הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטיביוטיקה

Bill Plates

משתמש קבוע
1,501
1,161
נק' מוניטין:
1,670
1,501
1,161
רופא נתן לי אנטיביטיקה אוגמנטין 875 מ"ג אחרי שסיימתי טיפול 7 ימים היא לא עזרה מסתבר מרופא יותר מבין לבעיה שלי (א.א.ג) שהיא לא יעילה למה שיש לי לכן נתן לי זינט 500. יש דגשים שעליי לשים לב הרי הלקיחה של שתי הכדורים היא כמעט גב אל גב (3 ימים הפסקה)

תודה

רופא נתן לי אנטיביטיקה אוגמנטין 875 מ"ג אחרי שסיימתי טיפול 7 ימים היא לא עזרה מסתבר מרופא יותר מבין לבעיה שלי (א.א.ג) שהיא לא יעילה למה שיש לי לכן נתן לי זינט 500. יש דגשים שעליי לשים לב הרי הלקיחה של שתי הכדורים היא כמעט גב אל גב (3 ימים הפסקה)
אתה מתוק
לצערך טעית בכתובת
אתה לא בפורום הנכון ואין פה רופאים
רפואה שלמה

• פותח/ת השרשור
רשום סטרואידים ותרופות "מתוק" וראיתי שהרבה התייעצו פה לגבי אנטיביוטיקה ונתנו להם תשובות שמבוססות על ידע שלי אין ולאנשים מסוימים פה יש, אז אני שואל פה. לא טוב לך אל תיכנס לאשכול ושיהיה חג שמח.

רשום סטרואידים ותרופות "מתוק" וראיתי שהרבה התייעצו פה לגבי אנטיביוטיקה ונתנו להם תשובות שמבוססות על ידע שלי אין ולאנשים מסוימים פה יש, אז אני שואל פה. לא טוב לך אל תיכנס לאשכול ושיהיה חג שמח.
אין צורך להתרגז.
הכוונה לשילוב של סטרואידים ותרופות יחדיו או השפעות הקשורות לשימוש משולב.
בשרשור התייחסת רק לאנטיביוטיקה ושאלות כאלה עדיף לשאול בפורומים של רופאים או את הרופא עצמו

• פותח/ת השרשור
לא מתרגז מאנשים שאני לא מכיר, וכמו שאמרתי היו פה הרבה שרשורים על אנטיביוטיקה בלבד (מספיק להריץ חיפוש) אבל לא מצאתי תשובה למה ששאלתי פה.

לא מתרגז מאנשים שאני לא מכיר, וכמו שאמרתי היו פה הרבה שרשורים על אנטיביוטיקה בלבד (מספיק להריץ חיפוש) אבל לא מצאתי תשובה למה ששאלתי פה.
באמת יש פורומים של רפואה שהם יותר אמינים מכאן.

אני חושב שהכוונה של תרופות בפורום הזה היא טמוקסיפן, כלומיד, פרגניל, ארימידקס, קלן.
תרופות שעושים בהן שימוש ביחד עם סטרואידים אנאבוליים.

אחר - אנטיביוטיקה ואימונים
ייעוץ - אנטיביוטיקה ואימונים
ועוד... כנראה לאנשים היום יש יותר מה להגיד ולבלבל בביצים במקום לענות לעניין.
אחרי התייעצות קצרה עם מר גוגל.
Hadassah Medical Center wrong URL
מדריך אנטיביוטיקה: מתי לקחת ומה תופעות הלוואי
זינט

אין לי מה להציע לך בנושא מעבר לזה.
גם @Tom שיש לו ידע בהמווון נושאים, והגיב באשכולות שהבאת הוא לא רופא.

זה לא פורום רפואה, אני הייתי מתייעץ על תרופות מרשם רק עם רופא או רוקח.
דרך אגב, בדרך כלל הרוקח מסביר לך על התרופה ועל הנטילה שלה, ודגשים וכו'.

אחר - אנטיביוטיקה ואימונים
ייעוץ - אנטיביוטיקה ואימונים
ועוד... כנראה לאנשים היום יש יותר מה להגיד ולבלבל בביצים במקום לענות לעניין.
השאלות בקישורים שהבאת נוגעות בהשפעת התרופות על כוח/חולשה באימונים או שילוב עם אנאבוליים
לשאלה שלך אין שום קשר לפורום וזה מצחיק כי יש לך כל כך הרבה פורומים אחרים שתוכל לקבל בהם מידע הרבה יותר מדויק ואיכותי מרופאים!!
הצרה היא שלאנשים אינטליגנטים קשה להסביר
חג שמח

תודה
לא הבנתי את השאלה. דגשים לגבי מה ? אימונים? תזונה? תוספים שאתה משלב יחד ?
אנטיביוטיקה אתה יכול לקחת גם חודש שלם.
אלה מינונים נורמלים שכל אחד לוקח.
לא כתבת מה יש לך שאתה לוקח את זה.
גיל ומשקל יעזור גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית