הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחליף חומר באמצע סייקל

אנאבר

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום

אני בסייקל של טסט ארוך ודיבול כבר חודש ואני מרגיש שהדיבול לא נותן לי דבר (כוח או עליה במסה) ואני רוצה לעבור להשתמש בדקה במקום הדיבור לשארית הסייקל (חודש וחצי).
האם זה יכול לתת תוצאות והאם זה בסדר המעבר הזה לחומר אחר מבחינת ההשפעות השליליות על הגוף?

• פותח/ת השרשור
אני אאריך את הסייקל בעוד כשלושה שבועות ואקח דקה, זא שאעשה סייקל טסט ודקה מעכשיו למשךחודשיים ושבוע.
האם זה סבבה?
אני באופן אישי מרגיש ירידה חדה בתיאבון מאז שהתחלתי להשתמש בדיבול ולכן יוצא שאני צורך בסביבות ה 250 גרם פחמימה ביום מה שבחיים לא יכול לשמש אותי בטסט מסה. ( אני שוקל כעת 90 קילו על 185 סמ גובה)

אני אאריך את הסייקל בעוד כשלושה שבועות ואקח דקה, זא שאעשה סייקל טסט ודקה מעכשיו למשךחודשיים ושבוע.
האם זה סבבה?
זה סבבה !!! הכל סבבה...
טיפשי אבל סבבה...הכי חשוב שסבבה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגובה יותר עניינית ופחות צינית ומתנשאת? מישהו יכול לתרום מהניסיון והידע שלו לחוסר ידע שלי? מתנצל מראש זה סייקל שני שלי ואני לא מומחה בזה, אני לא מבין את הצורך של אנשים כאן להגיב בכזו ציניות במקום לתרום בנדיבות ואכפתיות מהידע שלהם...

תגובה יותר עניינית ופחות צינית ומתנשאת? מישהו יכול לתרום מהניסיון והידע שלו לחוסר ידע שלי? מתנצל מראש זה סייקל שני שלי ואני לא מומחה בזה, אני לא מבין את הצורך של אנשים כאן להגיב בכזו ציניות במקום לתרום בנדיבות ואכפתיות מהידע שלהם...
מה לא ברור לך.....
לקחת דקה באמצע סייקל זה טיפשי.
יקח לך 4-5 שבועות עד שהחומר יתייצב בדם
אני הייתי מציע לך להחליף לדיבול אמיתי...כנראה החברה שלך גרועה או לעבור לפניל שגם זו לא אופציה מושלמת ולא תיתן לך מה שנהוג לקבל מדיבול
אבל לפחות יש בה היגיון מסויים

מה הלחץ להכניס חומר אחר....תסיים עם הטסט וסייקל הבא תיהיה חכם יותר
אין לך מה להכניס דקה כרגע עד שיכנס למערכת ועד שיצא סתם יעשה לך בלאגן
תסיים את הסייקל לפי התכנון וכבר פעם הבאה תחשוב על לשלב דקה מההתחלה

ברור לי מאוד פשוט אני לא אוהב ציניות.
תודה בכל אופן.
ממש ברור לך... ובדיוק בגלל זה בחרת דווקא דקה נכון?!
תפסיק להיות ילד בן שתיים ולהתעסק בשטויות
תחשוב הגיוני
אין יותר מידי מה לעשות..או דיבול חלופי (כשתיקח דיבול אמיתי לא יהיו לך שאלות) או פניל

ממש ברור לך... ובדיוק בגלל זה בחרת דווקא דקה נכון?!
תפסיק להיות ילד בן שתיים ולהתעסק בשטויות
תחשוב הגיוני
אין יותר מידי מה לעשות..או דיבול חלופי (כשתיקח דיבול אמיתי לא יהיו לך שאלות) או פניל

לא חייב להסיק מיידית שהדיבול מזיוף, יש כאלו שחושבים שהדיבול יעשה להם פלאים והם יתחילו להרים כמו מארק הנרי, זה לא עובד ככה

לפתוח הנושא - קשה כל כך להעלות תמונה של הדיבול ???

לא חייב להסיק מיידית שהדיבול מזיוף, יש כאלו שחושבים שהדיבול יעשה להם פלאים והם יתחילו להרים כמו מארק הנרי, זה לא עובד ככה

לפתוח הנושא - קשה כל כך להעלות תמונה של הדיבול ???
הבחור כותב שלא נותן לו כלום!!! לא כוח ולא מסה... יותר מזה??
דיבול טוב מרגישים גם אם זה מתחת לציפיות זה לא השפעות שניתן להתעלם מהן ולכן החומר נראה לי חשוד

הבחור כותב שלא נותן לו כלום!!! לא כוח ולא מסה... יותר מזה??
דיבול טוב מרגישים גם אם זה מתחת לציפיות זה לא השפעות שניתן להתעלם מהן ולכן החומר נראה לי חשוד

אולי הוא לא יודע להתאמן? אולי הטכניקה שלו לא טובה ? אולי הוא לא אוכל טוב? אולי זה משפיע עליו אבל הוא ציפה לכוח משמעותי ולכן הוא חושב שלא משפיע עליו?

לא אמרתי שהחומר לא חשוד, אבל לא בהכרח

פשוט שיעלה תמונה ומומחי הפורום יתנו את דעתם.

אולי הוא לא יודע להתאמן? אולי הטכניקה שלו לא טובה ? אולי הוא לא אוכל טוב?
אל תצחיק אותי
דיבול מרגישים גם בלי תפריט מסה מיוחד
כל מי שמספר לי סיפורים שדיבול מרגישים רק אם כל התנאים שרשמת הוא חרטתן במקרה הטוב!!

דיבול סטרואיד עוצמתי מאוד. כל עוד צריכת החלבון שלך גבוהה (אפילו 3.5 גרם לקילוגרם משקל גוף) אין סיבה שלא תרגיש כלום. פשוט החלף את הדיבול.
לזרוק סטרואיד כדקה באמצע סייקל די לא אפקטיבי כפי שנאמר, עקב האסטר הארוך מאוד וגם ללא קשר אליו, אין טעם לנסות ולהשוות בין אוראליים לשמנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית