הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקת סקוואט

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
היי. היה לי לפני חודש 130 קילו סקוואט 1RM אבל נפצעתי ברגל שבועיים לא יכולתי להתאמן בשבוע השלישי התאמנתי רק פלג גוף עליון..אחרי 3 שבועות בלי סקוואט המשקלים ירדו לי ל80 קילו 5RM היום עליתי ל90 לחמש חזרות אני רק רוצה לוודא שהטכניקה שלי לא נפגע

אתה חייב לעבוד יותר בטיחותי... ככל שהמשקלים יעלו זה יהיה מסוכן יותר אם תמשיך לצלול ככה, וקשה לי קצת לראות אבל נראה לי שיש יותר מדי גלישה של הגב קדימה, שמור על החזה בחוץ ועל הטורסו ישר לאורך כל הסט. אבל אני מאמין שזה יסתדר ברגע שתתחיל לרדת לבור יותר בבקרה ושליטה.

• פותח/ת השרשור
אתה צולל לתחתית.
תפסיק לצלול, כנראה שזה יפתור את הגלישה.

אתה חייב לעבוד יותר בטיחותי... ככל שהמשקלים יעלו זה יהיה מסוכן יותר אם תמשיך לצלול ככה, וקשה לי קצת לראות אבל נראה לי שיש יותר מדי גלישה של הגב קדימה, שמור על החזה בחוץ ועל הטורסו ישר לאורך כל הסט. אבל אני מאמין שזה יסתדר ברגע שתתחיל לרדת לבור יותר בבקרה ושליטה.
סבבה תודה.
וזה מה שיש לי כרגע עד שאני יגיע למשקלים הגבוהים אני יהיה כבר בחדר כושר

הבעיה היא לא בצלילה, אלא שהגב שלך לא מכווץ בכלל, זה נראה כאילו אתה מרפה את כל השרירים בגוף ואז קם למעלה.

תעשה ניסוי - תכניס את המרפקים שיהיו מתחת למוט כמה שאפשר (אפשר להרחיב אחיזה אם קשה בנוכחית) ולהסתכל קדימה, לא למטה. תעלה סרטון שאתה עושה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית