עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחח סטס עובד קשה חחחחחחחחחחחחחחאחד האנשים שעובדים הכי קשה שאני מכיר ויש תוצאות
למה אתה לא שואל על החולצה של חבורת האחים? מה היא לא יפה?תותח ! החולצה של טיטאן ישראל יפה + ... כמה עלתה ?
סביב ה100תותח ! החולצה של טיטאן ישראל יפה + ... כמה עלתה ?
אני גם ככה אוחז חצי בחלק החלק וחצי במחוספס. לאן עוד להצר? בחלק החלק האחיזה מחליקה...כל הכבוד
אגב, בדדליפט, למה אתה לא מחזיק צר יותר?
אני לא מתיימר להיות מבין גדול בסומו, אבל ההגיון שלי אומר שככל שהאחיזה תהיה צרה יותר - אתה תהיה גבוה יותר, שזה אמור להקל עליך.אני גם ככה אוחז חצי בחלק החלק וחצי במחוספס. לאן עוד להצר? בחלק החלק האחיזה מחליקה...
כשהידיים מאונכות לגמרי למוט המרחק הוא הארוך ביותר (כלומר הוא גבוה יותר), ברגע שיאחוז צר יותר המרחק יקטן בגלל השיפוע (הוא יהיה נמוך יותר)אני לא מתיימר להיות מבין גדול בסומו, אבל ההגיון שלי אומר שככל שהאחיזה תהיה צרה יותר - אתה תהיה גבוה יותר, שזה אמור להקל עליך.
כשהידיים מאונכות לגמרי למוט המרחק הוא הארוך ביותר (כלומר הוא גבוה יותר), ברגע שיאחוז צר יותר המרחק יקטן בגלל השיפוע (הוא יהיה נמוך יותר)
צייר מלבן ששתי צלעותיו מהצדדים הן x (ה"גובה של סטס באחיזה הנוכחית" וגם ה"ידיים של סטס" כרגע...) ומלמעלה ולמטה הן 2/3 מטר (מוט באחיזה בלי הקולרים זה בערך 2 מטר וכרגע זה מחולק אצל סטס לשלושה חלקים די שווים? )
משני קודקודים עליונים תוריד ישרים לאמצע הצלע התחתונה של ה2/3 מטר (האחיזה הכי צרה כביכול שאפשר , טיפה יותר מדי האמת כי זה אומר ממש יד על יד) וכשתחשב בפיתוגרס את אחד מהישרים(ה"ידיים") תמצא שהוא שורש של x בריבוע ועוד תשיעית (שזה גדול מאיקס כמובן) .
מה שאומר שכדי שה"גובה של סטס" באחיזה הכי צרה שאפשר תהיה שווה (רק שווה ולא גדולה יותר) לאחיזה הרגילה שלו עליו "להאריך את ידיו" (לא אפשרי כמובן...).
אחיזה צרה יותר יכולה להביא לו אולי להוציא טיפה יותר סלאק מהמוט (כי המומנט על איפה שהוא אוחז יותר גבוה) אבל לדעתי זה זניח אם הטווח תנועה מלכתחילה יותר ארוך ומיקום הידיים בכללי גורם לאי נוחות.....
לא אצל גלכל הכבוד
אתה לא תתחרה בדצמבר ?
איזה עוד תחרות יש בדצמבר?לא אצל גל
של וולאריאיזה עוד תחרות יש בדצמבר?