עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה אותו סקוואט כמו ה165 פשוט את ה165 צילמו עקום אז הרבה אמרו שאני מסביט לא טוב וכו'ריספקט, גם הסקוואט נראה יותר טוב, יותר חלק
כמה סטים?
חגורה של "אינזר" שהזמנתי מאיביי לפני שנתייםיפה מאוד ! מה זאת החגורה הזאת ?
תודה ,מרגיש לי מוזר שאני מסתכל בסרטון כי זה באמת נראה קלזה נראה כולכך קל שזה מצחיק.
אין ספק. 😆סקוואט זה לא תרגיל קל,
יש לך איזו מין ירידה מחולקת ל2 תנועות, כאילו אתה מוציא את האגן ואז ברכיים ואז יורד.זה אותו סקוואט כמו ה165 פשוט את ה165 צילמו עקום אז הרבה אמרו שאני מסביט לא טוב וכו'
כרגיל 3x5 עלה יפה המטרה הבאה זה 4 פלטות.
פשוט שאני מסקביט אני ,אז לפני הירידה אני מוציא (מסובב) אגן החוצה,יורד ועל הדרך מוציא ברכיים ותאמת ככה אני מרגיש מכווץ הכי טוביש לך איזו מין ירידה מחולקת ל2 תנועות, כאילו אתה מוציא את האגן ואז ברכיים ואז יורד.
וזה נראה לי קצת מעייף.
אתה עובד עצימות 3~1 RM?
אני חושב שיש לך פוטנציאל משוגע אגב, עוף גבוה אבל תזהר מפציעות חח
אני מאמין שזה עוזר לך אבל במשקלים שיהיו באמת אתגר ולא יעלו מהר, או ב1RM זה לא יעבוד טובפשוט שאני מסקביט אני ,אז לפני הירידה אני מוציא (מסובב) אגן החוצה,יורד ועל הדרך מוציא ברכיים ותאמת ככה אני מרגיש מכווץ הכי טוב
תודה, עדיין בss
מתלבט לאיזה תוכנית להמשיך אחרי ss
לאיזו רמה מיועדת קורטה?אני מאמין שזה עוזר לך אבל במשקלים שיהיו באמת אתגר ולא יעלו מהר, או ב1RM זה לא יעבוד טוב
אתה חייב להיות הכי יעיל שיש.
ממליץ לך לנסות להגמל מזה לפני שזה ישתרש לך חזק מידי, ולמצוא דרך אחרת להגיע לכיווץ.
תתרגל להוציא ברכיים ואגן יחד, זה הרגל בריא (למרות שאתה מסתדר יפה גם עם להוציא את הגן לפני)
בינתיים תמשיך לSS עד שתתקע, ואחרי זה, טקסס 😛
SS מיועד לאנשים שמשיגים התקדמות מאימון לאימוןלאיזו רמה מיועדת קורטה?
4 חודשיםחזק מאוד כמה זמן בסס
הייתי ממליץ על טקסס אם אתה מתקדם בסס בכזה משקל גם בטקסס תתקדם בסדר גמור
בחודש 7 אמרת שאתה 2 וחצי חודשים בסס,לא?4 חודשים
שלום לכולם
אני מתאמן כ חודשיים וחצי
כרגע בתוכנית ss
לא עוקב .........בחודש 7 אמרת שאתה 2 וחצי חודשים בסס,לא?