ייעוץ pre workout חזק

YeMatan

משתמש מתחיל
73
12
נק' מוניטין:
12
73
12
אחרי כל השינויים בפורמולות השונות יש המלצה לקדם אימון חזק?

נמאס לקחת 2 סקופים ולקוות לקצת עקצוץ באף... ולא אין לי כוח להרכיב אחד בעצמי אבל אין לי בעיה לחזק בBETA אם יש צורך

בנתיים אני על DYNO עושה את העבודה לבנתיים ( 2 סקופים )... שמעתי שMR HYDE חזק לא ניסיתי עוד....

ניסיתי כבר THE CURSE - חרא רצח, ANARCHY - טעם של שלשול , ASSULT - סולידי אבל יעיל. המלצות מישהו?

תודה אוהבתכם

cannibal ferox , jym, כנראה שהגוף שלך לא כל כך מגיב למינונים נמוכים אז אתה יכול להמשיך לקחת יותר מסקופ או שאתה יכול לקנות את מה שרשמתי

ניסית אי פעם?
כן. אבל ראיתי שיש להם עכשיו פורמולה חדשה או שרק שינוי תאריזה ואני מדמיין, אבל זה לא היה היסטרי זה היה נחמד, זה היה הפרה הראשון שלי ואחרי שתי אימונים או שלושה עם סקופ אחד, זה הפך לסקופ וחצי משם ל2 עד שנגמרה הקופסא.

כן. אבל ראיתי שיש להם עכשיו פורמולה חדשה או שרק שינוי תאריזה ואני מדמיין, אבל זה לא היה היסטרי זה היה נחמד, זה היה הפרה הראשון שלי ואחרי שתי אימונים או שלושה עם סקופ אחד, זה הפך לסקופ וחצי משם ל2 עד שנגמרה הקופסא.
נסה לקחת סקופ וחצי-שניים עם כדור קפאין
זה יעצים את האפקט

בנתיים אני על DYNO עושה את העבודה לבנתיים ( 2 סקופים )...

2 סקופים של dyno זה 800 מ״ג קפאין. מינון די גבוהה...
אחרי כל השינויים בפורמולות השונות יש המלצה לקדם אימון חזק?

נמאס לקחת 2 סקופים ולקוות לקצת עקצוץ באף... ולא אין לי כוח להרכיב אחד בעצמי אבל אין לי בעיה לחזק בBETA אם יש צורך

בנתיים אני על DYNO עושה את העבודה לבנתיים ( 2 סקופים )... שמעתי שMR HYDE חזק לא ניסיתי עוד....

ניסיתי כבר THE CURSE - חרא רצח, ANARCHY - טעם של שלשול , ASSULT - סולידי אבל יעיל. המלצות מישהו?

תודה אוהבתכם

תבדוק לגבי revamp של חברת southland performance. זה התיאור. קראתי תגובות והם די טובות. עוד לא ניסיתי על עצמי, אבל אנסה בקרוב.
Product Highlights:

Reduces Tolerance to Caffeine and Other Stimulants
Cleanses the Adrenergic Receptors
Alleviates Dependence on Stimulants
Improves Stress Response
Helps to Restore Healthy Adrenal Function
Overall Improved Metabolic Function
More Restful Sleep

הדרך היחידה לחזור להנות ולהרגיש את ה pre workout היא מידי פעם לעשות הפסקה של שבועיים

בשבועיים האלה תשתה קפה טורקי חזק וזה יחזיק אותך בינתיים

2 סקופים של dyno זה 800 מ״ג קפאין. מינון די גבוהה...

תבדוק לגבי revamp של חברת southland performance. זה התיאור. קראתי תגובות והם די טובות. עוד לא ניסיתי על עצמי, אבל אנסה בקרוב.
Product Highlights:

Reduces Tolerance to Caffeine and Other Stimulants
Cleanses the Adrenergic Receptors
Alleviates Dependence on Stimulants
Improves Stress Response
Helps to Restore Healthy Adrenal Function
Overall Improved Metabolic Function
More Restful Sleep

REVAMP
זה בכלל לא קדם אימון....
ואני בספק שהוא צריך מוצר כזה

לפותח ההודעה
אתה צריך להבין משהו, יש הבדל בין PREWORKOUT לבין קפאין בכללי, חלק מהמוצרים נותנים ENDURENCE שלא קשור לקפאין, חלק נותנים פאמפ
אם אתה רק רודף אחרי קפאין אז קח קפאין ושמור על הכסף שלך, אם אתה באמת רוצה לנסות מוצרים שעובדים תראה את הרשימה ששמתי
זה דיי שחור על גבי לבן, אין פה "אני חושב שX טוב" או "האמת Y עשה לי הכי טוב" כי כתוב מה יש בתוך המוצר, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל

REVAMP
זה בכלל לא קדם אימון....
ואני בספק שהוא צריך מוצר כזה
לא אמרתי שזה קדם אימון.
זה אמור לאפס לך את המערכת. שתהיה שוב פעם רגיש למינונים קטנים של כל מיני סטימולנטים. במקום לעלות בכמות הסקופים או לקחת כל פעם חומרים יותר ויותר חזקים.

• פותח/ת השרשור
וואלה הבחור שאמר שהמינון של הקפאין גבוה צדק כנראה הגוף כבר התרגל לגמרי (יוצא 2 סקופים איזה 800mg ) בכל מקרה אני נראלי מזמין Wreckage - נראלי הכי חזק JYM יקר יותר וזה מבאס עם המשלוח והכל יוצא לא זול ואני גם ככה מפוצץ בתוספים בבית נראה כמו בית מרקחת...
וואלה אחרי שיגיע אני אעלה ביקורת

ולאלו שאמרו C4 , תנסו דברים אחרים... אתה לוקח סקופ והולך לישון.

וואלה הבחור שאמר שהמינון של הקפאין גבוה צדק כנראה הגוף כבר התרגל לגמרי (יוצא 2 סקופים איזה 800mg ) בכל מקרה אני נראלי מזמין Wreckage - נראלי הכי חזק JYM יקר יותר וזה מבאס עם המשלוח והכל יוצא לא זול ואני גם ככה מפוצץ בתוספים בבית נראה כמו בית מרקחת...
וואלה אחרי שיגיע אני אעלה ביקורת

ולאלו שאמרו C4 , תנסו דברים אחרים... אתה לוקח סקופ והולך לישון.

תנסה mesomorph.
קשה להשיג אותו - אבל יותר חזק מזה עוד לא ראיתי. וזה עובד!
החומר האחרון- עושה את כל העבודה.

קבצים מצורפים

• 20151006_144520_resized.jpg
    20151006_144520_resized.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 180
אני משתמש בפריווארקאוט של ARO והם הצליחו להפתיע אותי, נותן פאמם וערנות עם איקצוצים בגלל הבטא אנליין.
רכיבים לסקופ:
בטא אנלין 1.5 גרם
קראטין מונו 1 גרם
ל ארגנין 1 גרם
ל טרוזין 0.5 גרם
קפאין 200 מילגרם
ועוד ערבוב של דברים שנותנים אנרגיה כמו פירות.

ימים שאני ממש עייף לוקח 1-2 סקופים ועוזר לי כמו גדול לעבור תאימון.
ימים רגילים אני לוקח כדור קפאין בהחלט מספיק.

הדרך היחידה לחזור להנות ולהרגיש את ה pre workout היא מידי פעם לעשות הפסקה של שבועיים

בשבועיים האלה תשתה קפה טורקי חזק וזה יחזיק אותך בינתיים
הוצאת לי את המילים מהפה.
אתה כנראה תתרגל לכל PRE WORKOUT שתיקח לתקופה,וזה באמת הפתרון,
אם היה אחד שאהבת ממש והאפקט ירד,שים אותו בצד וקח שבועיים-חודש אוף-זה אמור לסדר את זה

לא מסוכן לגוף כל הניסוים האלה? התמכרות הפסקה וחזרה לזה ?אני מניח שההפסקה היא לא רק לקפאין, כנראה הגוף מתרגל לעוד רכיבים שיש שם, קצת פחות טבעיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית