עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצאתי מנקודת הנחה שהידיים אנכיות כשהן צמודות, כמובן שזה לא נכון. אתה צודק.כשהידיים מאונכות לגמרי למוט המרחק הוא הארוך ביותר (כלומר הוא גבוה יותר), ברגע שיאחוז צר יותר המרחק יקטן בגלל השיפוע (הוא יהיה נמוך יותר)
צייר מלבן ששתי צלעותיו מהצדדים הן x (ה"גובה של סטס באחיזה הנוכחית" וגם ה"ידיים של סטס" כרגע...) ומלמעלה ולמטה הן 2/3 מטר (מוט באחיזה בלי הקולרים זה בערך 2 מטר וכרגע זה מחולק אצל סטס לשלושה חלקים די שווים? )
משני קודקודים עליונים תוריד ישרים לאמצע הצלע התחתונה של ה2/3 מטר (האחיזה הכי צרה כביכול שאפשר , טיפה יותר מדי האמת כי זה אומר ממש יד על יד) וכשתחשב בפיתוגרס את אחד מהישרים(ה"ידיים") תמצא שהוא שורש של x בריבוע ועוד תשיעית (שזה גדול מאיקס כמובן) .
מה שאומר שכדי שה"גובה של סטס" באחיזה הכי צרה שאפשר תהיה שווה (רק שווה ולא גדולה יותר) לאחיזה הרגילה שלו עליו "להאריך את ידיו" (לא אפשרי כמובן...).
אחיזה צרה יותר יכולה להביא לו אולי להוציא טיפה יותר סלאק מהמוט (כי המומנט על איפה שהוא אוחז יותר גבוה) אבל לדעתי זה זניח אם הטווח תנועה מלכתחילה יותר ארוך ומיקום הידיים בכללי גורם לאי נוחות.....
בהצלחה!של וולארי
בבת ים ,קרן היסוד 12 , אולם ספורט ''עופר''בהצלחה!
אגב כמה עולה שם השתתפות ואיפה התחרות מתקיימת?
אז למה אתה מתחרה שמה אם זה עולה יותר? (אולי כי זה קרוב יותר?)בבת ים ,קרן היסוד 12 , אולם ספורט ''עופר''
לנוער וחיילים 260 (200 השתתפות ו60 ביטוח)
לגוניור אופן וכו' 360 (300 השתתפות ו 60 ביטוח)
עד איזה גיל זה נוער?בבת ים ,קרן היסוד 12 , אולם ספורט ''עופר''
לנוער וחיילים 260 (200 השתתפות ו60 ביטוח)
לגוניור אופן וכו' 360 (300 השתתפות ו 60 ביטוח)
איך הגעת למסקנה הזאת שזה עולה יותר?אז למה אתה מתחרה שמה אם זה עולה יותר? (אולי כי זה קרוב יותר?)
19 אם אני זוכר נכוןעד איזה גיל זה נוער?
ממה שהבנתי אצל גל זה 250 להתחרות ואצל ולארי 260 (לא שיש כזה הבדל...בכל זאת)איך הגעת למסקנה הזאת שזה עולה יותר?
19 אם אני זוכר נכון
גל לוקח 350ממה שהבנתי אצל גל זה 250 להתחרות ואצל ולארי 260 (לא שיש כזה הבדל...בכל זאת)
ואין לי מושג אם פת קרוב יותר אלייך או בת ים
אה באמת? ממה שאמרו לי זהגל לוקח 350
תיקון: 300
ועוד 50 דמי מנוי שנתיים
תחרות אחרונה עלה 300 וגם תחרויות קודמות לאחרונה עלה סביב ה300אה באמת? ממה שאמרו לי זה
250+50 דמי מנוי לשנתיים
+150 סינגלט
אז כנראה שלא הבנתי נכון.. תודה 😃תחרות אחרונה עלה 300 וגם תחרויות קודמות לאחרונה עלה סביב ה300
אתר הפאוורליפטינג הישראלי - Open Mediterranean Cup 2015 - Information