עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה שלי היא האם סייקלים ראשונים כלומר עד 3 סייקלים ראשונים משפיעים עלייך מבחינה של.
1. שינוי בטון דיבור ( משנה את הקול )
2. התרחבות של עצמות ( לסת ואחרות )
3. התקרחות / צמיחת שיער משמעותית.
אשמח לתשובות רציניות ולא מזלזלות.
איזה לקצץ.....הבנות של היום מפונקותאל תדאג לא תצטרך להסתפר/לקצץ בביצים כל 3 ימים.
איזה לקצץ.....הבנות של היום מפונקות
רוצות אותנו חלקים כמו דולפין...חח אני לא מיישר עם זה קו!!!! לא מוותר על שום סממן גברי בקלות 😉
ואגב..לגבי שיער הפנים והגוף
אצלי זה העלה מעט את הצמיחה והצפיפות..אבל לא שעיר אז לא ממש מורגש
שעירים שישתמשו בנגזרות DHT וחומרים אנדרוגניים כן עשויים למצוא עצמם שעירים יותר בסוף הסייקל
לגבי הקול...אדון סינדרלה
בהנחה שהקול שלך כבר עוצב ע"י טסטוסטרון בגיל ההתבגרות לא יכול שינוי...אם נשארת עם הקול שהיה לך לפני הבר מצווה אז צפה שינוי 🤡
איפה אתה גר שהמכון ריק בשבת?בקטע של הגילוח אתה צודק,
אבל גם עם מכונה על 0 זה תופס .
הגיע הזמן ללכת לפמפם קצת Legs + Back
המכון בשבת ריק - קלאסי ✌️
איזה לקצץ.....הבנות של היום מפונקות
רוצות אותנו חלקים כמו דולפין...חח אני לא מיישר עם זה קו!!!! לא מוותר על שום סממן גברי בקלות 😉
אתה אוהב כוס שעיר?גברים לא צריכים לגלח שיער!!!
זה למה הם גברים...
יש נקבות שאוהבות לגלח את הזין והביצים שלהן... זה כבר בעיה שלהן... 🤮
אה.א. אני לא בקטע של כוס.
חחח הדיון הזה הפך למשהו קצת שונה.. בכל מקרה תודה לעונים
איפה אתה גר שהמכון ריק בשבת?
אני לא יכול לשים דאמבל על הרצפה בלי שזה יהיה על רגל של מישהו
קודם כל שילמדו לא לשרוט אותו עם השיניים...אחרי זה נתדיין איתן בנושאבחורות בדרך כלל לא ירדו לך עם יש לך את יערות הגשם בתחתונים.
מכונת גילוח על 0 עושה את העבודה, או אפילו 1 למי שהזיפים מציקים לוקודם כל שילמדו לא לשרוט אותו עם השיניים...אחרי זה נתדיין איתן בנושא
W.T.F
מה זה הקטע הזה של כל ה'כוסיות' שמשלמים עשירייה לטיפולי לייזר כדי להיות יותר חלקים מבר רפאלי...
הכי מעצבנים אותי אלה שעושים גבות.....רבאקקקק ...מה עובר עליכם???