הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לכמה תוספים

• פותח/ת השרשור kek
  • פורסם בתאריך

kek

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום,

אגרתי כמה שאלות בנוגע לתוספי תזונה כיוון שאני כרגע נכנס לתחום חזק. השתמשתי בעבר אך ורק בגיינרים וכרגע אני משתמש באליט מאס של דיימטייז.
אני בן 18, 93 ק''ג על 1.77 כרגע במסה.

1- מולטיויטמין- הירקות שאני אוכל ביום יום זה עגבניות ומדי פעם בצל ירוק. פירות אני לא אוכל כלל. האם אני צריך לקחת? האם יש המלצה למוצר טוב?
2- קריאטין- האם שווה לי לקחת בנוסף למה שיש בגיינר? האם אפשרי לקחת את הקריאטין עם הגיינר (וחלב)? חברות מומלצות?
3- שמן דגים O3- איזה חברה מומלצת? האם קפסולות אזספה עושות את העבודה?
4- הבנתי שיש תוסף עם אבץ שעוזר לשינה..מישהו יודע מהו?

תודה.

1. כן. תקנה. (ממליץ על orange triad)
  2. לעולם אל תקנה אבקת חלבון\גיינר שמכילה קריאטין. תקנה קריאטין לבד, עולה גרושים.
  3. אלספה סתם יקר. אני לוקח ultra omega של חברת now foods. מומלץ.
  4. ZMA? קח תוספת של כדורי מגנזיום ציטרייט או שילוב של כמה סוגים כמו magnesium caps של חברת now foods.

חייב לציין לי אישית קריאטין וחלב,אפילו לא באותה ארוחה עושה כאבי בטן וגזים נוראיים.

2. לעולם אל תקנה אבקת חלבון\גיינר שמכילה קריאטין. תקנה קריאטין לבד, עולה גרושים.
  4. ZMA? קח תוספת של כדורי מגנזיום ציטרייט או שילוב של כמה סוגים כמו magnesium caps של חברת now foods.
מאיפה אתה קונה את הnow foods הזה?

• פותח/ת השרשור

תודה על התשובה.
1.מאיפה ניתן להשיג orange triad? הרצתי חיפוש קצר בגוגל שלא הניב תוצאות (בארץ כמובן). וכרגע אני בראש של אופטימן.
3. מצאתי באתר אמינושופ פה מוצרים של החברה NF שהמלצת ומתברר שאין שם את אולטרה אומגה, אך יש ב69 ש''ח 130 כמוסות של אלספה..האם זה משתלם?

מהראש ממשלה שלנו (מקווה שתבין 🤣)
תודה על התשובה.
1.מאיפה ניתן להשיג orange triad? הרצתי חיפוש קצר בגוגל שלא הניב תוצאות (בארץ כמובן). וכרגע אני בראש של אופטימן.
3. מצאתי באתר אמינושופ פה מוצרים של החברה NF שהמלצת ומתברר שאין שם את אולטרה אומגה, אך יש ב69 ש''ח 130 כמוסות של אלספה..האם זה משתלם?
היה לי אופטימן עד עכשיו אבל המליצו לי על מה שרשמתי לך. הם נחשבים לטופ כבר הרבה שנים.
אין באתר של אמינושופ שום נתונים על כמויות וערכים. חבל.
המגנזיום שהמלצתי לך עולה באמינושופ 120 ש"ח. אני קונה אותו דבר ב30 ש"ח.

1- מולטיויטמין- הירקות שאני אוכל ביום יום זה עגבניות ומדי פעם בצל ירוק. פירות אני לא אוכל כלל. האם אני צריך לקחת? האם יש המלצה למוצר טוב?
עגבניה זה פרי. 😃
ואתה צריך להתחיל לאכול עוד ירקות+לקחת מולטי ויטמין.(בערך 3-4 ירקות ביום) אני אישית ממליץ על Twinlab Daily One Caps Without Iron.
קריאטין- האם שווה לי לקחת בנוסף למה שיש בגיינר?
תלוי כמה קריאטין יש שם,תגיד כמה יש ואני אענה לך.
האם אפשרי לקחת את הקריאטין עם הגיינר (וחלב)
אם הוא כבר נמצא בגיינר למה שאם תוסיף עוד זה לא יהיה בסדר? 😕
חברות מומלצות?
ON
3- שמן דגים O3- איזה חברה מומלצת? האם קפסולות אזספה עושות את העבודה?
תחפש קפסולות הכי גדולות שאפשר לחסוך בכמה שיותר כדורים.
4- הבנתי שיש תוסף עם אבץ שעוזר לשינה..מישהו יודע מהו?
כן,קוראים לו ZMA.
לא מומלץ,עדיף לך לקנות אבץ בנפרד.
לא בקיא בחוקי הפורום חביבי?

אסור לציין חברות מחול, אבל קשה להזמין מחול פיש אויל, זה הגיע אצלי די מעוך.

ראש הממשלה שלנו? Wtf?

אההההההה
באמת? משם? כמה עולה לך ואיזה גודל קפסולות זה?

כשהזמנתי aro זה נמס בדרך
והגיע אלי גוש

קפסולות די קטנות של 1 גרם, מכילות 500 מ"ג EPA ועוד 250 מ"ג DHA.
הגיעו אליי תמיד בשלמותם.
מאמין שתמצא את שאר התשובות צ'יק צ'ק, האינטרנט פתוח לכולם 😄

• פותח/ת השרשור
לMATTY-
קודם כל תודה על התשובה. הגיינר הוא דיימטייז אליט מאס וב3 סקופים, שזה מנה (150 גרם) יש 1000 מ''ג קריאטין מונו. אני אוכל הרבה גם ככה ולכן הגיינר הזה הוא אופטימלי בשבילי בגלל היחס פחמימה ואני לוקח מנה ביום. (אני שותה 3 פעמים ביום כל פעם עם כף אחת). האם כמות הקריאטין מספקת? שאלתי כמובן כי קראתי בכמה מקומות שכמות הקריאטין שמוסיפים לרוב בגיינרים היא קטנה מאוד ועדיף ואף צריך לתסף לבד.

בנוסף לכך, מבחינת ויטמינים, אני מחפש להשקיע הכי הרבה כסף (אם נחוץ) כיוון שאני לפני צבא ואני צריך להיות כרגע בריא כמו שור כדי להגיע לאן שאני רוצה.
לעניין- האופטימן הוא סביר? אני די סומך על החברה כי ניסיתי מוצרים שלה בעבר עם הצלחה גדולה. כמובן אני פתוח להצעות ואני אקרא עוד על המוצר שהצעת (הTWINLAB).

ועוד שאלה, על איזה אומגה 3 אתה ממליץ?

שוב תודה.

גיינרים (רובם) זה זבל טהור. תמיד עדיף שהפחמימה שלך תבוא מאוכל.
הכמות קריאטין ממש לא מספיקה. צריך 5 גרם ביום.

כבר המלצתי לך על האומגה והמולטי ויטמין אבל אתה שואל שוב את MATTY.
בהצלחה.

יש 1000 מ''ג קריאטין מונו.
עליך להגיע לחמישה גרם, תוסיף עוד 4.
בנוסף לכך, מבחינת ויטמינים, אני מחפש להשקיע הכי הרבה כסף (אם נחוץ) כיוון שאני לפני צבא ואני צריך להיות כרגע בריא כמו שור כדי להגיע לאן שאני רוצה.
לעניין- האופטימן הוא סביר? אני די סומך על החברה כי ניסיתי מוצרים שלה בעבר עם הצלחה גדולה. כמובן אני פתוח להצעות ואני אקרא עוד על המוצר שהצעת (הTWINLAB).
האופטימן טוב, אך הוא יקר.
הוא שלושה כדורים ביום לעומת הtwinlab שרק אחד.
ועוד שאלה, על איזה אומגה 3 אתה ממליץ?
תחפש קפסולות הכי גדולות שאפשר לחסוך בכמה שיותר כדורים.
כבר המלצתי לך על האומגה והמולטי ויטמין אבל אתה שואל שוב את MATTY.
בהצלחה.
אני לא מבין,מה אתה נעלב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית