הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זיופים של קאלפה

FEMENEN

משתמש קבוע
1,052
273
נק' מוניטין:
582
1,052
273
יכול להיות שמזייפים קאלפה פה בדרום?
חבר שלי מריץ סייקל שקנה מדילר בדרום. ולהפתעתי זה קאלפה ישראלי.
שמן עובד הוא גודל טוב, עוד מישהו נתקל בוויאלים שלהם?

שקאלפה אמור להיות מיוצר בחו״ל,
הכל טוב ויפה .
אבל הוא לא מיוצר בחו״ל כל מה שתראה פה בארץ,
99% בישול בייתי .
למיטב ידיעתי.....במקרה של קאלפה (הישראלית)אז מדובר בטבח שאוהב לתת אוברדוס בתבלינים...כך שאין סיבה שלא יעבוד וטוב!!
כל עוד הם לא כואבים אז זה בסדר והם עובדים

למיטב ידיעתי.....במקרה של קאלפה (הישראלית)אז מדובר בטבח שאוהב לתת אוברדוס בתבלינים...כך שאין סיבה שלא יעבוד וטוב!!
כל עוד הם לא כואבים אז זה בסדר והם עובדים

כן לא אמרתי שזה מזויף,
רק ציינתי שזה לא מחו״ל 😃

שוב....
למיטב ידיעתי ובהנחה שאתה קונה מהמקור או מדילר שלו... אם החשש שלך זה אנדרדוז... אתה יכול לישון בשקט!!!

הקלפא בארץ מהמקור האמין עובד יותר טוב בהרבההההה מהמקורי שמגיע מחו״ל אבל תזהר כי יש 3 דילרים שמייצרים קלפא בארץ ורק אחד הוא אמין וטוב כל השאר יעשו לך שיתוק לכמה ימים בשילוב של חומר לא עובד בכלל

הקלפא בארץ מהמקור האמין עובד יותר טוב בהרבההההה מהמקורי שמגיע מחו״ל אבל תזהר כי יש 3 דילרים שמייצרים קלפא בארץ ורק אחד הוא אמין וטוב כל השאר יעשו לך שיתוק לכמה ימים בשילוב של חומר לא עובד בכלל
אל תלכלך על קאלפה ההודי (המקורי) אם הוא היה כזה חרא כמו שאתה כותב לא היו ממהרים להעתיק את הסטיקרים שלו..
אני מסכים שקאלפה הישראלית מהמקור זה חומר עובד על סמך ניסיון של חבר לאימונים

אני לא מלכלך על קלפא ההודי פשוט מי שמייצר את הקלפא בארץ שם אוברדוז בגלל זה הוא מורגש קצת יותר מהמקורי,אבל שוב יש כלכך הרבה זיופים של קלפא שאי אפשר לדעת באמת מי המקור

אל תלכלך על קאלפה ההודי (המקורי) אם הוא היה כזה חרא כמו שאתה כותב לא היו ממהרים להעתיק את הסטיקרים שלו..
אני מסכים שקאלפה הישראלית מהמקור זה חומר עובד על סמך ניסיון של חבר לאימונים
רד מהודו... לא יודע למה אתה קורא "קאלפה ההודי" אבל זה מעניין את השועלים.
אני לא מלכלך על קלפא ההודי פשוט מי שמייצר את הקלפא בארץ שם אוברדוז בגלל זה הוא מורגש קצת יותר מהמקורי,אבל שוב יש כלכך הרבה זיופים של קלפא שאי אפשר לדעת באמת מי המקור
מי שמייצר שם אוברדוז?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית