובץ המצורף 30244

אוקיי אז האורופד אומר שיש לי דלקת בגיד שקרוב למרפק ביד האחורית

הוא כמובן טוען שצריך לנוח .

1 . תוכל לתת לי דוגמא לתרגילים כאלו ?

2. האם עדיף להפסיק להתאמן בכלל ולנוח או שאפשר להתאמן בצורה שלא תאמץ את המקום שכואב לי ?

תודה

שיש לי דלקת בגיד שקרוב למרפק ביד האחורית

1. אני עשיתי בעיקר מתח הפוך, ולא במשקל גוף מלא, כלומר כשהרגליים על הרצפה - השתמשתי במכונת סמיט' כדי להשיג מתח נמוך מספיק.

2. אפשר להמשיך לעשות תרגילים שאינו גורמים לכאב. אני המשכתי להתאמן במתח למרות שהיה כאב קל, וזאת לאחר שמנוחה לא שיפרה את המצב בכלל והיה חשוב לי לא לאבד את מה שהצלחתי להשיג במתח. מאחר והכאב לא החריף הנחתי שזה בסדר, אם כי אני לא בטוח שזאת היתה החלטה חכמה לאותו זמן (בדיעבד לא גרמתי לעצמי נזק, אבל זה לא אומר שההחלטה היתה חכמה).

• פותח/ת השרשור
1. אני עשיתי בעיקר מתח הפוך, ולא במשקל גוף מלא, כלומר כשהרגליים על הרצפה - השתמשתי במכונת סמיט' כדי להשיג מתח נמוך מספיק.

2. אפשר להמשיך לעשות תרגילים שאינו גורמים לכאב. אני המשכתי להתאמן במתח למרות שהיה כאב קל, וזאת לאחר שמנוחה לא שיפרה את המצב בכלל והיה חשוב לי לא לאבד את מה שהצלחתי להשיג במתח. מאחר והכאב לא החריף הנחתי שזה בסדר, אם כי אני לא בטוח שזאת היתה החלטה חכמה לאותו זמן (בדיעבד לא גרמתי לעצמי נזק, אבל זה לא אומר שההחלטה היתה חכמה).

הייתה לך את אותה בעיה?
היא פשוט עברה עם הזמן ?

היתה לי בעיה במקום שהראיתי בתמונה - ממש במקום בו לפעמים חוטפים "זרם" כשמקבלים מכה. היא עברה לגמרי - אבל נראה לי שמתחיל משהו דומה ביד השניה, כך שאני נוקט בפעולות מנע. מלבד העבודה האקסצנטרית עשיתי לעצמי גם קצת מסז'ים בהתאם לאיזה סרטון שראיתי ברשת.

תעשה חיפוש בפורום הזה, דיברו על הנושא לא פעם ותמצא הרבה מידע והפניות לסרטוני הדרכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית