הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ העברת תוספים לחול(פולין)

OmerVak

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם.. אני טס לפולין חודש ורציתי להעביר איתי גיינר וקריאטין(פתוחים לא סגורים הרמטית) יעשו לי עם זה בעיות? אני טס במסגרת משלחת של בית הספר אז גם הבעיה הכי קטנה שעלולה להיות ועד לעיכובים וחקירות תהיה בעיה רצינית למשלחת ולי.. תודה לעונים

שלום לכולם.. אני טס לפולין חודש ורציתי להעביר איתי גיינר וקריאטין(פתוחים לא סגורים הרמטית) יעשו לי עם זה בעיות? אני טס במסגרת משלחת של בית הספר אז גם הבעיה הכי קטנה שעלולה להיות ועד לעיכובים וחקירות תהיה בעיה רצינית למשלחת ולי.. תודה לעונים
על הגיינר תוותר תאכל שם אוכל, קריאטין זה סיכון קצת אבל באירופה לא בדקו לי כשטסתי ושמתי את זה בשקית אוכל (נראה כאילו אני מינימום וולטר וויט)

גם הבעיה הכי קטנה שעלולה להיות ועד לעיכובים וחקירות תהיה בעיה רצינית למשלחת ולי
ברור שמציאת אבקה לבנה בחפציך, במקרה וייערך חיפוש, תגרום בלגן גדול עד שהעניין יתברר.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לוותר.. אנחנו הולכים שם מלא ואין כל כך ארוחות מסודרות.. ואני אוכל כשר אז זה בעייתי.. יש מישהו שטס עם גיינר ויודע לומר?

לא עושים עם זה בעיות.
אף אחד מהם לא נוזלי, וגם אם כן, אתה יכול לשים במזוודה, מותר להעלות את זה למטוס כשזה בתא של המזוודות.
עבדתי בשדה תעופה שנתיים.

אני לא יכול לוותר.. אנחנו הולכים שם מלא ואין כל כך ארוחות מסודרות.. ואני אוכל כשר אז זה בעייתי.. יש מישהו שטס עם גיינר ויודע לומר?
ומה זה יעזור לך?
נניח ואני טסתי ולא עשו לי בעיות.. האם זה אומר שגם לך לא יעשו בעיות?

אם הביטחון שמים לב לזה, ללא ספק זה יעורר חשד.
הסיכוי שהם ידעו מה זה גיינר או מה זה אבקת חלבון לא גבוה.. וגם אם הם ידעו אין להם שום דרך לדעת שהאבקה הזאת היא באמת גיינר ולא משהו אחר.. רק מעבדה יכולה לאשר או לשלול את זה.

אל תכניס את הראש שלך למיטה חולה.

תלך על הפתרון הפשוט - קח חטיפי חלבון.
אתה יכול גם לאפות אותם בעצמך בבית.

כשאני טסתי לפולין הגעתי בהלוך עם אבקת חלבון וקריאטין, וחזרתי עם דלי נוסף של חלבון. לא עשו בעיות ולא שאלו שאלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית