הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

Protain

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום אני מתאמן כ4 חודשים ועולה במשקל בצורה יפה ולפי דעתי הגוף שלי חזק ומגיב יפה לחומרים , אני לוקח ראוקוטאן כבר 5 ימים ואני ולוקח אחרי אימון את האבקה iso 100 רציתי לדעת אם זה בסדר לקחת אבקת חלבון בזמם הראוקוטאן ואני מתכנן גם לקחת bcaa (אמינו) שזה שומר על השרירים האם זה בסדר לקחת אותם?

שלום אני מתאמן כ4 חודשים ועולה במשקל בצורה יפה ולפי דעתי הגוף שלי חזק ומגיב יפה לחומרים , אני לוקח ראוקוטאן כבר 5 ימים ואני ולוקח אחרי אימון את האבקה iso 100 רציתי לדעת אם זה בסדר לקחת אבקת חלבון בזמם הראוקוטאן ואני מתכנן גם לקחת bcaa (אמינו) שזה שומר על השרירים האם זה בסדר לקחת אותם?
התייעצת עם מישהו בכלל לגבי אימונים וראוקוטן?
מהמעט שידוע לי מומלץ להתאמן עם משקלים קלים , אם בכלל.

• פותח/ת השרשור
התייעצת עם מישהו בכלל לגבי אימונים וראוקוטן?
מהמעט שידוע לי מומלץ להתאמן עם משקלים קלים , אם בכלל.

תקשיב אומרים שלא להתאמן בגלל שעם התרופה קשב מאוד להחלים מפציעות וגם הוא קצת פוגע ולכן רציתי לקחת את הbcaa שבעצם שומר על השריר.

אין בעיה לשלב חלבון (זה כולל BCAA) ורואוקטן. רק עם מולטי ויטמין יכולה להיות בעיה.
אבל:
1. רואוקטן ואימונים זה מתכון לפציעה. מה המינון שאתה לוקח והאם רופא העור שלך מתכוון להעלות את המינון?
זה לא רק יעכב התאוששות שרירית, אלא גם גורם לכאבי מפרקים ובכללי מחליש אותם. פציעות במפרקים זה לא נעים.
2. BCAA לא שומר על השריר, זה סתם זבל. חלבון בכמות מתאימה שומר על השריר.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לשלב חלבון (זה כולל BCAA) ורואוקטן. רק עם מולטי ויטמין יכולה להיות בעיה.
אבל:
1. רואוקטן ואימונים זה מתכון לפציעה. מה המינון שאתה לוקח והאם רופא העור שלך מתכוון להעלות את המינון?
זה לא רק יעכב התאוששות שרירית, אלא גם גורם לכאבי מפרקים ובכללי מחליש אותם. פציעות במפרקים זה לא נעים.
2. BCAA לא שומר על השריר, זה סתם זבל. חלבון בכמות מתאימה שומר על השריר.

המינון שלי הוא 20 מג ליום הכי קצת שיש שזה אומר כדור ליום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית