הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אושר סופטי בתחרות האיש החזק בישראל

Nadav Mary

משתמש פעיל
504
468
נק' מוניטין:
1,647
504
468
אהלן 😃
למי שלא ראה או שמע, ב1.10.15 התקיימה תחרות האיש החזק בישראל בחיפה. זו שנה שניה ברציפות שהתחרות מתקיימת.
אושר יקירינו השתתף בתחרות, ולקח את המקום השני, לאחר שהצליח למשוך משאית של 8 טון עד למחצית המסלול, המקום הראשון (דניס בודרנקו) הצליח למשוך את המשאית ממש מטרים ספורים יותר מאושר.
חשוב לציין שאושר לא עשה שום הכנה מיוחדת לקראת התחרות, מה שמעצים את ההישג הגדול.
אני אישית בהתחלה קצת נרתעתי לנסוע עד לתחרות, כי אני גר במרכז, אבל אין ספק שהנסיעה הייתה שווה את זה, היה מעניין וכיף גדול! ממליץ להגיע בשנה הבאה לתחרות לכל מי שחובב את התחום.
הנה הסרטון של אושר מהתחרות, כולל את כל המקצים וגם את חלוקת הפרסים.

בברכת יאר וחג שמח,

@PowerLifting

כל הכבוד לו.! דניס זוכה כל שנה מ2008 אם אני לא טועה.. הבחור כבד משקל רציני. ולשמחתו משיכת משאית זה תרגיל כח שהוא גם טכני ומאוד תלוי במשקל גוף.. והוא כבד יותר מאושר לפי מה שרואים.
אושר בחור חזק, פעם הבאה יקח. סחתיין על האחיזה, אני בטוח שהוא סוגר COC3.. מה הדרישות לכניסה היו?

כל הכבוד אושר, הפצצת בתחרות במיוחד באבנים.
המקצה של החזירים והמכונית היו יותר לכיוון הקרוספיט מסטרונגמן....

חשוב לציין שהמשיכת משאית הייתה בעלייה גם ( ראו בכל עצירה שהמשאית מתגלגלת אחורה).

לווול רצו לדפוק את אושר אני משאר. בחו"ל משיכת משאיות זה אף פעם לא בירידה או עליה כדי לא לתת היתרון ברור למתמודד הכבד(שמן) ביותר.. אבסורד אם זה אכן היה כך.

לווול רצו לדפוק את אושר אני משאר. בחו"ל משיכת משאיות זה אף פעם לא בירידה או עליה כדי לא לתת היתרון ברור למתמודד הכבד(שמן) ביותר.. אבסורד אם זה אכן היה כך.
מי שהיה שם יכל לראות את זה בבירור
המשטח ללא ספק היה בעלייה

לא נכון, בwsm לעיתים קרובות המשיכת משאית/מטוס/אוטובוס/רכבת היא בעלייה.

לא נכון, בwsm לעיתים קרובות המשיכת משאית/מטוס/אוטובוס/רכבת היא בעלייה.
אם אתה כזה חובב WSM מושבע, אני בטוח שלא יהיה לך קשה למצוא EVENT של סחיבת משאית(ולא של משיכת רפסודה לדוגמא כמו שהיה עם פיסטר) בו המשאית גולשת אחורה. אני אחכה כי אני לא זוכר דבר כזה ואם זה קורא זה ללא ספק נועד כדי לגרום למישהו להפסיד\לנצח.
כשעושים משיכת משאית במשקל 7-12 טון, בה דרוש בין 180-250 קילו סקוואט רק כדי להזיז אותה מעט. כל שיפוע קטן משפיע. בגלל זה לא זכור לי שאי פעם ראיתי שיפוע בWSM אבל אתה מוזמן לתקן אותי.

נערך לאחרונה:
אושר מפלצת, עתיד מזהיר!
מישהו יודע מה הסף קבלה? (אם יש כזה) וכמה ק"ג היה הלוג ליפט?

רק לי הפריעה המוזיקת אוחצ'ות הזאת?

אם אתה כזה חובב WSM מושבע, אני בטוח שלא יהיה לך קשה למצוא EVENT של סחיבת משאית(ולא של משיכת רפסודה לדוגמא כמו שהיה עם פיסטר) בו המשאית גולשת אחורה. אני אחכה כי אני לא זוכר דבר כזה ואם זה קורא זה ללא ספק נועד כדי לגרום למישהו להפסיד\לנצח.
כשעושים משיכת משאית במשקל 7-12 טון, בה דרוש בין 180-250 קילו סקוואט רק כדי להזיז אותה מעט. כל שיפוע קטן משפיע. בגלל זה לא זכור לי שאי פעם ראיתי שיפוע בWSM אבל אתה מוזמן לתקן אותי.
Wsm
2006
אוטובוס קומותיים
אף אחד לא הצליח

אני אפסיק להגיב פה כדי לא להרוס את האשכול.

• פותח/ת השרשור
הלוג שקל 100 קילו
ב - Farmer Walk כל מוט גם היה 100 קילו, כלומר 100 קילו לכל יד
כל חזיר שקל 170 קילו אם אני זוכר נכון
באטלס המשקלים של הכדורים היו: 60,70,80 ו - 90 קילו

יש את זה כבר הרבה זמן בסטרונגמן
לא בקיא, נראה... מוזר
מה הסיבה שעושים את זה ולא גלגלים?

לא משנה עליתי על התשובה, גלגלים יכולים גם להתקדם בעזרת גילגול צידי, החזירים פשוט נופלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית