הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת מהיסטוריה?

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
איזה כותרת עניינית אה?
טוב אז יש כזה דבר דלקת ביד מהכתבות?
היא חושבת שאנחנו עבדים בהיסטוריה כל השיעור רק כותבים.קיצר יכול להיות?זה בין האגודל לאצבע איפה ששים את העיפרון
(ל א ס פ א ם ! ! !)

איזה כותרת עניינית אה?
טוב אז יש כזה דבר דלקת ביד מהכתבות?
היא חושבת שאנחנו עבדים בהיסטוריה כל השיעור רק כותבים.קיצר יכול להיות?זה בין האגודל לאצבע איפה ששים את העיפרון
(ל א ס פ א ם ! ! !)
תגיד בן כמה אתה? אני כבר בגיל 15 הגעתי למסקנה שאין טעם להעתיק כלום בשיעורים כי כל החומר כבר מסוכם יפה בספרים וויקיפדיה + תמיד אפשר לקחת פלאפון ולצלם ממחברות של בנות חרשניות שכותבות בכתב יפה ומסמנות דברים במרקרים וטושים.

דלקת כנראה לא,סתם כאבים ממאמץ ממושך כן.
תגיד בן כמה אתה? אני כבר בגיל 15 הגעתי למסקנה שאין טעם להעתיק כלום בשיעורים כי כל החומר כבר מסוכם יפה בספרים וויקיפדיה + תמיד אפשר לקחת פלאפון ולצלם ממחברות של בנות חרשניות שכותבות בכתב יפה ומסמנות דברים במרקרים וטושים.
10/10

טנק איזה טלפון היה לך בגיל 15 שאפשר לצלם איתו דף ואחרי זה גם להצליח לקרוא מה רשום

טנק איזה טלפון היה לך בגיל 15 שאפשר לצלם איתו דף ואחרי זה גם להצליח לקרוא מה רשום
בגיל 15 היה לי את הנוקיה גרסת "לבנה" של שנת 2000 אז הייתי מסתמך על ספרים בעיקר. בגיל 17-18 כבר היה לי כונכיה של סלקום שהייתה מצלמת באיכות 4 מגהפיקסל.

• פותח/ת השרשור
עדין אין לי ספר:sweatingbullets:
רגע איך משיגים טלפון חייתי כזה?שמעתי שהוא לא נשבר
סתם גם לי אין טלפון טוב(איפון 4ס מחורבן)
שכחצי את הדבר העיקרי,קרח יעזור לכאב הזה?

כאילו רק אצלי יש מכונת צילום שאפשר לצלם מה שבא לכם? 🙁 מי צריך פלאפונים.
שכחצי את הדבר העיקרי,קרח יעזור לכאב הזה?
לתת ליד שלך לנוח כמה זמן וזה יעבור. כולה כתיבה.
.

רק אצלי המורה נותנת הפרעה ואי עבודה בשיעור (שזה -5 נקודות ביחד בתעודה מתוך 100, כשמתחת ל80 זה כבר ב' בהתנהגות)
לכל מי שלא מעתיק ועובד?

רק אצלי המורה נותנת הפרעה ואי עבודה בשיעור (שזה -5 נקודות ביחד בתעודה מתוך 100, כשמתחת ל80 זה כבר ב' בהתנהגות)
לכל מי שלא מעתיק ועובד?
כל עוד אתה יושב בשקט ולא מפריע אם המורה עושה לך את זה אתה יכול להתלונן למנהלת. יש תלמידים שלומדים יותר טוב כשהם מתרכזים בשיעור ולא בכתיבה, אני דוגמא לתלמיד כזה. אם אני מעתיק/כותב ומקשיב בו זמנית החומר לא נקלט לי בראש אף פעם וזה בשבילי כמו בזבוז זמן ואני מצליח ללמוד רק כשאני ב100 אחוז הקשבה למורה.

אני בטוח שאם תגיד את זה למנהלת והיא תדע שאתה לא תלמיד בעייתי אז לא יקרה לך כלום.

לכל מי שלא מעתיק ועובד?
לא יודע איך זה עובד אצליכם,אבל טכנית היא לא יכולה.
אצלינו רק 10% המורה יכולה לשחק איתם ולקבוע אותם. (הערכת מורה)
כל השאר בא מציונים.

כל עוד אתה יושב בשקט ולא מפריע אם המורה עושה לך את זה אתה יכול להתלונן למנהלת. יש תלמידים שלומדים יותר טוב כשהם מתרכזים בשיעור ולא בכתיבה, אני דוגמא לתלמיד כזה. אם אני מעתיק/כותב ומקשיב בו זמנית החומר לא נקלט לי בראש אף פעם וזה בשבילי כמו בזבוז זמן ואני מצליח ללמוד רק כשאני ב100 אחוז הקשבה למורה.

אני בטוח שאם תגיד את זה למנהלת והיא תדע שאתה לא תלמיד בעייתי אז לא יקרה לך כלום.
אני אנסה

• פותח/ת השרשור
לכל מי שלא מעתיק ועובד?
נכנסתי איתה ביחד לכיתה,כתבה לי איחור.
איחרתי פעם אחת ב10 דקות כתבה לי חיסור ואיחור על אותו שיעור.מורה כתבה לי חיסור על שיעור שעדין לא היה.
פאק דם
עזוב אל תלמד ותהפוך להיות ספר.
זה דורש רק 10 שנות לימוד ובלי תעודה
רוצה תספורת?אני יכול לעשות גוונים עם מרקר(כחול,צהוב,כתום,ירוק)חינם פעם ראשונה
@Matty כדאי ללכת למשהו שקוראים לזה כימידאה זה מבחן כזה לכיתה י(יש גם יא יב)בטכניון משהו כזה?יש מצב לפרס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית