הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחליף חומר באמצע סייקל

אנאבר

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום

אני בסייקל של טסט ארוך ודיבול כבר חודש ואני מרגיש שהדיבול לא נותן לי דבר (כוח או עליה במסה) ואני רוצה לעבור להשתמש בדקה במקום הדיבור לשארית הסייקל (חודש וחצי).
האם זה יכול לתת תוצאות והאם זה בסדר המעבר הזה לחומר אחר מבחינת ההשפעות השליליות על הגוף?

הדיבול כנראה מזוייף.
מה שגורם לפקפק באמינות שאר החומרים שלך.
ודקה זה אסטר ארוך מאוד, כנראה יהיה בזבוז זמן (תלוי באורך הסייקל)

נערך לאחרונה:
שלום

אני בסייקל של טסט ארוך ודיבול כבר חודש ואני מרגיש שהדיבול לא נותן לי דבר (כוח או עליה במסה) ואני רוצה לעבור להשתמש בדקה במקום הדיבור לשארית הסייקל (חודש וחצי).
האם זה יכול לתת תוצאות והאם זה בסדר המעבר הזה לחומר אחר מבחינת ההשפעות השליליות על הגוף?
אין כמו דיבול להשגת מטרה זו (כוח ומסה במחיר סביר יחסית לכבד ביחס לאנדרול סופרדרול וכד').... דקה תרגיש רק בעוד חודש מהיום שתיקח..אפשר גם עם פניל אבל לא רואה טעם
של איזו חברה החומרים?

אין כמו דיבול להשגת מטרה זו (כוח ומסה במחיר סביר יחסית לכבד ביחס לאנדרול סופרדרול וכד').... דקה תרגיש רק בעוד חודש מהיום שתיקח..אפשר גם עם פניל אבל לא רואה טעם
של איזו חברה החומרים?

למה אתה לא רואה טעם בפניל? יש לו עוד חודש וחצי, פניל יעשה את העבודה יופי.
נראה לי עדיף מחודש וחצי נוספים של דיבול.

למה אתה לא רואה טעם בפניל? יש לו עוד חודש וחצי, פניל יעשה את העבודה יופי.
נראה לי עדיף מחודש וחצי נוספים של דיבול.
פניל לא נותן לא מסה ולא כוח שמשתווים לדיבול...אני יוצא מנקודת הנחה שמי שלוקח דיבול מצפה למשהו אחר
ואגב זה לא יהיה חודש וחצי נוספים של דיבול...כי לפי מה שהחור כותב הוא כנראה לא לקח דיבול

פניל לא נותן לא מסה ולא כוח שמשתווים לדיבול...אני יוצא מנקודת הנחה שמי שלוקח דיבול מצפה למשהו אחר

כל אחד והגוף שלו:)
לדעתי מעבר מדיבול לננדרולון יעשה את העבודה , במיוחד במסה.

ברו -סיינס טהור ,אחי
נסיון אישי:)
האם יצאה לך לבצע מחקר כלשהו בנושא - יתרונות וחסרונות בשימוש בננדרולון על גבי methandrostenolone ?
אין בעיה להשתמש בדקה במקום דיבול, אבל כשהוא כבר קרוב לאמצע הסייקל, ובהתחשב בכך שדקה זה אסטר ארוך מאוד....

אנחנו לא מכירים אבל אלה שני הסייקלים שביצעת...על פי מה ששיתפת לפחות
בכל מקרה זה לא ממש חשוב.....מציע לך לקחת עוד כמה דקות מחשבה לגבי העצה שלך לבחור...כי שנראה לי שהיא לא מבוססת על שום דבר רציני
אולי אני טועה....

חבר, אני לא מומחה וגם לא מתיימר להיות אחד כזה. כל מה שנכתב הוא מנסיון אישי .
יש לך מקורות אחרים ? מחקרים ? מדענים שעשו ניסויים מדעיים ?
או שגם אתה רושם מנסיון שלך ושל אחרים?

אני בטוח שאתה מכיר המון אנשים שמקבלים מסה וכוח באותה מידה מדיבול ופניל
בכל מקרה
ניצחת
הצעתך מתקבלת!

לעניין הדיון מעלה.
הבדל באורך האסטר.
כשנשאר לבחור חודש וחצי של סייקל אין סיבה להכניס חומר עם אסטר ארוך .
האם אני טועה?
לא. אבל גם על npp לחודש עדיף לוותר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית