עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפוח אדמה/אורז הם מזונות לא מעובדים לכן לדעתי עדיפים על פסטה.מה עדיף לאכול בחיטוב תפו''א\אורז או פסטה? הבנתי שיש קשר לערף הגלקימי של כל אחד
נ.ב מה זה ערך גלקימי?
אני אף פעם לא מבין את ההמלצות האלה ואשמח שתסביר מעט. לא בקטע רע פשוט לא מבין מה זה מעובד ומה רע בזה שזה מעובד?תפוח אדמה/אורז הם מזונות לא מעובדים לכן לדעתי עדיפים על פסטה.
מעובד זה כל מאכל שהוסיפו לו חומר משמרים, ממתיקים מלאכותיים וכו'...אני אף פעם לא מבין את ההמלצות האלה ואשמח שתסביר מעט. לא בקטע רע פשוט לא מבין מה זה מעובד ומה רע בזה שזה מעובד?
עמילופקטין.אני אף פעם לא מבין את ההמלצות האלה ואשמח שתסביר מעט. לא בקטע רע פשוט לא מבין מה זה מעובד ומה רע בזה שזה מעובד?
אני אשמח לדעת למהכל עוד אתה מגוון וצורך מספיק ירקות (5-6 ביום מצבעים שונים) אין בעיה שתאכל מה שאתה רוצה. כנ"ל לגבי פיתות וכו'
ירקות כדי לוודא שאתה מקבל מספיק ויטמינים מינרלים ובעיקר סיביםאני אשמח לדעת למה
לא יכולתי להסכים יותר.אין בעיה לגוון
מעולה 😃לא יכולתי להסכים יותר.
אני אישית גם מאמין בביסוס רוב התפריט על פחמימה לא מעובדת (או כמה שפחות) אבל למען בריאות הנפש למה לא לשלב קצת גלידה,לחם ופסטה בכל תפריט. כל עוד זה עומד בערכים שנקבעו.
הרגשת השובע תגיע לרוב מכמות הסיבים ולא מסוג הפחמימה..בדר"כ פחמימות כמו אורז,שיבולת שועל,בטטה,לחם מקמח מלא יהוו פחמימה יותר איכותית מכיוון שאתה במאזן שלילי הפחמימות האלה נספגות ליותר זמן ויותר משביעות מן הסתם..
בגלל זה מומלץ לאכול ירקות כמו שאמרתי מקודם.נכון בגלל זה מומלץ לצרוך פחמימות מורכבות עם כמות סיבים גבוהה בחיטוב מכיוון שאתה במאזן שלילי ,הרעב גובר והפחמימות האלה עוזרות למצבים האלה בחיטוב
גיוון הוא שם המשחק בתזונהבגלל זה מומלץ לאכול ירקות כמו שאמרתי מקודם.
אתה סובל בחיטוב בדרך כלל, יש קצת ויש כאלה שהרבה, אבל פיתה/חלה/פסטה וכו' יכולות להיות נחמה קטנה בדרך,ואם לא מזה מורכב התפריט ב100% אז אין בעיה והשובע לא ישתנה
סתם דוגמא, מוקפץ עם ברוקולי כרובית גזר 150 גרם חזה עוף/פרגית וכוס פסטה ישביע אותך אפילו קצת יותר מאשר 2 פרוסות לחם עם קופסאת קוטג'