עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד בן כמה אתה? אני כבר בגיל 15 הגעתי למסקנה שאין טעם להעתיק כלום בשיעורים כי כל החומר כבר מסוכם יפה בספרים וויקיפדיה + תמיד אפשר לקחת פלאפון ולצלם ממחברות של בנות חרשניות שכותבות בכתב יפה ומסמנות דברים במרקרים וטושים.איזה כותרת עניינית אה?
טוב אז יש כזה דבר דלקת ביד מהכתבות?
היא חושבת שאנחנו עבדים בהיסטוריה כל השיעור רק כותבים.קיצר יכול להיות?זה בין האגודל לאצבע איפה ששים את העיפרון
(ל א ס פ א ם ! ! !)
10/10תגיד בן כמה אתה? אני כבר בגיל 15 הגעתי למסקנה שאין טעם להעתיק כלום בשיעורים כי כל החומר כבר מסוכם יפה בספרים וויקיפדיה + תמיד אפשר לקחת פלאפון ולצלם ממחברות של בנות חרשניות שכותבות בכתב יפה ומסמנות דברים במרקרים וטושים.
בגיל 15 היה לי את הנוקיה גרסת "לבנה" של שנת 2000 אז הייתי מסתמך על ספרים בעיקר. בגיל 17-18 כבר היה לי כונכיה של סלקום שהייתה מצלמת באיכות 4 מגהפיקסל.טנק איזה טלפון היה לך בגיל 15 שאפשר לצלם איתו דף ואחרי זה גם להצליח לקרוא מה רשום
לתת ליד שלך לנוח כמה זמן וזה יעבור. כולה כתיבה.שכחצי את הדבר העיקרי,קרח יעזור לכאב הזה?
זה עולה כסףכאילו רק אצלי יש מכונת צילום שאפשר לצלם מה שבא לכם? 🙁 מי צריך פלאפונים.
.
20 אגורות לדף. מה אני אגיד לך,משכנתי את הבית.זה עולה כסף
30 אג בלי צבע20 אגורות לדף. מה אני אגיד לך,משכנתי את הבית.
כל עוד אתה יושב בשקט ולא מפריע אם המורה עושה לך את זה אתה יכול להתלונן למנהלת. יש תלמידים שלומדים יותר טוב כשהם מתרכזים בשיעור ולא בכתיבה, אני דוגמא לתלמיד כזה. אם אני מעתיק/כותב ומקשיב בו זמנית החומר לא נקלט לי בראש אף פעם וזה בשבילי כמו בזבוז זמן ואני מצליח ללמוד רק כשאני ב100 אחוז הקשבה למורה.רק אצלי המורה נותנת הפרעה ואי עבודה בשיעור (שזה -5 נקודות ביחד בתעודה מתוך 100, כשמתחת ל80 זה כבר ב' בהתנהגות)
לכל מי שלא מעתיק ועובד?
לא יודע איך זה עובד אצליכם,אבל טכנית היא לא יכולה.רק אצלי המורה נותנת הפרעה ואי עבודה בשיעור (שזה -5 נקודות ביחד בתעודה מתוך 100, כשמתחת ל80 זה כבר ב' בהתנהגות)
לכל מי שלא מעתיק ועובד?
אני אנסהכל עוד אתה יושב בשקט ולא מפריע אם המורה עושה לך את זה אתה יכול להתלונן למנהלת. יש תלמידים שלומדים יותר טוב כשהם מתרכזים בשיעור ולא בכתיבה, אני דוגמא לתלמיד כזה. אם אני מעתיק/כותב ומקשיב בו זמנית החומר לא נקלט לי בראש אף פעם וזה בשבילי כמו בזבוז זמן ואני מצליח ללמוד רק כשאני ב100 אחוז הקשבה למורה.
אני בטוח שאם תגיד את זה למנהלת והיא תדע שאתה לא תלמיד בעייתי אז לא יקרה לך כלום.
ולמה אתה צריך צבע בדיוק? אתה צריך לראות את המרקר הורד שסימנו?30 אג בלי צבע
4 וחצי לצבע(דפוקים)
אני מדבר איתך על התנהגות בתעודה20 אגורות לדף. מה אני אגיד לך,משכנתי את הבית.
WHO THE FUCK CARESאני מדבר איתך על התנהגות בתעודה
כי אם יהיה לי ב' או ג' בהתנהגות לא יקבלו אותי לתיכון שאני ארצה להתקבל אליו?WHO THE FUCK CARES
נכנסתי איתה ביחד לכיתה,כתבה לי איחור.רק אצלי המורה נותנת הפרעה ואי עבודה בשיעור (שזה -5 נקודות ביחד בתעודה מתוך 100, כשמתחת ל80 זה כבר ב' בהתנהגות)
לכל מי שלא מעתיק ועובד?
רוצה תספורת?אני יכול לעשות גוונים עם מרקר(כחול,צהוב,כתום,ירוק)חינם פעם ראשונהעזוב אל תלמד ותהפוך להיות ספר.
זה דורש רק 10 שנות לימוד ובלי תעודה