עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שלא תשתה? מה כל כך רע בלשתות בלאטולא שותה כמובן
אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן לך תתאמן. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן אל תלך להתאמןאו שעדיף שלא?
אני יסביר לך למה כל הבעיה אני תמיד ירצה להתאמן בשבת..למה שלא תשתה? מה כל כך רע בלשתות בלאט
אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן לך תתאמן. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן אל תלך להתאמן
אין שום בעיה עם זה. היו לי אימונים כבדים ומוצלחים גם אחרי לילות של וודקה ויצא לי גם להתאמן ב8 בבוקר אחרי שישנתי 3 שעות. זה בסדר אם זה חד פעמי וקורה מדי פעםאז השאלה היא כדאי או לא כדאי?
זהו שאני רוצה לצאת כל שישי כשאין תקופת מבחנים..אין שום בעיה עם זה. היו לי אימונים כבדים ומוצלחים גם אחרי לילות של וודקה ויצא לי גם להתאמן ב8 בבוקר אחרי שישנתי 3 שעות. זה בסדר אם זה חד פעמי וקורה מדי פעם
זה לא נורא פעם בשבוע זה לא הרבהשאני רוצה לצאת כל שישי
אל תדאג לא מכריח אותך לשתות 😃אני עדיין לא ישתה(אני לא צריך להסביר לך למה)
גם אם זה לא חד פעמי אני לא רואה שום בעיה עם זה.זה בסדר אם זה חד פעמי וקורה מדי פעם
גם אם זה לא חד פעמי אני לא רואה שום בעיה עם זה.
תודה פתרתם לי את הבעיהאם אתה לא שותה אז מה אתה עושה רע ביציאה שפוגע באימונים?
אני יגיד לך למה אין לי כל כך הרבה זמן לעשות מסה וגם זאת מסה רצינית ראשונה שלי ככה שאני עדיין לומד מטעויות בגלל זה אני מנסה ליעל כמה שיותר אותה..זה לא נורא פעם בשבוע זה לא הרבה
אל תדאג לא מכריח אותך לשתות 😃
פשוט יש כאלה שבאים ביציאה של "אני לא שותה כי זה לא בריא" ושוכחים שבסופו של דבר חיים רק פעם אחת אז חבל להקריב את כל הנאות החיים בשביל הגיינז