מידע רעב בחיטוב

קרה לי סיפור מצחיק
יושב להנהתי ליד שולחן רואה חפיסת מסטיקים לוקח אחד מבין שזה לא מסטיק ומשהו מזעזעז קולט על האריזה מסטיקים להרגשת שובע רק 8 קל' לקוביה
תנסה אולי יעזור

ביומיים של חיטוב כל אחד מרגיש רעב.
קרה לי סיפור מצחיק
יושב להנהתי ליד שולחן רואה חפיסת מסטיקים לוקח אחד מבין שזה לא מסטיק ומשהו מזעזעז קולט על האריזה מסטיקים להרגשת שובע רק 8 קל' לקוביה
תנסה אולי יעזור
מניסיון זה מרעיב אותך עוד יותר.

• פותח/ת השרשור
ארוחת הבוקר והצהריים מפצצות אותי כי בצהריים כל הפחמימה שלי במשך היום ובשתי ארוחות האלה יש הכי הרבה קלוריות..אז לקראת הערב אני מתחיל להיות רעב ..

ארוחת הבוקר והצהריים מפצצות אותי כי בצהריים כל הפחמימה שלי במשך היום ובשתי ארוחות האלה יש הכי הרבה קלוריות..אז לקראת הערב אני מתחיל להיות רעב ..
יש בסופרים מסויימים סקיני פסטה. קצת יקר אבל אפשר להוסיף לארוחות וסלטים וזה "קצת" יותר משביע.
שווה לך לבדוק.
זה 9 קלוריות ל 100 גרם.. כמעט כל הפסטה עשויה ממים. אין לה טעם, אבל ביחד עם מאכלים היא אכילה

תתמרן את הקלוריות שלך לאזורים החלשים שלך. אם אתה אדם שנוטה להיות רעב בערב, תתכנן ארוחה עשירה יותר בערב.
בנוסף למה שנאמר (ירקות מים וכו') משקאות חמים קפה, תה, מרקים דלי קלוריות נותנים תחושת שובע.

כמו שאמרו פה לפניי -
תחלק את הארוחות כמו שצריך לפי הנוחות כדי להרגיש כמה שפחות רעב, אחרי הכל אתה מכיר את הגוף שלך.
מלבד זה, דברים שעוזרים לי:
1) תה ירוק, קפה שחור
2) מים, והרבה
3) ירקות
4) תזונה דלת פחמימה ועשירה בחלבון ושומן, אני יכול לאכול 1500 קלוריות ולא להיות רעב.

בכל מקרה, אחרי תקופה קצרה אתה כבר מסתגל לתהליך של החיטוב, ורעב זה חלק מההתמודדות, אבל זה הדבר הכי מינורי לפי דעתי בכל התקופה הזו כי זה עובר ואתה מסתגל לאורח חיים הזה, הרבה מזה זה בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית