שלום!
קוראים לי ניר, אני חדש כאן אז אם כתבתי לא לפי הפרוטוקול להתריע ולא לצעוק:)
אני צריך את עצתכם חברים..
אני מתאמן כבר שנתיים וחצי, ואני אפרט קצת כדי להבהיר:
שנה של 4 אימונים בשבוע - לא עם תוכנית אוניברסלית - התאמתי לעצמי לפי מה שראיתי לנכון (לרוב זה היה AB של 3-4 תרגילים עם 3-4 סטים לשריר גדול עם 8-12 חזרות ו חצי מזה בתרגילים בסטים לשרירים הקטנים...)
לאחר מכן ניסיתי את הSS, הרגשתי ירידה משמעותית בעצימות האימונים, עליתי במשקלים אבל הRM5 השתפר רק במעט ואחרי 2 ריסטים וקצת כאבים בידיים הרגשתי שאני נתקע - ואז שברתי את היד(שבר מתאגרפים, מסרק 5 - בלי שום קשר לאימונים) והושבתתי מפעילות גופנית ל4 חודשים(כל מי שחי ונושם את זה יבין אותי - כמובן שחזרתי להתאמן הרבה לפני.. פשוט לא הפעלתי את היד ובעצימות נמוכה)
החלמתי טוב והרופא אמר תרים משקל חופשי אז חזרתי,
המשכתי AB .ע(עם 4 תרגילים לשריר גדול, 2 לקטן, 10 חזרות בדיוק בכל סט (סט חימום 2 סטים 100% וסט אחד של 110% -שלרוב לא הושלם, אחרי 7 חזרות הייתי משלים 8 חזרות סטפ בק סט כדרופסט) עוד 5 חודשים כאלה עד לפני שבועיים.
A היה:
חזה 4 תרגילים
יד אחורית 2 תרגילים
בטן 30 דק
B היה:
גב 4 תרגילים
כתפיים 3 תרגילים
יד קדמית 2 תרגילים
מזכיר כל תרגיל - "סט חימום 2 סטים 100% וסט אחד של 110% -שלרוב לא הושלם, אחרי 7 חזרות הייתי משלים 8 חזרות סטפ בק סט כדרופסט"
ABXABXX
חשוב לציין 2 דברים
הראשון - האימונים היו ארוכים, לקחתי את הזמן בין סט לסט אני מודה - אבל הם ארכו שעתיים בימים הכי קצרים שלי.. הייתי מגיע לשעתיים וחצי כל אימון בקבוע
השני - חברים, הזנחתי רגליים.. מודה. לא מצאתי זמן וכוח ובכנות, הרגליים הרבה יותר מדי גדולות גם ככה
אבל אני מבין את החשיבות של עבודה על רגליים ואני שואל את עצמי.. אולי זה כל מה שהיה חסר
בכל אופן נתקעתי קצת במשקלים
הבנץ שלי נתקע על RM10 של 85 קילו
המתח על RM10 של 20 קילו
הפרס על RM10 של 55 קיל
ותמונה עדכנית למי שצריך:
כן.. ישירות מהאינסטוש.. ואל תבקשו ממני להצתלם בפוזיציות מסוימות... אני נמשך לנשים..
בכל אופן כאן מגיע השלב שאתם מכירים אותי מספיק כדי לייעץ אז...
התחלתי את התוכנית הלינארית של ביל סטאר, היום היה האימון הראשון של השבוע השני.
הגעתי למסקנה חד משמעית שאני לא מרגיש מספיק מנוצל באימונים הקצרים האלה !
וכמובן שאני עושה את כל התרגילי עזר היחידים שהוא מאשר אז אל תדחפו לי את זה..
יכול להיות שעדיף לי לדבוק בתוכנית הרגילה שלי ולעשות בה שינויים?
מארבעה אימונים של שעתיים וחצי בשבוע וריצה בשבת, ירדתי ל3 אימונים של שעה...
אני שוקל, האם זה הדרך לצבור מסה ולעלות במשקלים?
לנוח הרבה יותר?
או שאני כבר לא במגרש של הילדים ואני צריך להרים את הראש לתוכניות למתאמנים בינוניים..
אני 1.79
שוקל רק 77
ואחוזר שומן תשפטו לפי התמונה אני לא סגור על כמה אני עומד..
המטרה שלי היא מ - ס - ה .
אני רוצה להגיע כבר ל85 קילו ואני תקוע על הפאקינ 77 הזה כבר כמה חודשים
מה דעתכם?
להשאר עם הלינארית ולסמוך עליה..
לחזור לתוכנית המקורית שלי ולשלב רגליים..
לירות בעצמי במקלחת בזמן שאני צופה בפמלי גאי בטלפון ומאונן על סטואי..
אני אשמח לייעוץ:confused001:
תודה רבה לכל מי שהקשיב !
♥
קוראים לי ניר, אני חדש כאן אז אם כתבתי לא לפי הפרוטוקול להתריע ולא לצעוק:)
אני צריך את עצתכם חברים..
אני מתאמן כבר שנתיים וחצי, ואני אפרט קצת כדי להבהיר:
שנה של 4 אימונים בשבוע - לא עם תוכנית אוניברסלית - התאמתי לעצמי לפי מה שראיתי לנכון (לרוב זה היה AB של 3-4 תרגילים עם 3-4 סטים לשריר גדול עם 8-12 חזרות ו חצי מזה בתרגילים בסטים לשרירים הקטנים...)
לאחר מכן ניסיתי את הSS, הרגשתי ירידה משמעותית בעצימות האימונים, עליתי במשקלים אבל הRM5 השתפר רק במעט ואחרי 2 ריסטים וקצת כאבים בידיים הרגשתי שאני נתקע - ואז שברתי את היד(שבר מתאגרפים, מסרק 5 - בלי שום קשר לאימונים) והושבתתי מפעילות גופנית ל4 חודשים(כל מי שחי ונושם את זה יבין אותי - כמובן שחזרתי להתאמן הרבה לפני.. פשוט לא הפעלתי את היד ובעצימות נמוכה)
החלמתי טוב והרופא אמר תרים משקל חופשי אז חזרתי,
המשכתי AB .ע(עם 4 תרגילים לשריר גדול, 2 לקטן, 10 חזרות בדיוק בכל סט (סט חימום 2 סטים 100% וסט אחד של 110% -שלרוב לא הושלם, אחרי 7 חזרות הייתי משלים 8 חזרות סטפ בק סט כדרופסט) עוד 5 חודשים כאלה עד לפני שבועיים.
A היה:
חזה 4 תרגילים
יד אחורית 2 תרגילים
בטן 30 דק
B היה:
גב 4 תרגילים
כתפיים 3 תרגילים
יד קדמית 2 תרגילים
מזכיר כל תרגיל - "סט חימום 2 סטים 100% וסט אחד של 110% -שלרוב לא הושלם, אחרי 7 חזרות הייתי משלים 8 חזרות סטפ בק סט כדרופסט"
ABXABXX
חשוב לציין 2 דברים
הראשון - האימונים היו ארוכים, לקחתי את הזמן בין סט לסט אני מודה - אבל הם ארכו שעתיים בימים הכי קצרים שלי.. הייתי מגיע לשעתיים וחצי כל אימון בקבוע
השני - חברים, הזנחתי רגליים.. מודה. לא מצאתי זמן וכוח ובכנות, הרגליים הרבה יותר מדי גדולות גם ככה
אבל אני מבין את החשיבות של עבודה על רגליים ואני שואל את עצמי.. אולי זה כל מה שהיה חסר
בכל אופן נתקעתי קצת במשקלים
הבנץ שלי נתקע על RM10 של 85 קילו
המתח על RM10 של 20 קילו
הפרס על RM10 של 55 קיל
ותמונה עדכנית למי שצריך:
כן.. ישירות מהאינסטוש.. ואל תבקשו ממני להצתלם בפוזיציות מסוימות... אני נמשך לנשים..
בכל אופן כאן מגיע השלב שאתם מכירים אותי מספיק כדי לייעץ אז...
התחלתי את התוכנית הלינארית של ביל סטאר, היום היה האימון הראשון של השבוע השני.
הגעתי למסקנה חד משמעית שאני לא מרגיש מספיק מנוצל באימונים הקצרים האלה !
וכמובן שאני עושה את כל התרגילי עזר היחידים שהוא מאשר אז אל תדחפו לי את זה..
יכול להיות שעדיף לי לדבוק בתוכנית הרגילה שלי ולעשות בה שינויים?
מארבעה אימונים של שעתיים וחצי בשבוע וריצה בשבת, ירדתי ל3 אימונים של שעה...
אני שוקל, האם זה הדרך לצבור מסה ולעלות במשקלים?
לנוח הרבה יותר?
או שאני כבר לא במגרש של הילדים ואני צריך להרים את הראש לתוכניות למתאמנים בינוניים..
אני 1.79
שוקל רק 77
ואחוזר שומן תשפטו לפי התמונה אני לא סגור על כמה אני עומד..
המטרה שלי היא מ - ס - ה .
אני רוצה להגיע כבר ל85 קילו ואני תקוע על הפאקינ 77 הזה כבר כמה חודשים
מה דעתכם?
להשאר עם הלינארית ולסמוך עליה..
לחזור לתוכנית המקורית שלי ולשלב רגליים..
לירות בעצמי במקלחת בזמן שאני צופה בפמלי גאי בטלפון ומאונן על סטואי..
אני אשמח לייעוץ:confused001:
תודה רבה לכל מי שהקשיב !
♥