הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון אישי בחוץ

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
בוקר טוב חברים.
יש לי שאלה לאלה שפה שעסקו באימונים אישיים.
מה הייתם נותנים לאדם בן 45 עם עודף משקל של 30 ק"ג(הערכה גסה) לאימון בחוץ. (אין הרבה אמצים, משקל גוף וכו') שהמטרה שלו לרדת באחוזי שומן כמובן.
אני הולך בכיוון של אימון מחזורי אבל פתוח לרעיונות ומעניין אותי לשמוע מה יש לכם לומר בעיניין, לשמוע רעיונות.
(נ.ב: בטח שלהימנע מקפיצות וזעזורים חזקים במשקל הזה)

תודה רבה מראש P=

לי אישית כמאמן יש ערכה של משקולות חופשיים עד 25 קילו ומוט+פלטות עד 50 קילו שאני מנייד אותם ברכב לכן גם באימונים אישיים בבית/בחוץ יהיה לי אמצעים לעבוד איתם אבל אם לא היה לי הייתי מנצל את האמצעים הקיימים,

דבר ראשון זה לרדת במשקל -> גרעון קלורי.

תרגילים שגם בעלי עודף משקל יכולים לעשות זה שכיבות סמיכה(אם צריך אז על הברכיים) גקסונים על כיסא (אם יש צורך לכופף ברכיים), פלאנק/פלאנק דוג, סקוואט משקל גוף(אם המצב רע להתחיל מלשבת ולקום מכיסא) וכו'..

פעילות אירובית אפשר להשתמש בדילגית, ולעשות הליכות מהירות בחוץ.

• פותח/ת השרשור
לי אישית כמאמן יש ערכה של משקולות חופשיים עד 25 קילו ומוט+פלטות עד 50 קילו שאני מנייד אותם ברכב לכן גם באימונים אישיים בבית/בחוץ יהיה לי אמצעים לעבוד איתם אבל אם לא היה לי הייתי מנצל את האמצעים הקיימים,

דבר ראשון זה לרדת במשקל -> גרעון קלורי.

תרגילים שגם בעלי עודף משקל יכולים לעשות זה שכיבות סמיכה(אם צריך אז על הברכיים) גקסונים על כיסא (אם יש צורך לכופף ברכיים), פלאנק/פלאנק דוג, סקוואט משקל גוף(אם המצב רע להתחיל מלשבת ולקום מכיסא) וכו'..

פעילות אירובית אפשר להשתמש בדילגית, ולעשות הליכות מהירות בחוץ.
מה לגבי תרגילים לגב? (ללא משקולות, הוא ביקש בלי משקלים....מנסה לשכנע בינתיים חחח)
לגבי הגירעון הקלורי הגדשתי לו שזה הרוב אבל זה תלוי בו ולא באימון אז אני מנסה שהאימון עצמו יהיה כמה שיותר אפקטיבי

במקרים כאלה, הייתי ממליץ על גומיות. זה יכול מאוד להועיל.
ניתן לבצע את התרגיל חתירה לחזה באמצעות גומייה וכד'.
לדוגמאות, אשמח לשלוח לך בפרטי במידה ותהיה מעוניין.

• פותח/ת השרשור
במקרים כאלה, הייתי ממליץ על גומיות. זה יכול מאוד להועיל.
ניתן לבצע את התרגיל חתירה לחזה באמצעות גומייה וכד'.
לדוגמאות, אשמח לשלוח לך בפרטי במידה ותהיה מעוניין.
מעוניין מאוד אחי.
תודה

תודה, טוב לדעת.
בכיף, לפעמים יש כאלו שמרגישים חוסר נוחות שהבטן שלהם עולה ויורדת כל קפיצה אז התביישו לעשות זאת ליד אנשים, אבל ללא ספק הם יכולים.

גם אני שאלתי את עצמי למה בהרמת עקב אפשר להרים משקלים כבדים בהרבה מסקוואט, למרות שהמסה השרירית שעובדת בסקוואט גדולה בהרבה.
והגעתי לשתי מסקנות עיקריות:
1. טווח תנועה קטן בהרבה.
2. התאומים והסולאוס עובדים במנוף מספר שתיים, והיחס בין זרוע הכוח למומנט ההתנגדות נותן להם יתרון מכאני עצום, ככה שיש להם יכולת להרים משקלים מאוד כבדים.

ולכן גם חברה בעלי עודף משקל יחסית גדול יכולים לקפוץ מספיק גבוהה כדי שהחבל יעבור מתחתם וגם לעשות זאת לאורך זמן.

אנשים עם עודף משקל של 30 ק"ג מסוגלים לקפוץ עם דילגית (שאלה רצינית)?
בעברי, שהייתי 21 קילו עודף משקל, קפצתי באמצעות דילגית בצורה שאנשים בעלי משקל תקין אינם מסוגלים לקפוץ. ככה שתדע 😃

• פותח/ת השרשור
בינתיים אין לי יותר מידי אמצעים אז זה מה שיצא לי:

10 דקות ריצה ממש קלה, לא משנה המהירות אלא רק להפעיל אותו למשך 10 דקות רצופות.
לאחר מכן 10 סקוואטים בסופרסט עם 10 קפיצות כוכב X4
אחרי זה 5 שכיבות סמיכה בסופרסט עם mountian Climbers 10ד X4
ולסיום ניסיתי לחשוב על תרגיל לגב, חשבתי על מתח אקצנטרי אבל לא בטוח שהוא יצליח, אם כן אז 3 מתח בסופרסט עם סקיפינג 10 שניות X3
ומסיים את האימון עם מתיחות.
כמובן בין תרגילים מנוחה של דקה....

כמו שאמרתי אין הרבה אמצעים והלכתי על אימון על מחזורי (סוג של), זה נראה קל אבל עשיתי את זה עם אחים שלי....רמה מכובדת חחחח

אשמח לשמוע מה אתם חושבים !.

בינתיים אין לי יותר מידי אמצעים אז זה מה שיצא לי:

10 דקות ריצה ממש קלה, לא משנה המהירות אלא רק להפעיל אותו למשך 10 דקות רצופות.
לאחר מכן 10 סקוואטים בסופרסט עם 10 קפיצות כוכב X4
אחרי זה 5 שכיבות סמיכה בסופרסט עם mountian Climbers 10ד X4
ולסיום ניסיתי לחשוב על תרגיל לגב, חשבתי על מתח אקצנטרי אבל לא בטוח שהוא יצליח, אם כן אז 3 מתח בסופרסט עם סקיפינג 10 שניות X3
ומסיים את האימון עם מתיחות.
כמובן בין תרגילים מנוחה של דקה....

כמו שאמרתי אין הרבה אמצעים והלכתי על אימון על מחזורי (סוג של), זה נראה קל אבל עשיתי את זה עם אחים שלי....רמה מכובדת חחחח

אשמח לשמוע מה אתם חושבים !.
אימון קצר מדי יקח מקסימום חצי שעה

גם אני מאמן (אמנם צעיר אבל מאמן) ולפעמים צריך גם לעשות אימונים בחוץ... אז נראה לי שווה לך בשביל העתיד להשקיע בציוד מינמלי (קצת דאמבלים, קטלבל,גלגל,מזרון,גומיות וכו' ) ובאופן כללי האימון תזוזתי ככל שיהיה מתגמד לעומת התזונה במקרה הזה ואני בטוח שאתה יודע את זה, אני מנסה לפני אחרי ותוך כדי האימון לחפור על התזונה ולנסות לשנות אצלו את התפיסה בנוגע למה שהוא מכניס לפה.

• פותח/ת השרשור
גם אני מאמן (אמנם צעיר אבל מאמן) ולפעמים צריך גם לעשות אימונים בחוץ... אז נראה לי שווה לך בשביל העתיד להשקיע בציוד מינמלי (קצת דאמבלים, קטלבל,גלגל,מזרון,גומיות וכו' ) ובאופן כללי האימון תזוזתי ככל שיהיה מתגמד לעומת התזונה במקרה הזה ואני בטוח שאתה יודע את זה, אני מנסה לפני אחרי ותוך כדי האימון לחפור על התזונה ולנסות לשנות אצלו את התפיסה בנוגע למה שהוא מכניס לפה.
מסכים איתך לגמרי, פשוט עדייו אין לי את הציוד הנדרש.
יש לי בבית קצת דברים....כמה משקולות וסבסל מתפרק כזה חח
אימון קצר מדי יקח מקסימום חצי שעה
מה אתה ממליץ להוסיף כדי להגיע לפחות ל45 דקות?
אני לא רוצה סתם למרוח וגם יש את המתיחות בסוף שיקחו זמן אל תשכח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית