הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון לאחר יציאה בשישי

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי,
רציתי לשאול אם נגיד אני יוצא בשישי עד מאוחר נגיד 3-4 ולא שותה כמובן רק יוצא,חוזר הביתה יושן 7 שעות אפשר ללכת לאימון אחרי זה נגיד ב-2 בצהריים או שעדיף שלא?(מבחינת התאוששות שרירים אם קיימת כזאת ביום ללא אימון)

• פותח/ת השרשור
למה שלא תשתה? מה כל כך רע בלשתות בלאט

אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן לך תתאמן. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתאמן אל תלך להתאמן
אני יסביר לך למה כל הבעיה אני תמיד ירצה להתאמן בשבת..
יש לי לחץ קצת מבחינת לימודים ואני עדיין רוצה לעשות ארבע אימונים בשבוע(לחלק ל-AB) אז חשבתי על ראשון,שלישי,חמישי,שבת
עכשיו בכל שאר הימים אני לא יכול להתאמן.. אבל אני רוצה לצאת בשישי.
אז השאלה היא כדאי או לא כדאי?

אז השאלה היא כדאי או לא כדאי?
אין שום בעיה עם זה. היו לי אימונים כבדים ומוצלחים גם אחרי לילות של וודקה ויצא לי גם להתאמן ב8 בבוקר אחרי שישנתי 3 שעות. זה בסדר אם זה חד פעמי וקורה מדי פעם

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם זה. היו לי אימונים כבדים ומוצלחים גם אחרי לילות של וודקה ויצא לי גם להתאמן ב8 בבוקר אחרי שישנתי 3 שעות. זה בסדר אם זה חד פעמי וקורה מדי פעם
זהו שאני רוצה לצאת כל שישי כשאין תקופת מבחנים..
אני עדיין לא ישתה(אני לא צריך להסביר לך למה) אם זה יהפוך לדבר קבוע נגיד לכמה זמן זה רע? כי אין לי איפה לדחוף אימון 4 ביום אחר..

שאני רוצה לצאת כל שישי
זה לא נורא פעם בשבוע זה לא הרבה
אני עדיין לא ישתה(אני לא צריך להסביר לך למה)
אל תדאג לא מכריח אותך לשתות 😃
פשוט יש כאלה שבאים ביציאה של "אני לא שותה כי זה לא בריא" ושוכחים שבסופו של דבר חיים רק פעם אחת אז חבל להקריב את כל הנאות החיים בשביל הגיינז

• פותח/ת השרשור
גם אם זה לא חד פעמי אני לא רואה שום בעיה עם זה.
אם אתה לא שותה אז מה אתה עושה רע ביציאה שפוגע באימונים?
תודה פתרתם לי את הבעיה
זה לא נורא פעם בשבוע זה לא הרבה

אל תדאג לא מכריח אותך לשתות 😃
פשוט יש כאלה שבאים ביציאה של "אני לא שותה כי זה לא בריא" ושוכחים שבסופו של דבר חיים רק פעם אחת אז חבל להקריב את כל הנאות החיים בשביל הגיינז
אני יגיד לך למה אין לי כל כך הרבה זמן לעשות מסה וגם זאת מסה רצינית ראשונה שלי ככה שאני עדיין לומד מטעויות בגלל זה אני מנסה ליעל כמה שיותר אותה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית