הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טיפ שימושי לכתפיים שגיליתי

Mike772

משתמש פעיל
931
408
נק' מוניטין:
463
931
408
ב-Lateral Raises לפעמים קורה מצב שכאשר הטרפזים יותר חזקים מהדלטס, אז המשיכה מגיעה מהטרפזים במקום מהדלטס (או הרבה מהטרפזים ומעט מהדלטס)

טריק זריז ביותר לפתור את זה הוא לעבוד על כל כתף בנפרד כך שיד אחת פנויה.
את היד הפנויה נניח על הכף מלמעלה, ונפעיל עליה כוח כלפי מטה בזמן התרגיל, כדי שתישאר במקום (אין צורך בהרבה כוח).
עכשיו בעצם המשיכה חייבת לבוא מהדלטס, ומניסיון אישי מרגישים אותה הרבה יותר (וגם הפאמפ אחרי חזק מאוד)

תנסו בעצמכם 😃

נערך לאחרונה:
ממליץ גם 🙄
פעם הייתי עושה קבוע הרמות לצדדים והרגשתי רק את הטרפזים, ואז מישהו (כמעט בטוח ש @Majin Buu ) המליץ לי לעבוד יד יד.
מרגיש הרבה יותר, אבל במקום להניח את היד פנויה על הכתף אני פשוט מחזיק במשהו (לרוב נשען על קיר) כדי להיות יציב.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי. במקום הרחקת כתפיים? איך בדיוק?
זה הרחקת כתפיים, אבל כל כתף בנפרד.
ממליץ גם 🙄
פעם הייתי עושה קבוע הרמות לצדדים והרגשתי רק את הטרפזים, ואז מישהו (כמעט בטוח ש @Majin Buu ) המליץ לי לעבוד יד יד.
מרגיש הרבה יותר, אבל במקום להניח את היד פנויה על הכתף אני פשוט מחזיק במשהו (לרוב נשען על קיר) כדי להיות יציב.
היד פנויה על הכתף זה למנוע את העליה של הכתף (משיכה של הטרפזים) וגם עוזר להתרכז בציר תנועה אחד שהוא דרך הדלטס ולא הטרפזים ודלטס (שזה שני צירי תנועה)

איך כיווץ הטרפז גורם לפשיטת הכתף?
הוא לא אבל הוא תורם לתנופה
ואם אני עושה את התרגיל הזה אני עושה בכאבלים קרוס.
נשען עם יד אחת על הקרוס ואז יוצא שאני באלכסון כזה ועם היד השניה אני מחזיק את הקאבל מלמטה מאחורי הגב, הרגשה שונה לגמרי

כי כשהיית מניף לצדדים היית עושה תוך כדי בלי לשים לב shrug up, נסה להשאיר את הכתפיים למטה בזמן שאתה מניף לשני הצדדים ביחד ותראה שיפיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית